7/4/17

Η Αποστολή της Λ.Α.ΒΟΛΟΥ στην Ριτσώνα ...


Έντονη δράση για το Αθλητικό Σωματείο της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου, στον 1ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων, υπό την διοργάνωση του Αγωνιστικού Σωματείου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ), στην Ριτσώνα το Σαββατοκύριακο 8 και  9 Απριλίου.
Το Σωματείο της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου θα κάνει έντονη την παρουσία του στην εν λόγο Ανάβαση με μια αποστολή εβδομήντα (70) και πλέον ατόμων. Από αυτούς, αγωνιστικό ενδιαφέρον δηλώνουν, ο Πρωταθλητής 2016 στο Έπαθλο Αναβάσεων κλάσης FST2 Αντώνης Σταφυλοπάτης με το ανανεωμένο Opel Astra OPC, οι αδελφοί  Χρήστος και Αποστόλης Βλάχος με τα ¨καναρινί¨  Peugeot 106 s16, κυριολεκτικά ανανεωμένα και αναβαθμισμένα στην κλάση Ν2 αλλά και ο Γιώργος Σουφλάρης με το πανέμορφο Ford Escort MK II Drift που για πρώτη φορά θα συμμετάσχει σε αυτόν τον αγώνα και θα χαρίσει έντονο θέαμα σε όλους τους φιλάθλους.
Φυσικά τις προσπάθειες των Αθλητών θα παρακολουθήσουν, θα εμψυχώσουν και θα χειροκροτήσουν πάρα πολλά μέλη της Λέσχης τα οποία θα βρίσκονται στο βουνό. Η προετοιμασίες τις αποστολής βρίσκονται στο τελικό στάδιο και όλοι αναμένουν την ημερομηνία αναχώρησης αλλά και του αγώνα!!!
Όσον αφορά τον αγώνα, αυτός προβλέπεται  συναρπαστικός μιας και οι οδηγοί που δήλωσαν συμμετοχή ανέρχονται σε 123!.

Καλή επιτυχία σε όλους και καλή διασκέδαση!!!