8/10/16

Ζωντανά το FIA Hill Climb Masters ...


Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του FIA Hill Climb Masters, με την ελληνική αποστολή να έχει ήδη φτάσει στην Τσεχία.
Με πολύ κέφι και διάθεση για άξια εκπροσώπηση της χώρας μας στο FIA Hill Climb Masters που φιλοξενείται στο Sternberk της Τσεχίας στις 7-9 Οκτωβρίου, ξεκίνησαν τα μέλη της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας που θα λάβουν μέρος στον αγώνα, έχοντας την υποστήριξη της ΟΜΑΕ και της Seajets. 
Οι Γιώργος Αργυρίου (Mitsubishi Lancer EVO IX), Σπύρος Βοργιάς (Peugeot 106 S16), Γιώργος Κεχαγιάς (Ford Sierra RS 500), Παναγιώτης Λιώρης (Ford Escort WRC) και Γιάννης Πλάγος (Honda Civic Type-R) θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στη διαδρομή των 3,3 χιλιομέτρων, απέναντι στους κορυφαίους οδηγούς της Ευρώπης. Η ελληνική αποστολή, της οποίας ηγείται ο Μάριος Ξανθάκος, έφτασε στο Sternberk και έχει ήδη "στρατοπεδεύσει" στον χώρο Service του αγώνα, ο οποίος θα ξεκινήσει αύριο με τις Δοκιμές και θα κορυφωθεί την Κυριακή, με τον Αγώνα.


Υπενθυμίζουμε, πως το FIA Hill Climb Masters τελεί υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου και πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2014. Φέτος διεξάγεται για 2η φορά καθώς πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια και σκοπό έχει αφενός την προβολή του δημοφιλούς αλλά και προσιτού οικονομικά θεσμού των αναβάσεων και αφετέρου, τη δημιουργία ενός θεσμού στα πρότυπα των Ολυμπιακών Αγώνων, που θα περιλαμβάνει και αγώνες μεταξύ Εθνικών Ομάδων ενώ οι τελικοί νικητές, θα κερδίζουν μετάλλια ανάλογα με τη θέση που κατέλαβαν.
Το FIA Hill Climb Masters, που έχει συγκεντρώσει συνολικά 139 συμμετοχές οδηγών από 17 διαφορετικές χώρες, θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω Live Streaming την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, μέσω του καναλιού που διαθέτει στο Youtube η Τσεχική Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.


Όσοι επιθυμούν το παρακολουθήσουν τον αγώνα, αρκεί να ακολουθήσουν τον σχετικό σύνδεσμο πατώντας : ΕΔΩ!