23/3/17

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karting 2017 ντύνεται με Adidas Motorsport!


Η εταιρεία Racecraft και η Adidas Motorsport θα είναι, αρχής γενομένης από τον αγώνα που θα διεξαχθεί στις Αφίδνες κατά το διήμερο 25-26 Μαρτίου, Χορηγοί του θεσμού και θα αποτελέσουν δυνατούς συμπαίκτες για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karting 2017.


H Racecraft εκπροσωπεί στην Ελλάδα ορισμένες από τις κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην βιομηχανία του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού σε παγκόσμιο επίπεδο, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και η Adidas. Φυσικά το Karting διαθέτει τη δική του γκάμα προϊόντων με παπούτσια και γάντια, ενώ μέσα στο 2017 αναμένονται και φόρμες.
Μια πολύ σημαντική συνεργασία ξεκινά για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karting 2017, που καλωσορίζει την Racecraft και την Adidas Motorsport στο ταξίδι της φετινής χρονιάς, κατά το οποίο ο κατάλληλος εξοπλισμός είναι απαραίτητος!
Η Πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου "Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής" που διοργανώνει όλους τους αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Karting, Φωτεινή Ψαρράκου δήλωσε: 
"Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Karting την Racecraft, που αντιπροσωπεύει μεταξύ άλλων στην Ελλάδα, την Adidas Motorsport. Με τη Racecraft μας συνδέουν πολλά, όπως το κοινό πάθος για τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό και η κοινή στόχευση για διοργανώσεις ή προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Ανυπομονούμε για την έναρξη της συνεργασίας που είμαστε βέβαιοι πως θα είναι εξαιρετική σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς".
Ο Ιδιοκτήτης της Racecraft Ελλάδος Μάνος Μηλιαράκης δήλωσε: 
"Με ιδιαίτερη χαρά εμείς στην Racecraft, επίσημο αντιπρόσωπο της Adidas Motorsport στην Ελλάδα, ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα συνεργασίας του Σωματείου "Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής" για να υποστηρίξουμε τις προσπάθειες αθλητών, ομάδων και οργανωτών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Karting 2017. Οι αγώνες karting όπως παγκόσμια, έτσι και στην Ελλάδα είναι βασικός παράγοντας στην διαμόρφωση αγωνιστικού πνεύματος και παιδείας νέων αθλητών, που ξεκινούν την ενασχόλησή τους με τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό. Ταυτόχρονα, είναι συνώνυμοι με το θέαμα και τον υγιή ανταγωνισμό, έχοντας αναδείξει στη χώρα μας κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες. Η Adidas, ούσα η κορυφαία εταιρεία αθλητικών προϊόντων, δεν θα μπορούσε να λείπει από τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό, οπότε με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας και την υποστήριξη της Adidas Motorsport στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karting 2017". 

Ιστοσελίδα: www.racecraft.gr