Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ & ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Α.Λ.Α. ...


Σύμφωνα με το άρθρο 18 § 1 του Καταστατικού της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου (Α.Λ.Α.) και τις διατάξεις του ν. 2725/1999 «Ερασιτεχνικός και Επαγγελματικός Αθλητισμός» όπως ισχύει, και μετά την από 13 Μαρτίου 2017 απόφαση του 4μελούς πλέον Διοικητικού Συμβουλίου της Α.Λ.Α. καλούνται τα Μέλη της σε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και διενέργεια εκλογών την Τρίτη 9 Μαϊου 2017, και ώρα 17:00 στα γραφεία της Α.Λ.Α., Βολανάκη 3, Αμπελόκηποι.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

1) Υποβολή και Έγκριση Διοικητικού Απολογισμού του Διοικητικού Συμβουλίου μετά τις εκλογές της 4.4.2016 και απαλλαγή από κάθε ευθύνη.
2) Υποβολή και Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού για το διάστημα της θητείας των Διοικητικών Συμβουλίων μετά τις εκλογές της 29.9.2014 και απαλλαγή από κάθε ευθύνη.
3) Εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
4) Εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών Μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
5) Εκλογή τακτικών Μελών της Εφορευτικής Επιτροπής.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 17 § 4 για τη συγκρότηση απαρτίας στη Γενική Συνέλευση, πρέπει να παρίσταται ο μισός αριθμός συν ένα των ταμειακώς εντάξει Μελών με δικαίωμα ψήφου.
Αν δεν διαπιστωθεί απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί χωρίς άλλη ειδοποίηση την επόμενη ημέρα Τετάρτη 10 Μαϊου 2017, και ώρα 17:00 στον ίδιο χώρο, και θα υπάρξει απαρτία, ανεξάρτητα από τον αριθμό των Μελών θα που παρίστανται με δικαίωμα ψήφου.
Δεν θα γίνονται δεκτά πληρεξούσια για συμμετοχή στις παραπάνω εκλογικές διαδικασίες, ενώ υπενθυμίζεται ότι η ετήσια συνδρομή Μελών από το 2011 μέχρι και σήμερα παραμένει 20€.
Σύμφωνα με το άρθρο 18 § 4, Μέλος της Α.Λ.Α. που επιθυμεί να υποβάλει υποψηφιότητα για Μέλος του Δ.Σ. ή της Εξελεγκτικής Επιτροπής οφείλει: α) να καταθέσει σχετική αίτηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017 και ώρα 21:00 στα γραφεία της Α.Λ.Α., β) να έχει τακτοποιήσει τις προς το σωματείο ταμειακές του υποχρεώσεις και γ) να υποβάλει υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/1986 ότι δεν έχει κώλυμα σύμφωνα με το άρθρο 3 του ν. 2725/1999 όπως ισχύει. Πίνακας με τα ονόματα των υποψηφίων σε αλφαβητική σειρά θα αναρτηθεί όπως προβλέπεται.
Εφαρμόζοντας το άρθρο 18 § 4, το Διοικητικό Συμβούλιο θα ανακηρύξει και ανακοινώσει τους υποψηφίους την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017."ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ" ΚΑΙΤΗ ΚΥΡΙΤΣΗ

Την περασμένη εβδομάδα "έφυγε" από κοντά μας η ΚΑΙΤΗ ΚΥΡΙΤΣΗ ιδρυτικό μέλος και επί σειρά ετών Πρόεδρος και "ΨΥΧΗ" της Α.Λ.Α. 
Η κηδεία της έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, σύμφωνα με την επιθυμία της.
Το Δ.Σ. οι φίλοι και τα "παιδιά" της από την Α.Λ.Α. εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην Οικογένεια της.
"ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ" ΚΑΙΤΗ ΚΥΡΙΤΣΗ. 
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει.

Το Δ.Σ. της Α.Λ.Α.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου που θα διοργανωθεί στην περιοχή της επαρχίας Αγιάς. Οι αγώνες ράλλυ επιστρέφουν μετά από χρόνια στο νομό Λάρισας και οι διοργανωτές έχουν ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς τις προετοιμασίες για να προσφέρουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Την ευθύνη έχει αναλάβει η Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (Λ.Α.Μ.Κ.Ε.) με συνδιοργανωτή το Δήμο Αγιάς ενώ τελεί και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Κέντρο του αγώνα θα είναι η πόλη της Αγιάς. Το Σάββατο 18 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος και η πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία της πόλης ενώ στο δημοτικό Parking θα εγκατασταθεί το Service Park. Την Κυριακή 19 Μαΐου τα πληρώματα θα αγωνιστούν στην ειδική διαδρομή των 12.3 χιλιομέτρων η οποία θα επαναληφθεί τρεις φορές, φτάνοντας έτσι συνολικά τα 36.9 χιλιόμετρα. Αντίστοιχα το σύνολο των απλών διαδρομών 61,2 χιλιόμετρα (20,4 Χ 3). Η απονομή των κυπέλλων θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Μελιβοίας, ένα πρ

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Με 17 συμμετοχές θα διεξαχθεί το διήμερο 18 και 19 Μαΐου το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου, δεύτερος γύρος του Κυπέλλου Ράλλυ Ασφάλτου Βορείου Ελλάδος.

44ο Ολυμπιακό Ράλλυ - Πανηγυρική Εκκίνηση ...

Κατάμεστη ήταν η Κεντρική Πλατεία Πύργου, η οποία το βράδυ του Σαββάτου φιλοξένησε την Πανηγυρική Εκκίνηση του 44ου Ολυμπιακού Ράλλυ. Το κοινό γνώρισε από κοντά τα 50 πληρώματα που την Κυριακή θα ριχτούν στη μάχη με το χρόνο, φωτογραφήθηκε μαζί τους και χειροκρότησε όλους τους αγωνιζόμενους που θα συμμετάσχουν στον δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος. Το παρών έδωσαν στην εκδήλωση πλήθος τοπικών αρχόντων του τόπου, οι οποίοι με τη σειρά τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα πληρώματα. Διοργανωτής του αγώνα είναι το Αθλητικό Σωματείο Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Αυτοκινήτου Πύργου (ΑΟΛΑΠ). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος (Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας), η Π.Ε.Δ.Δ.Ε (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδος), ο Δήμος Πύργου και ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας. Στο πλευρό των διοργανωτών βρίσκονται ο Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεσταίνων και ο Δήμος Ζαχάρως. Θεσμικοί υποστηρικτές είναι το Επιμελητήριο Ηλείας, ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου, Ερμής και η Δημοτική Επιχείρηση Πύργ