8/9/16

4ο Athens Rally Sprint: Τεχνικός και Διοικητικός Έλεγχος ...


Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ι ΚΤΕΟ Auteco στη Λεωφόρο Αθηνών, ο Τεχνικός και Διοικητικός Έλεγχος ενόψει του αγώνα που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στην Ειδική Διαδρομή "Άγιος Μερκούριος"!
Απομένουν λιγότερες από 48 ώρες για την εκκίνηση του 4ου Athens Rally Sprint, που διοργανώνεται από την Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής και περιλαμβάνει 2 περάσματα από την δημοφιλή ασφάλτινη Ειδική Διαδρομή "Άγιος Μερκούριος", που έχει μήκος 15 χιλιομέτρων και κατεύθυνση από Βαρυμπόμπη προς Μαλακάσα.
Τυπικά ο αγώνας ξεκίνησε την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, με τον Τεχνικό και Διοικητικό Έλεγχο να πραγματοποιείται στις φιλόξενες  εγκαταστάσεις του Ι ΚΤΕΟ Auteco, στη Λεωφόρο Αθηνών. Από τον Διοικητικό Έλεγχο πέρασαν 59 πληρώματα, ενώ ο Τεχνικός Έλεγχος των αυτοκινήτων θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου λίγο πριν την εκκίνηση κατόπιν ειδικής άδειας που έχουν λάβει από τους Αγωνοδίκες, 6 πληρώματα. 


To 4ο Athens Rally Sprint τελείται με την Χορηγική υποστήριξη της Εταιρείας "Μακρής Α.Ε.", ενώ τον αγώνα στηρίζει ο Δήμος Αχαρνών, στα Διοικητικά όρια του οποίου θα φιλοξενηθεί μεγάλο μέρος του, αφού η Εκκίνηση και ο Τερματισμός θα βρίσκονται στην Πλατεία Θρακομακεδόνων και το Service Park, στο Ολυμπιακό Χωριό. 
Όλα είναι έτοιμα λοιπόν για την διεξαγωγή του 4ου Athens Rally Sprint, που θα εκκινήσει το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 10:00 από την Πλατεία Θρακομακεδόνων, όπου και θα τερματίσει στις 13:36 της ίδιας ημέρας. Το πρώτο αγωνιστικό πέρασμα θα ξεκινήσει στις 10:23, ενώ η διαδρομή θα κλείσει για τους θεατές 90 λεπτά πριν τη διέλευση του πρώτου αγωνιστικού αυτοκινήτου. 


ATHENS RALLY SPRINT - ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

2013: Στέφανος Καμιτσάκης-Φίλιππος Τζεφεράκος (Mitsubishi Lancer EVO IX)
2014: Γιώργος Αργυρίου-Δημήτρης Πάσχος (Mitsubishi Lancer EVO IX)
2015: Παναγιώτης Κύρκος-Γιώργος Πολυζώης (Mitsubishi Lancer EVO VIII)


4ο ATHENS RALLY SPRINT - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Λήξη αναγνωρίσεων: Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, με τη δύση του Ηλίου
Εκκίνηση αγώνα: Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, ώρα 10:00 στην Πλατεία Θρακομακεδόνων
Τερματισμός: Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, ώρα 13:36 στην Πλατεία Θρακομακεδόνων
Τελικός Τεχνικός Έλεγχος: Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, ώρα 14:00 στην Πλατεία Θρακομακεδόνων
Ανακοίνωση κατάταξης: Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, 30 λεπτά μετά την λήξη της προθεσμίας ενστάσεων
Απονομή Επάθλων: Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, ώρα 16:30