Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Με το ¨δεξί¨ ...


Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων για τους αθλητές της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου στον εναρκτήριο αγώνα της χρονιάς, την Ανάβαση Ριτσώνας που διεξήχθη στις 8-9 Απριλίου στην περιοχή της Χαλκίδας από το Αθλητικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Σ.Μ.Α.). 
Ο Χρήστος Βλάχος με το κίτρινο Peugeot 106 s16 από τις δοκιμές του Σαββάτου, δήλωσε ¨βροντερό¨ παρών και κατέκτησε τελικά την 3η θέση στην κλάση Ν2, ήταν 5ος στην Ομάδα Ν και 4ος στην Ομάδα Ν έως 2Λίτρα. Ο έτερος αδελφός, Αποστόλης Βλάχος επίσης με ίδιο αυτοκίνητο (και σε χρώματα), μετά από ένα γενικό ¨rebuild¨ του αγωνιστικού, δήλωσε συμμετοχή για να δει την κατάστασή του αυτοκινήτου και παρόλα αυτά κατέκτησε, την 6η θέση στην κλάση Ν2, ήταν 9ος στην Ομάδα Ν και 8ος στην Ομάδα Ν έως 2Λίτρα. 


Ο Αντώνης Σταφυλοπάτης με το Opel Astra OPC και το νέο σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων ήταν 1ος στην κλάση Formula Saloon T2 (αυτοκίνητα turbo με κίνηση στους 2 τροχούς)και 5ος στην Ομάδα Formula Saloon. 


Τέλος ο Γιώργος Σουφλάρης, έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και έτρεξε για πρώτη φορά στον συγκεκριμένο αγώνα με το AEGEAN ΚΑΡΑΛΗΣ Ford Escort MK II Drift, χαρίζοντας απίστευτα περάσματα πλαγιολίσθησης στους πάρα πολλούς θεατές που τον καταχειροκρότησαν!! 
Οι πολυπληθείς αποστολή των μελών της Λ.Α.ΒΟΛΟΥ που μετέβη στην εν λόγο Ανάβαση για να παρακολουθήσουν  τον αγώνα, χειροκρότησαν και εμψύχωσαν όλους τους συμμετέχοντες αλλά πολύ περισσότερο τα ¨δικά τους παιδιά¨. Οι μάχες για τη νίκη στις Κατηγορίες και Κλάσεις ήταν μεγάλες, με τους οδηγούς να προσφέρουν όμορφο θέαμα στους θεατές.
Η αποστολή επέστρεψε στην βάση της (στο Βόλο) αργά το βράδυ της Κυριακής με όμορφες εικόνες αλλά και τρόπαια!!

Έπεται συνέχεια!!! 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε