Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Βράβευση της Goodyear Dunlop Ελλάς ...


Σε μια ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ), παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας και μελών και βουλευτών όλων των πολιτικών κομμάτων, η Goodyear Dunlop Ελλάς βραβεύτηκε για το πρόγραμμα υποστήριξης του Πυροσβεστικού Σώματος που υλοποιεί. 
Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ετήσιου εορτασμού των Αγίων Προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος. Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος ΠΣ Βασίλειος Καπέλιος, ευχαρίστησε την Goodyear Dunlop Ελλάς για τη διαρκή στήριξη του δύσκολου και εξαιρετικά απαιτητικού έργου που επιτελεί καθημερινά το Πυροσβεστικό Σώμα πριν τη παράδοση της τιμητικής πλακέτας στον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας κύριο Νίκο Σπανό. 
Μέχρι στιγμής η Goodyear Dunlop Ελλάς, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί, έχει προσφέρει 5 σετ ειδικών ελαστικών (20 ελαστικά), επαναφέροντας στην ενεργό δράση βαρέα οχήματα μικτής χρήσης ενώ μετά το πέρας της τελετής βράβευσης παραδόθηκαν άλλα 4 σετ ελαστικών για βαρέα και ελαφρά οχήματα. 
Ο Γενικός Διευθυντής της Goodyear Dunlop Ελλάς κύριος Νικόλαος Σπανός αφού ευχαρίστησε τους αρχηγούς και τους εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας ανέφερε: «Η βράβευση αυτή αποτελεί ηθική αναγνώριση της προσφοράς μας και μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους. Σκοπός της GoodyearDunlop Ελλάς είναι να ενισχύει και να βρίσκεται κοντά στο Πυροσβεστικό Σώμα , παρέχοντας ελαστικά σε πυροσβεστικά οχήματα των οποίων τα ελαστικά τους χρήζουν άμεσης αντικατάστασης. 
Πρωτοβουλίες σαν αυτή αναδεικνύουν το κοινωνικό πρόσωπο των εταιριών σήμερα. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό μέσα στην κρίση, στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που βιώνει η χώρα τα τελευταία χρόνια, αλλά και στο ασαφές και συνεχόμενα μεταβαλλόμενο πλαίσιο να μπορεί κανείς να παραμένει προσηλωμένος σε στόχους όπως η προσφορά και η στήριξη προς κάθε φορέα που επιτελεί έργο για την κοινωνία». 
Η Goodyear Dunlop Ελλάς επεκτείνει το πρόγραμμα στήριξης και κάλυψης των αναγκών του Πυροσβεστικού Σώματος με παράλληλη ενημέρωση των καταναλωτών για την ενέργεια αυτή μέσω του επισήμου δικτύου μεταπωλητών της. 
Αναλυτικά η εταιρία θα συνεχίσει, σε μηνιαία βάση, την δωρεάν προσφορά σετ ελαστικών για την κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών των οχημάτων του σώματος ενημερώνοντας παράλληλα το καταναλωτικό κοινό για την πρωτοβουλία μέσω του επισήμου δικτύου μεταπωλητών της. 
Με τον τρόπο αυτό οι καταναλωτές ενημερώνονται ότι η εμπιστοσύνη που δείχνουν στη μάρκα, πέραν της επιλογής υψηλού επιπέδου προϊόντων για την ασφάλειά τους, συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση του έργου και της ασφάλειας των στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος κατά τη διάρκεια της άσκησης των απαιτητικών καθηκόντων τους.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ρυμουλκούμενα - Τρέιλερ ...

Μια τελευταία ρύθμιση στο ζήτημα έκδοσης στοιχείων κυκλοφορίας για χρήση οχημάτων κατηγορίας Ο1 και Ο2 (ρυμουλκούμενα - τρέιλερ), συμπεριλαμβανομένων και των ειδικής χρήσεως ειδικού σκοπού μη μεταφοράς εμπορευμάτων, ενεργοποιεί το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με σχετική τροπολογία. Με τη νέα νομοθετική διάταξη παρέχεται η δυνατότητα στους ιδιοκτήτες ρυμουλκούμενων – τρέιλερ, που είχαν παλαιότερα τεθεί νόμιμα σε κυκλοφορία με ειδικά σημειώματα ρυμούλκησης (Ε.Σ.Ρ.) και δεν είχαν εκδώσει στοιχεία κυκλοφορίας εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας  που προέβλεπε η υπ’ αρ. 2805/2021 Υπουργική Απόφαση (δηλαδή, μέχρι 29/12/2023), να εκδώσουν στοιχεία κυκλοφορίας (άδεια και πινακίδες), κατόπιν καταβολής παραβόλου, ύψους 200 ευρώ και εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε μηνών, μετά τη δημοσίευσή της σε ΦΕΚ. Επιπλέον, με σκοπό τη διευκόλυνση της ομαλής και απρόσκοπτης διεκπεραίωσης των εργασιών των πολιτών, παρέχεται η δυνατότητα τουλάχιστον έως τέλος Σεπτεμβρίου 2024, να  τίθενται νομίμως σε κ

Ευχές Α.Λ.Α.Κ. ...

 

Νέο Δ.Σ. στην ΑΛΜΑ Αιγίου ...

Μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 21/4/2024, το αθλητικό σωματείο μηχανοκίνητου αθλητισμού ΑΛΜΑ Αιγίου ανακοινώνει τη σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η νέα διοικητική ομάδα διαμορφώνεται ως εξής: Πρόεδρος: Μπουροθανασόπουλος Χαράλαμπος Αντιπρόεδρος: Σωτηρόπουλος Νικόλαος Γραμματέας: Τσερετζούλιας Θεοφάνης Ταμίας: Σουφλής Στάικος Μέλη: Λύρος Νικόλαος, Γκουλεμάνης Κωνσταντίνος, Δημουλάς Ανδρέας Η αποστολή του νέου Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου για την επόμενη διετία είναι να αναλάβουν τη διοργάνωση των αγώνων που ορίζονται από την ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού, ΟΜΑΕ. Φέτος για το 2024, στο σωματείο του Αιγίου ανατέθηκαν τρεις μεγάλες διοργανώσεις. Η επιτυχημένη  SEAJETS Ανάβαση Αρχαίας Αιγείρας τον περασμένο Μάρτιο, η οποία είχε μεγάλη απήχηση και προβολή για την περιοχή. Ο επόμενος αγώνας είναι 1 και 2 Ιουνίου το καθιερωμένο 11ο Rally Sprint Αιγίου που προσμετρά στο κύπελλο αυτοκινήτων και στο πρωτάθλημα ιστορικών. Μία διοργάνωση στολίδι για την μηχα