2/9/16

11η Ανάβαση Ομαλού ...


Με 64 συμμετοχές θα διεξαχθεί στις 3-4 Σεπτεμβρίου, η 11η Ανάβαση Ομαλού Χανίων!

Η 11η Ανάβαση Ομαλού, σημαίνει τα τελευταία χρόνια την εκ νέου εκκίνηση μετά τις θερινές διακοπές, του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων, στοιχείο που δεν άλλαξε ούτε φέτος. Έτσι, ο αγώνας που διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο "Αθλητικό Λέσχη Αυτοκινήτου Χανίων", δίνει την έναρξη στο δεύτερο μισό του Πρωταθλήματος, αποτελώντας τον 6ο γύρο του φετινού θεσμού.
Ο αριθμός των 64 οδηγών που θα λάβουν μέρος στον αγώνα είναι ικανοποιητικός, με τις μάχες για τη νίκη σε επίπεδο Ομάδων και επιμέρους κλάσεων να αναμένεται μεγάλη και το θέαμα όμορφο. Στο πλαίσιο της Ομάδας Ν θα λάβουν μέρος 10 οδηγοί, ενώ στην Ομάδα Α θα λάβουν μέρος 23 αυτοκίνητα. Επιπλέον, 16 συμμετοχές θα προσφέρει στον αγώνα η Ομάδα Ε, τη στιγμή που η Formula Saloon και τα Ιστορικά συγκέντρωσαν από 9 και 6 οδηγούς αντίστοιχα.
Το αγωνιστικό μέρος θα ξεκινήσει τόσο το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου με τα Χρονομετρημένα Δοκιμαστικά όσο και την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου με τον Αγώνα στις 11:00 και άπαντες ετοιμάζονται για ένα θερμό διήμερο, με πολύ θέαμα στην πανέμορφη Κρήτη.