Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karting 2017 ντύνεται με Adidas Motorsport!


Η εταιρεία Racecraft και η Adidas Motorsport θα είναι, αρχής γενομένης από τον αγώνα που θα διεξαχθεί στις Αφίδνες κατά το διήμερο 25-26 Μαρτίου, Χορηγοί του θεσμού και θα αποτελέσουν δυνατούς συμπαίκτες για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karting 2017.


H Racecraft εκπροσωπεί στην Ελλάδα ορισμένες από τις κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην βιομηχανία του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού σε παγκόσμιο επίπεδο, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και η Adidas. Φυσικά το Karting διαθέτει τη δική του γκάμα προϊόντων με παπούτσια και γάντια, ενώ μέσα στο 2017 αναμένονται και φόρμες.
Μια πολύ σημαντική συνεργασία ξεκινά για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karting 2017, που καλωσορίζει την Racecraft και την Adidas Motorsport στο ταξίδι της φετινής χρονιάς, κατά το οποίο ο κατάλληλος εξοπλισμός είναι απαραίτητος!
Η Πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου "Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής" που διοργανώνει όλους τους αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Karting, Φωτεινή Ψαρράκου δήλωσε: 
"Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Karting την Racecraft, που αντιπροσωπεύει μεταξύ άλλων στην Ελλάδα, την Adidas Motorsport. Με τη Racecraft μας συνδέουν πολλά, όπως το κοινό πάθος για τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό και η κοινή στόχευση για διοργανώσεις ή προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Ανυπομονούμε για την έναρξη της συνεργασίας που είμαστε βέβαιοι πως θα είναι εξαιρετική σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς".
Ο Ιδιοκτήτης της Racecraft Ελλάδος Μάνος Μηλιαράκης δήλωσε: 
"Με ιδιαίτερη χαρά εμείς στην Racecraft, επίσημο αντιπρόσωπο της Adidas Motorsport στην Ελλάδα, ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα συνεργασίας του Σωματείου "Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής" για να υποστηρίξουμε τις προσπάθειες αθλητών, ομάδων και οργανωτών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Karting 2017. Οι αγώνες karting όπως παγκόσμια, έτσι και στην Ελλάδα είναι βασικός παράγοντας στην διαμόρφωση αγωνιστικού πνεύματος και παιδείας νέων αθλητών, που ξεκινούν την ενασχόλησή τους με τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό. Ταυτόχρονα, είναι συνώνυμοι με το θέαμα και τον υγιή ανταγωνισμό, έχοντας αναδείξει στη χώρα μας κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες. Η Adidas, ούσα η κορυφαία εταιρεία αθλητικών προϊόντων, δεν θα μπορούσε να λείπει από τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό, οπότε με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας και την υποστήριξη της Adidas Motorsport στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karting 2017". 

Ιστοσελίδα: www.racecraft.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α