14/7/16

22ο Ηπειρωτικό Mini Rally "Autotest" - Συμμετοχές ...


Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του αγώνα που θα έχει ως επίκεντρο την πόλη των Ιωαννίνων στις 16-17 Ιουλίου και συγκέντρωσε 44 συμμετοχές πληρωμάτων.
Με πολλές και υψηλού επιπέδου συμμετοχές θα πραγματοποιηθεί ο 4ος γύρος του Κυπέλλου Ασφάλτινων Ράλλυ Βορείου Ελλάδος, που διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο "ΕΛΕΤΑ". Χορηγός ονομασίας είναι το "Ι ΚΤΕΟ Autotest" που βρίσκεται στη Βουνοπλαγιά Ιωαννίνων, ενώ ο αγώνας θα διεξαχθεί χάρη  στην στήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου, των Δήμων Ιωαννιτών και Δωδώνης και του Π.Ε.Α.Κ. Ιωαννίνων. 
Το 22ο Ηπειρωτικό Mini Rally "Autotest"  θα ξεκινήσει με την Πανηγυρική Εκκίνηση το βράδυ του Σαββάτου 16 Ιουλίου στις 21:00 στην Κεντρική Πλατεία Ιωαννίνων, ενώ αποτελείται από δύο Ειδικές Διαδρομές, την κλασική και αγαπημένη "Δωδώνη" μήκους 11,88 χιλιομέτρων και την νέα διαδρομή "Μάρμαρα" που έχει μήκος 6,55 χιλιομέτρων, με τα πληρώματα να αγωνίζονται κόντρα στον χρόνο, από 3 φορές σε κάθε περίπτωση. Το Service Park θα στεγαστεί στο Πανηπειρωτικό Στάδιο και ο Τερματισμός έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 17 Ιουλίου, στην Κεντρική Πλατεία Ιωαννίνων.  Ο αριθμός των 44 συμμετεχόντων, σε έναν ασφάλτινο αγώνα που διεξάγεται μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού αποτελεί σαφώς ένα ιδιαίτερα ευχάριστο γεγονός, καταδεικνύοντας παράλληλα τη σημαντική θέση της περιοχής στο μηχανοκίνητο αθλητισμό της χώρας μας, αφού το Σωματείο που διοργανώνει το 22ο Ηπειρωτικό Mini Rally, η ΕΛΕΤΑ, εφοδιάζει τον αγώνα με το 1/4 περίπου των συμμετεχόντων. 
Ένας αγώνας που προμηνύεται πολύ ενδιαφέρων βρίσκεται προ των πυλών και αποτελεί μια ελκυστική πρόταση για όσους βρεθούν στην περιοχή, κατά το διήμερο 16-17 Ιουλίου!