Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

45η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Α.Ο.Θ. ...


Με τον καλύτερο τρόπο συνεχίστηκε το Κύπελλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος την Κυριακή 19 Μαρτίου, καθώς η 45η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων συγκέντρωσε αρκετές συμμετοχές και θεατές.
Ο 2ος γύρος του Κυπέλλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος διοργανώθηκε από τον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Θεσσαλονίκης (Α.Ο.Θ.) στο γήπεδο εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών του "Εκπαιδευτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης ΙΚΕ" ThessDrive. Η Δεξιοτεχνία συγκέντρωσε τη συμμετοχή 39 οδηγών, ενώ πολλοί θεατές βρέθηκαν περιμετρικά της διαδρομής, για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των συμμετεχόντων.


Όπως είναι γνωστό, στις Δεξιοτεχνίες υπάρχουν επιμέρους κλάσεις ανάλογα με το μέγεθος του κάθε αυτοκινήτου. Στην Κλάση Α λοιπόν, για αυτοκίνητα με μεταξόνιο έως 2,4 μέτρα, τον καλύτερο χρόνο πέτυχε ο Δημήτρης Καρατσομπαλίδης (Peugeot 106, Ο.Φ.Α.Δ.), με τον Δημήτρη Καραμανώλη (Toyota Starlet, Α.ΛΕ.Ξ) να ολοκληρώνει στη δεύτερη θέση και τον Απόστολο Παπαδόπουλο (Peugeot 106, Ο.Φ.Α.Δ.) να είναι τρίτος. Στην Κλάση Β, για αυτοκίνητα με μεταξόνιο από 2,41 έως 2,5 μέτρα, νικητής αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Οικονομίδης (Fiat Punto, Α.Ο.Θ.), εμπρός από τον Θεόδωρο Οικονομίδη (Α.Ο.Θ.) με ίδιο αυτοκίνητο, ενώ την τριάδα συμπλήρωσε ο Χρήστος Γερανός (Ford Escort, Α.Ο.Θ.). Στην Κλάση Γ επικράτησε ο Απόστολος Προδρομίδης (Opel Manta, Ο.Φ.Α.Δ.), με τους Θεόκλητο Καρυπίδη (Opel Ascona, Α.Λ.Π.) και Βαλάντη Σαρβανίδη (Opel Ascona, Ο.Φ.Α.Καμπάνη) να ακολουθούν. Στην 45η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων συμμετείχαν και δύο κυρίες, η Αναστασία Βασιλειάδου (Toyota Corolla, Α.Ο.Θ.) και η Αντωνία Αμπατζίδου (BMW Z3, Α.Σ.ΠΙΣ.), με την πρώτη να κατακτά το βραβείο ταχύτερης οδηγού και αμφότερες, να ακολουθούν το αντίστοιχο Έπαθλο. 


Η δυναμική των αγώνων Δεξιοτεχνίας, ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα, αυξάνεται ολοένα και περισσότερο και όλα δείχνουν πως η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη για τη συγκεκριμένη μορφή αθλοπαιδιών. Ο επόμενος γύρος του Κυπέλλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος, προγραμματίζεται για τις 22-23 Απριλίου στις Σέρρες. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε