21/6/16

Ανακεφαλαίωση ...


Μια ακόμα διοργάνωση της Α.Λ.Α.Κορινθίας ολοκληρώθηκε με θετικό πρόσημο, το Σαββατοκύριακο 18-19 Ιουνίου .Ο 2ος Γύρος του Κύπελλου Χωμάτινων Ράλι 2016, φιλοξενήθηκε ιδανικά στον Δήμο Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης, και στην ειδική Ζήρεια των Τρικάλων Κορινθίας, που άφησε για μια ακόμα φορά ικανοποιημένους του οδηγούς αλλά και τους λιγοστούς θεατές που βρέθηκαν στο βουνό.
Αντίθετα με την Κυριακή , στην πανηγυρική εκκίνηση του Σαββάτου η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη , χειροκρότησε θερμά τα πληρώματα του αγώνα που παρουσίασε ιδανικά ο Απόστολος Παλάτος .
Στο αγωνιστικό μέρος τώρα ο Γιάννης Μπαντούνας ( Κυπελλουχος Χώματος 2015) δεν άφησε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους του, κέρδισε και στα 3 περάσματα της ειδικής και επέστεψε στις νίκες. 
Δίπλα του ο πολύπειρος  Κώστας Σούκουλης.  
Στην 2η θέση της Γενικής τερμάτισαν οι Λαινόπουλος – Παπαδόπουλος ( Subaru Impreza), και στην 3η θέση της Γενικής οι Τζέμος - Φωτεινογιαννόπουλος (Mitsubishi Evo ) . Tα Πλήρωμα της ΑΟΛΑΠ αφιέρωσαν την συμμέτοχη τους αλλά και την νίκη του στην μνήμη του Θοδωρή Λαινόπουλου , που έφυγε πρόσφατα από κοντά μας.
Στην F2 η νίκη πήγε τους Γιάννη & Βαγγέλη Ακράτο, που συμμετείχαν για πρώτη φορά με δικίνητο αυτοκίνητο (Renault Clio R3) στο χώμα, στην 2η θέση οι πάντα εντυπωσιακοί Μπανιονέλος - Παναρίτης ( Ford Escort) και στην 3η οι Ζήβας - Louki-Look (Τoyota Corolla) .
H A.Λ.Α.Κορινθίας θα ήθελε να ευχαριστήσει, τον Δήμο Ξυλοκάστρου Ευρωσίνης για την πολύτιμη βοήθεια του στην διοργάνωση και προσωπικά τον Δήμαρχο Ηλία Ανδρικόπουλο, την ΑΣΗΜΑΚΗΣ Ανταλλακτικά χορηγό του αγώνα, τους χορηγούς επικοινωνίας, όλα τα πληρώματα που πήραν μέρος, του κριτές και τα στελέχη, την Ελληνική Αστυνομία, το Πυροσβεστικό Σώμα και το Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας που φιλοξένησε την Γραμματεία και το Service Park του αγώνα.