11/2/16

26ο Αττικό Ράλλυ Σπριντ ...


Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου, σας γνωρίζει ότι έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το «26ο Αττικό Ράλλυ Σπριντ 2016». Όπως σας είχαμε γνωστοποιήσει στο Δελτίο Τύπου 1: η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα είναι Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016, και θα πραγματοποιηθεί στα διοικητικά όρια του Δήμου Μαραθώνα.
Σε ότι αφορά την Ειδική Διαδρομή (που θα επαναληφθεί τρεις φορές): η αρχή της βρίσκεται περίπου 5,5 χλμ από την πλατεία στο Γραμματικό, επί της  Λεωφόρου Γραμματικού –Σέσι.
Στο σημείο της αφετηρίας (χωματόδρομος οδός Γαλήνης από αριστερά) υπάρχουν: διπλή κολώνα της ΔΕΗ με μετασχηματιστή, πινακίδα κατεύθυνσης «Σέσι 3,5» και πινακίδα τοπωνύμιο «Κατσουλιέριζα». 
Η Ε.Δ. κατηφορίζει στην οδό Αμφιτρίτης μέχρι το σημείο (περίπου 2,6 χλμ από την αφετηρία της Ε.Δ.) όπου υπάρχει πινακίδα κατεύθυνσης «Σέσι» προς τα αριστερά, δύο κολώνες της ΔΕΗ με μετασχηματιστή και στενός τσιμεντένιος δρόμος δεξιά.
Ακολουθούμε τον τσιμεντένιο δρόμο (μήκους 210 μ. περίπου), και ανηφορίζουμε σε στενή ασφάλτινη οδό που καταλήγει στην οδό Προφήτη Ηλία. Στη συμβολή της οδού αυτής με την οδό Κοτρωνίου (11,9 χλμ περίπου από την αφετηρία της Ε.Δ.)  βρίσκεται ο τερματισμός.
Επισημαίνεται ότι λόγω των γεωμετρικών χαρακτηριστικών της Ειδικής Διαδρομής αλλά και της εύκολης μετάβασης από τον τερματισμό στην αφετηρία της, και κατά παρέκκλιση του σχετικού άρθρου του Γενικού Κανονισμού Ράλλυ και Ράλλυ Σπριντ 2016, από τον Συμπληρωματικό Κανονισμό του αγώνα 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.