Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

To νέο www.ssangyong.gr είναι στον αέρα ...


Το νέο επίσημο website της SsangYong Ελλάδας, www.ssangyong.gr είναι στον αέρα πιο πλήρες, πιο διαδραστικό, πιο χρηστικό και πιο εντυπωσιακό από ποτέ. 
Κάντε κλικ! 

H SsangYong Ελλάδας, που αντιπροσωπεύει την παλαιότερη κορεάτικη εταιρεία κατασκευής πολυτελών αυτοκινήτων με ειδίκευση στην τετρακίνηση, ετοίμασε ένα ολοκαίνουριο site για όλα τα μοντέλα και τις δραστηριότητές της. 
Το νέο site που φιλοξενείται στο γνωστό domain name www.ssangyong.gr, είναι σχεδιασμένο ώστε να καθίσταται προσαρμόσιμο και φιλικό και κατά την περιήγηση από smartphones και tablets. 
Στην ιστοσελίδα μας ο επισκέπτης μπορεί να βρει αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα μοντέλα της SsangYong, με φωτογραφίες, τιμές, τεχνικά στοιχεία, προϊοντικούς καταλόγους καθώς και εγχειρίδια χρήσης για κάθε μοντέλο (Tivoli, νέο XLV, Korando, Rexton W, Rodius, Actyon Sports). 
Ειδικότερα για το Tivoli & το νέο XLV, υπάρχει η δυνατότητα 360ο περιήγησης σε εξωτερικό και εσωτερικό, καθώς και εναλλαγής μεταξύ χρωμάτων σε μονόχρωμες και 2-Tone παραλλαγές.
Παράλληλα, ο επισκέπτης μπορεί να έχει άμεση πρόσβαση με ένα κλικ στην υπηρεσία του test drive κατ΄οίκον για το Tivoli και το νέο XLV, να στέλνει αιτήματα προς απάντηση και να εγγράφεται στο σχετικό newsletter. Επίσης με ένα κλικ δίνεται η δυνατότητα κοινοποίησης σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποστολής e-mail και εκτύπωσης του επιλεχθέντος περιεχομένου. 
Το site περιέχει ακόμα ενότητα που αφορά στις υπηρεσίες after sales, όπου ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί αναλυτικά για το πρόγραμμα «5ετούς Πλήρους Καλύψεως SsangYong». Ακόμα, ο επισκέπτης μπορεί να έχει πρόσβαση σε αναλυτικές πληροφορίες για το δίκτυο επίσημων εμπόρων και επισκευαστών της SsangYong στην Ελλάδα, με πλήρη στοιχεία επικοινωνίας και διαδραστικό χάρτη καθοδήγησης προς κάθε συνεργάτη, ξεκινώντας από το σημείο όπου βρίσκεται. 


Τέλος, υπάρχει ξεχωριστή ενότητα με videos της SsangYong, αλλά και άμεση πρόσβαση στη δημοφιλή σελίδα της SsangYong Greece στο FaceBook αλλά και στο κανάλι της εταιρείας στο YouTube. 
Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη περιήγηση στον κόσμο της νέας SsangYong. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α