Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Φθινοπωρινή Πλοήγηση Α.Λ.Α. ...


Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου (Α.Λ.Α.), διοργανώνει το Φθινοπωρινό της παιχνίδι με την μορφή Πλοήγησης. Η εκδήλωση «Φθινοπωρινή Πλοήγηση 2017», απευθύνεται σε όλους τους φίλους του αυτοκινήτου και της οδήγησης, που  θέλουν να βρουν μια καλή αφορμή για μια βόλτα με το Ι.Χ.Ε. τους, απ’ το απόγευμα ως το βράδυ, για το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017. 
Συγκέντρωση στην Πλατεία Αγίας Τριάδος, Παλαιά Πεντέλη στις 16:00 μ.μ. 

Έναρξη Διοικητικού Ελέγχου- Διανομή Αριθμών Συμμετοχής  από 16:30 έως 17:00 μ.μ.
Εκκίνηση στις 18:00 μ.μ.
Τερματισμός στις 21:40 μ.μ.
Απονομή Επάθλων στις  23:00 μ.μ. 

Στοιχεία επικοινωνίας με το Σωματείο μας:  
τηλ. 210 6923180     
info@ala-racingclub.gr        
Η σελίδα μας στο Facebook: @AgonistikeLescheAutokinetouAla
Για πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση αυτή, καθώς και για να βρείτε τα έγγραφα όπως, Δήλωση Συμμετοχής, Κανόνες (παιχνιδιού) Πλοήγησης, Επεξηγήσεις κανόνων – Παραδείγματα, Εφόδια – Υλικά, Πρόγραμμα, Αφίσα, αλλά και ότι νέα προκύπτουν.  
Κόστος Συμμετοχής ανά αυτοκίνητο: 40 Ευρώ (η τιμή αφορά 1 αυτοκίνητο με 2 άτομα πλήρωμα, για κάθε επιπλέον άτομο που θα περιληφθεί στο πλήρωμα κόστος 5 ευρώ). 
Η πλοήγησή μας τεχνικά, είναι ένα παιχνίδι! 
Το πλήρωμα δεν έχει να αντιμετωπίσει χρονόμετρα, ούτε να αναπτύξει μεγάλες ταχύτητες. 
Όλη η διαδρομή είναι σε δημόσιους δρόμους, ανοιχτούς στην κυκλοφορία και οποιοσδήποτε έχει ένα αυτοκίνητο ΙΧΕ (σύγχρονο ή ιστορικό) και την όρεξη, με εξοπλισμό το κέφι και την φαντασία για να λύσει με την παρέα του γρίφους και να βρει κρυμμένα στοιχεία, εφοδιασμένοι με φακούς, ρολόι, μολύβι και χαρτί, καθρέπτη και χάρακα, μπορεί να δηλώσει συμμετοχή.  
Οι οδηγικές ικανότητες έρχονται δεύτερες και περισσότερο μετρά η συνεργασία και η ... φαντασία  του πληρώματος! Στόχος είναι να συμπληρώσουμε την διαδρομή βρίσκοντας τα στοιχεία κατά την διάρκειά της φτάνοντας στον τερματισμό χωρίς να χρειαστεί να ανοίξουμε το «σκονάκι» , (τον φάκελο SOS που μας λέει που είναι ο τερματισμός). Με αυτό τον τρόπο όλοι έχουν ίσες πιθανότητες να τερματίσουν νικητές, ανεξαρτήτως ιπποδύναμης και οδηγικών ικανοτήτων.  
Στο τέλος του ιδιότυπου αυτού παιχνιδιού,μας περιμένει η βράβευση και η διασκέδαση σε εστιατόριο της περιοχής με την υπόσχεση για την ρεβάνς του χρόνου! 

Σας περιμένουμε όλους να διασκεδάσουμε παρέα!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σ.Ο.Α.Α. 2024 ...

 

Ανάβαση Ψάθας - Δοκιμές ...

  Ομαλά κύλησε η διαδικασία των χρονομετρημένων δοκιμών στην Ανάβαση Ψάθας που έλαβε χώρα το Σάββατο. Οι οδηγοί πραγματοποίησαν και τα 3 προγραμματισμένα ανεβάσματα και πλέον είναι έτοιμοι να ριχτούν στη μάχη με το χρόνο στη δεύτερη πρωταθληματική Ανάβαση της χρονιάς. Διοργανωτής του αγώνα είναι το Σωματείο “Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής” (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.), με την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας. Χορηγός του αγώνα είναι η Seajets και το il Desto Group. Ο Μάριος Ηλιόπουλος χωρίς να πιέσει ιδιαίτερα ήταν ο ταχύτερος στη διαδικασία των χρονομετρημένων δοκιμών στη Formula Saloon , οδηγώντας ένα Ford Fiesta και την Κυριακή θα κινηθεί με στόχο να προσφέρει θέαμα στους φίλους του αθλήματος που θα βρεθούν στις στροφές της Ανάβασης Ψάθας. Τον περσινό πρωταθλητή της κατηγορίας ακολούθησαν οι «Κανέλλος» (Peugeot 106) και Θανάσης Κοράκης (Nissan Silvia). Αίτημα για να αγωνιστεί την Κυριακή στον αγώνα έκανε ο Καλαματιανός Νικόλαος Παπαδόπουλος (Ford Escort MKII) που δεν σ

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου που θα διοργανωθεί στην περιοχή της επαρχίας Αγιάς. Οι αγώνες ράλλυ επιστρέφουν μετά από χρόνια στο νομό Λάρισας και οι διοργανωτές έχουν ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς τις προετοιμασίες για να προσφέρουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Την ευθύνη έχει αναλάβει η Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (Λ.Α.Μ.Κ.Ε.) με συνδιοργανωτή το Δήμο Αγιάς ενώ τελεί και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Κέντρο του αγώνα θα είναι η πόλη της Αγιάς. Το Σάββατο 18 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος και η πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία της πόλης ενώ στο δημοτικό Parking θα εγκατασταθεί το Service Park. Την Κυριακή 19 Μαΐου τα πληρώματα θα αγωνιστούν στην ειδική διαδρομή των 12.3 χιλιομέτρων η οποία θα επαναληφθεί τρεις φορές, φτάνοντας έτσι συνολικά τα 36.9 χιλιόμετρα. Αντίστοιχα το σύνολο των απλών διαδρομών 61,2 χιλιόμετρα (20,4 Χ 3). Η απονομή των κυπέλλων θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Μελιβοίας, ένα πρ