12/3/17

Ο Ο.Μ.Α.Θ. για Πλάγο - Ρέντη ...


Με την απονομή των κυπέλλων και των πρωταθλημάτων την Δευτέρα 6 Μαρτίου ολοκληρώθηκε και επίσημα η αγωνιστική χρονιά του 2016.
Μια χρονιά που ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τους αθλητές του Ο.Μ.Α.Θ. κατά το 2016 Γιάννη Πλάγο και Άλκη Ρέντη  αν και δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς.
Συνολικά το πλήρωμα Με το νεοαποκτηθέν Honda Civic Type-R συμμετείχαν σε πέντε αγώνες ράλι πετυχαίνοντας το απόλυτο αλλά και κάτι παραπάνω.
Σε πέντε αγώνες το κοντέρ σταμάτησε στις πέντε νίκες στην κατηγορία F2 ενώ στο ράλι σπριντ Άγιος Μερκούριος αναδείχθηκαν πρώτοι γενικής υποσκελίζοντας σαφώς πιο δυνατά και τετρακίνητα αυτοκίνητα.
Με όλα τα προαναφερθέντα εύκολα μπορούμε να φανταστούμε πως ο απολογισμός είναι εντυπωσιακός και φέτος.
Πιο αναλυτικά ο Γιάννης Πλάγος στους οδηγούς αναδείχθηκε δεύτερος στο πανελλήνιο κύπελλο ασφάλτου , πανελλήνιος κυπελλούχος ασφάλτου στην F2,κυπελλούχος ασφάλτου γενικής και F2 στο περιφερειακό κύπελλο Ελλάδος
Ο Άλκης Ρέντης στους συνοδηγούς αναδείχθηκε τρίτος στο πανελλήνιο κύπελλο ασφάλτου , πανελλήνιος κυπελλούχος ασφάλτου στην F2,κυπελλούχος ασφάλτου γενικής και F2 στο περιφερειακό κύπελλο Ελλάδος.


Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας συγχαίρει τους αθλητές του και τους εύχεται ένα ακόμη καλύτερο 2017.