Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το Νέο NP300 NAVARA ...


Το νέο, εντυπωσιακό pick–up της Nissan, αναμένεται στις εκθέσεις των επίσημων εμπόρων της φίρμας στην Ελλάδα, στο τέλος του Φεβρουαρίου.
Έχοντας ήδη στις αποσκευές του, το διεθνές βραβείο του International Pick-up  για το 2016, το νέο Nissan NP300 NAVARA, ετοιμάζεται να πατήσει επί Ελληνικού εδάφους, θέτοντας  ένα νέο σημείο αναφοράς στην κατηγορία των  pick-up. Με κληρονομιά την πλούσια εμπειρία 80 ετών της Nissan στο σχεδιασμό και την κατασκευαστική υπεροχή καινοτόμων ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, το νέο NP300 NAVARA εντυπωσιάζει με τον σχεδιασμό του, την φινέτσα του, τις καινοτόμες τεχνολογίες που ενσωματώνει, καθώς και με μια αντίληψη στην κατασκευή και την κύλιση, τόσο εκτός όσο και εντός δρόμου, που ξεπερνά τα εσκαμμένα ! 
Το νέο μοντέλο αποτελείται από ένα πανίσχυρο, υψηλής αντοχής πλαίσιο  που, σε συνδυασμό με  μια σειρά από νέα μηχανολογικά χαρακτηριστικά, ανεβάζει ψηλά τον πήχη της οδικής συμπεριφοράς αλλά και της πρακτικότητας.  Χρησιμοποιώντας το ίδιο DNA με τα καταξιωμένα crossover της Nissan, όπως τα κορυφαία Qashqai, X-Trail και Juke, το νέο NP300 NAVARA φέρνει μια νέα αντίληψη στην κατηγορία των pick-up, που πολλοί ανταγωνιστές του θα ζηλέψουν.    
Συνοδευόμενο από εγγύηση πέντε ετών  ή 160 χιλιάδων χιλιόμετρων, το νέο Nissan NP300 NAVARA, διαθέτει τα “διαπιστευτήρια” για  να ανταπεξέλθει στις σκληρές απαιτήσεις του σύγχρονου επαγγελματία.


Επιπλέον, η πλούσια γκάμα των γνήσιων αξεσουάρ που ταιριάζουν “γάντι” στο νέο Nissan NP300 NAVARA, είναι σίγουρο πως θα συναρπάσουν τους υποψήφιους αγοραστές,  που επιζητούν το καλύτερο για το καλύτερο pick-up της χρονιάς !
Μια πλούσια “γεύση” από το νέο Nissan NP300 NAVARA, μπορείτε να πάρετε ΕΔΩ!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

13ο Ράλλυ Χανίων ...

Η ΑΛΑ Χανίων μετά από έγκριση της ΟΜΑΕ - ΕΠΑ διοργανώνει το 13ο Ράλλυ Χανίων που θα διεξαχθεί το Σάββατο 20, Super Ειδική στους Αγίους Αποστόλους, ώρα 17:00 και Κυριακή 21 Απριλίου 2024, δύο επαναλαμβανόμενες διαδρομές, η πρώτη στον Κονταρό στις Βρύσες Αποκορώνου, ώρα 10:00 και η δεύτερη στον Στύλο Μαλάξα. Οι παροχές της ΑΛΑ Χανίων προς τα πληρώματα εκτός Χανίων είναι μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Porto Kalamaki το Σάββατο 20 Απριλίου 2024. Χορηγοί του αγώνα είναι: Chania Cars & Trucks Κυριακίδης Κατασκευαστική Και συνδιοργανωτές: Περιφερειακή Ενότητα Χανίων Δήμος Χανίων Δήμος Αποκορώνου ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΔΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 ΚΑΙ ΩΡΑ 23:59.

3η Ανάβαση Ψάθας ...

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων συνεχίζεται το διήμερο 27 και 28 Απριλίου με την 3η Ανάβαση Ψάθας η οποία συγκέντρωσε 54 συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες. Διοργανωτής του αγώνα είναι το Σωματείο “Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής” (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.), με την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας. Χορηγός του αγώνα είναι η Seajets. Ωραίες μονομαχίες και πλούσιο θέαμα αναμένεται να προσφέρουν οι οδηγοί που θα λάβουν μέρος στον αγώνα, καθώς όλοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, θέλοντας να καρπωθούν πολύτιμους βαθμούς στη μάχη του πρωταθλήματος. Στην κατηγορία Formula Saloon , ο Μάριος Ηλιόπουλος θα οδηγήσει το γνωστό Ford Fiesta με στόχο κυρίως να ξεσηκώσει τα πλήθη που θα βρεθούν στη διαδρομή του αγώνα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα προσπαθήσει να «κυνηγήσει» τον περσινό πρωταθλητή της κατηγορίας με το θηριώδες Ford Escort MKII. Το παρών με στόχο ένα καλό πλασάρισμα στην κατηγορία θα δώσει στην Ψάθα ο «Κανέλλος», οδηγώντας ένα Peugeot 106, ενώ ένα Skoda Fabia θα έχει στα

Σ.Ο.Α.Α. 2024 ...