Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΡΑΛΛΥ ΑΜΑΖΩΝ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 ...


Το «Ράλλυ Αμαζών» της ΦΙΛΠΑ, μια εκδήλωση ειδικά σχεδιασμένη για κυρίες και δεσποινίδες που αγαπούν τα παλαιά αυτοκίνητα,  ολοκληρώθηκε με επιτυχία  την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016. 
Σημείο αφετηρίας ήταν η Πλατεία Πατριάρχου του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος, όπου τα περίπου 35 πληρώματα, άλλα αμιγώς γυναικεία και άλλα μικτά, με τον σύζυγο, τον αδελφό ή τον φίλο στη θέση του συνοδηγού, δέχθηκαν την φιλοξενία του Δήμου σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, που κράτησε σχεδόν δύο ευχάριστες ώρες.
Το αγωνιστικό μέρος είχε προορισμό την Λαυρεωτική και την περιοχή του Αγ. Κωνσταντίνου.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την νίκη ήταν η επιτυχία στην εκτέλεση τριών ειδικών δοκιμασιών ακριβείας, μία εκ των οποίων ήταν και η ιστορική ειδική διαδρομή σε αγώνες Ράλλυ του Αγ. Αθανασίου, ονομαζόμενη  «Ε.Δ.  ΚΟΥΒΑΡΑΣ». 



Μετά τον τερματισμό τα πληρώματα απόλαυσαν το γεύμα  σε ταβέρνα της περιοχής, όπου ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα και βραβεύθηκαν οι νικήτριες και οι νικητές.
Η απονομή των επάθλων συνοδεύτηκε από αρκετά δώρα των χορηγών μας και το ραντεβού ανανεώθηκε για το Ράλλυ Αμαζών του 2017.
Η ΦΙΛΠΑ ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος για την φιλοξενία και την υποστήριξη της εκδήλωσης .



Νικήτριες Γενικής Κατάταξης ήταν οι: 
1οι Χαλβατζόγλου Κατερίνα – Κοκκώνη Μαρία με Volkswagen του 1967 με 5 β.π.
2οι CAR AND DRIVER GRECOTECHNICA Εδιπίδη Εβίκα - Αρωνίτη Τάσο με Lada 2101 του 1979 με 5 β.π. 
3οι ΣΙΣΑ/ΦΙΛΠΑ – Λάμαρη  Ιουλία – Λάμαρη  Μαρία με Mazda RX7 του 1981 με 6 β.π. 

Στα Αμιγώς Γυναικεία πληρώματα νικήτριες ήταν οι:
1ες Φαμπιάτου Ισμήνη-Σωτοπούλου Κατερίνα με Citroen 2CV του 1983 με 6 β.π.
2ες Κοζανίτη Μαριτίνα –Ανθοπούλου Χριστίνα με Volkswagen 1200 του 1970 με 10 β.π.
3ες Μωραίτη Χαρά- Κάντη Ελένη με BMW 316 του 1982  με 23 β.π.

Στην Μεικτή κατηγορία νικητές ήταν οι:
1οι Νίκα Φρατζέσκα –Νίκας Γιώργος με volkswagen 1302 του 1971 με 7 β.π.
2οι Καραμάνου Κωνσταντίνα –Νασόπουλος Λεωνίδας με Peugeot 504 του 1977 με 27 β.π.
3οι Καγκάδη Εφη –Ζιοζιώκος Βασίλης με Alfa Romeo Giulia Super του 1967 με 38 β.π. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σ.Ο.Α.Α. 2024 ...

 

Ανάβαση Ψάθας - Δοκιμές ...

  Ομαλά κύλησε η διαδικασία των χρονομετρημένων δοκιμών στην Ανάβαση Ψάθας που έλαβε χώρα το Σάββατο. Οι οδηγοί πραγματοποίησαν και τα 3 προγραμματισμένα ανεβάσματα και πλέον είναι έτοιμοι να ριχτούν στη μάχη με το χρόνο στη δεύτερη πρωταθληματική Ανάβαση της χρονιάς. Διοργανωτής του αγώνα είναι το Σωματείο “Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής” (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.), με την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας. Χορηγός του αγώνα είναι η Seajets και το il Desto Group. Ο Μάριος Ηλιόπουλος χωρίς να πιέσει ιδιαίτερα ήταν ο ταχύτερος στη διαδικασία των χρονομετρημένων δοκιμών στη Formula Saloon , οδηγώντας ένα Ford Fiesta και την Κυριακή θα κινηθεί με στόχο να προσφέρει θέαμα στους φίλους του αθλήματος που θα βρεθούν στις στροφές της Ανάβασης Ψάθας. Τον περσινό πρωταθλητή της κατηγορίας ακολούθησαν οι «Κανέλλος» (Peugeot 106) και Θανάσης Κοράκης (Nissan Silvia). Αίτημα για να αγωνιστεί την Κυριακή στον αγώνα έκανε ο Καλαματιανός Νικόλαος Παπαδόπουλος (Ford Escort MKII) που δεν σ

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου που θα διοργανωθεί στην περιοχή της επαρχίας Αγιάς. Οι αγώνες ράλλυ επιστρέφουν μετά από χρόνια στο νομό Λάρισας και οι διοργανωτές έχουν ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς τις προετοιμασίες για να προσφέρουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Την ευθύνη έχει αναλάβει η Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (Λ.Α.Μ.Κ.Ε.) με συνδιοργανωτή το Δήμο Αγιάς ενώ τελεί και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Κέντρο του αγώνα θα είναι η πόλη της Αγιάς. Το Σάββατο 18 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος και η πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία της πόλης ενώ στο δημοτικό Parking θα εγκατασταθεί το Service Park. Την Κυριακή 19 Μαΐου τα πληρώματα θα αγωνιστούν στην ειδική διαδρομή των 12.3 χιλιομέτρων η οποία θα επαναληφθεί τρεις φορές, φτάνοντας έτσι συνολικά τα 36.9 χιλιόμετρα. Αντίστοιχα το σύνολο των απλών διαδρομών 61,2 χιλιόμετρα (20,4 Χ 3). Η απονομή των κυπέλλων θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Μελιβοίας, ένα πρ