Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

6 TRC-Mε 40 Συμμετοχές ...


Mε τον τρόπο που ξεκίνησε έτσι και κλείνει το νέο έπαθλο της  Χωμάτινης Ατομικής χρονομέτρησης (TRC)για το 2017, στο Διαδρόμιο Σπαθοβουνίου το Σαββατοκύριακο 28-29 Oκτώβρη 2017 με οργανωτή την Α.Λ.Α.Κορινθίας, και 40 οδηγούς να έχουν δηλώσει συμμετοχή. 
To πρόγραμμα του αγώνα ξεκινά με τον έλεγχο Εξακρίβωσης που θα γίνει το Σάββατο 28/10/2017 15.00 έως 17.30 στο χώρο του Διαδρόμιου , και με τις αναγνωρίσεις των οδηγών στην διαδρομή  από το πρωί . 
Η εκκίνηση την Κυριακή το πρωί στις 10.00. 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το Σάββατο έχουμε αλλαγή ώρας! 

Η  διαδρομή  θα είναι με την κλασική της μορφή ενώ ο  αγώνας θα αποτελείται  από 2 σκέλη .Το κάθε σκέλος  από μία διαδρομή μήκους 4 χλμ (2Χ2χλμ) με κοινή αφετηρία και τερματισμό. Η εκκίνηση είναι υποχρεωτική για στα 2 σκέλη.
Στην ανατομία των συμμετοχών τα αυτοκίνητα είναι 31, αριθμός ρεκόρ για τον θεσμό, από τα οποία 9 στην κατηγορία 2000+ , 5 στην κατηγορία 2000, 12 στα 1600 και στην μικρή κατηγορία 6 συμμετοχές. Με ανοιχτή την Γενική του Επάθλου αλλά και των κλάσεων είναι σίγουρο ότι θα έχουμε όμορφες αναμετρήσεις.
Στην κατηγορία kartcross, έχουμε 8 συμμετοχές και μάλιστα με σημαντικές εκπλήξεις όπως αυτή της Ισμήνης Φαμπιάνου που επιστρέφει στις πίστες, αυτή την φορά στο χώμα, με το SR Kartcross 600 του Λάμπρου Αθανασούλα αλλά και του Πρωταθλητή συνοδηγού Κώστα Κακαλή που θα οδηγήσει το Speedcar XTREM 600 του Γιάννη Χεκιμιάν.    
Η είσοδος για τους θεατές είναι ελεύθερη. 
Για όσους δεν θα βρεθούν στην πίστα ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση του SUPER σε όλη την Πελοπόννησο.
Μεγάλος Χορηγός του αγώνα  είναι  η Auto V Parts-Παπαδημητρίου με Ανταλλακτικά Αυτοκίνητων  & Λιπαντικά στην Κόρινθο, την προσπάθεια επίσης στηρίζει η  COMLINE AutoParts
Όλες τις πληροφορίες για τον αγώνα στο επίσημο site του θεσμού www.trcup.gr  


Μείνετε συντονισμένοι ….

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ρυμουλκούμενα - Τρέιλερ ...

Μια τελευταία ρύθμιση στο ζήτημα έκδοσης στοιχείων κυκλοφορίας για χρήση οχημάτων κατηγορίας Ο1 και Ο2 (ρυμουλκούμενα - τρέιλερ), συμπεριλαμβανομένων και των ειδικής χρήσεως ειδικού σκοπού μη μεταφοράς εμπορευμάτων, ενεργοποιεί το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με σχετική τροπολογία. Με τη νέα νομοθετική διάταξη παρέχεται η δυνατότητα στους ιδιοκτήτες ρυμουλκούμενων – τρέιλερ, που είχαν παλαιότερα τεθεί νόμιμα σε κυκλοφορία με ειδικά σημειώματα ρυμούλκησης (Ε.Σ.Ρ.) και δεν είχαν εκδώσει στοιχεία κυκλοφορίας εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας  που προέβλεπε η υπ’ αρ. 2805/2021 Υπουργική Απόφαση (δηλαδή, μέχρι 29/12/2023), να εκδώσουν στοιχεία κυκλοφορίας (άδεια και πινακίδες), κατόπιν καταβολής παραβόλου, ύψους 200 ευρώ και εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε μηνών, μετά τη δημοσίευσή της σε ΦΕΚ. Επιπλέον, με σκοπό τη διευκόλυνση της ομαλής και απρόσκοπτης διεκπεραίωσης των εργασιών των πολιτών, παρέχεται η δυνατότητα τουλάχιστον έως τέλος Σεπτεμβρίου 2024, να  τίθενται νομίμως σε κ

Ευχές Α.Λ.Α.Κ. ...

 

Νέο Δ.Σ. στην ΑΛΜΑ Αιγίου ...

Μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 21/4/2024, το αθλητικό σωματείο μηχανοκίνητου αθλητισμού ΑΛΜΑ Αιγίου ανακοινώνει τη σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η νέα διοικητική ομάδα διαμορφώνεται ως εξής: Πρόεδρος: Μπουροθανασόπουλος Χαράλαμπος Αντιπρόεδρος: Σωτηρόπουλος Νικόλαος Γραμματέας: Τσερετζούλιας Θεοφάνης Ταμίας: Σουφλής Στάικος Μέλη: Λύρος Νικόλαος, Γκουλεμάνης Κωνσταντίνος, Δημουλάς Ανδρέας Η αποστολή του νέου Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου για την επόμενη διετία είναι να αναλάβουν τη διοργάνωση των αγώνων που ορίζονται από την ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού, ΟΜΑΕ. Φέτος για το 2024, στο σωματείο του Αιγίου ανατέθηκαν τρεις μεγάλες διοργανώσεις. Η επιτυχημένη  SEAJETS Ανάβαση Αρχαίας Αιγείρας τον περασμένο Μάρτιο, η οποία είχε μεγάλη απήχηση και προβολή για την περιοχή. Ο επόμενος αγώνας είναι 1 και 2 Ιουνίου το καθιερωμένο 11ο Rally Sprint Αιγίου που προσμετρά στο κύπελλο αυτοκινήτων και στο πρωτάθλημα ιστορικών. Μία διοργάνωση στολίδι για την μηχα