18/2/16

4ο Παν-Σερραϊκό Έπαθλο ...


Το Μακεδονικό Έπαθλο μετονομάστηκε σε Παν-Σερραϊκό, παραμένοντας  φιλικό προς τον χρήστη. Η παρέα που 3 χρονιές τώρα συναντιέται στην πίστα καρτ Σερρών δηλώνει έτοιμη όσο ποτέ να αγωνιστεί στο Παν-Σερρραϊκό Έπαθλο το οποίο κάνει το ντεμπούτο του την Κυριακή 06 Μαρτίου. 
Πιο σοφό, πιο οργανωμένο και πιο αποτελεσματικό το φετινό έπαθλο πρόκειται να συζητηθεί. Όσο για τους πρωταγωνιστές, είναι φίλοι και το μόνο που τους χωρίζει είναι τα δέκατα του δευτερολέπτου. Ανυπομονούν να συναντηθούν, να αναμετρηθούν, να βοηθήσουν τους νέους αγωνιζόμενους, και να διασκεδάσουν. 
Το παρών θα δώσουν και αυτοί που ευτυχώς δεν μπορούν να οδηγήσουν ευθεία, αυτοί που όπως συνηθίζουμε να λέμε «πηγαίνουν με τις πόρτες», οι οδηγοί Drift που δίνουν στους θεατές  αυτό που λείπει από έναν αγώνα Auto GP, το απόλυτο θέαμα. Οικοδεσπότης και φέτος ο «Πορτοκάλης», αληθινός και όπως πάντα ενθουσιώδης προτρέπει αγωνιζόμενους και θεατές να δοκιμάσουν γιατί  δεν θα χάσουν.  
Ραντεβού την Κυριακή 06 Μαρτίου στην πίστα καρτ Σερρών, όπου η είσοδος είναι ελεύθερη και οι αγώνες ξεκινούν στις 11.00.