20/1/16

Fiat Ducato 4x4 Expedition ...


Το Fiat Ducato 4x4 Expedition Show Camper Van είναι το αστέρι της έκθεσης CMT της Στουτγάρδης, της μεγαλύτερης ανοικτής στο κοινό έκθεσης στην Ευρώπη που είναι αφιερωμένη στα τροχόσπιτα, στην αυτοκίνηση και στον τουρισμό, η οποία πέρυσι προσέλκυσε πάνω από 240.000 επισκέπτες και περισσότερους από 2.000 εκθέτες. Κατέχοντας ηγετική θέση στις βάσεις για αυτοκινούμενα στον τομέα της μετατροπής οχημάτων αναψυχής στην Ευρώπη, η Fiat Professional λαμβάνει μέρος στη διεθνούς κύρους εκδήλωση, που πραγματοποιείται από τις 16 έως τις 24 Ιανουαρίου. Το περίπτερό της είναι το FOY28 και βρίσκεται κοντά στην Ανατολική είσοδο.

Νέοι δρόμοι, ακόμη και στο χιόνι

“Ανοίγοντας νέους δρόμους” είναι ο ισχυρισμός που συνοδεύει το πρωτότυπο Show Camper Van και συνοψίζει τέλεια το περιπετειώδες πνεύμα του. Βασισμένο στο best-seller Fiat Ducato, που πρόσφατα κατέκτησε το αναγνωρισμένου κύρους βραβείο “Best Motorhome Base Vehicle 2016”, το Fiat Ducato 4x4 Expedition υιοθετεί μια διαμόρφωση με μακρύ μεταξόνιο με επιπλέον προεξοχή, υπερυψωμένη οροφή και ισχυρό κινητήρα 2.3 MultiJet II 150 HP. Απευθύνεται σε περιπετειώδεις ταξιδιώτες που αναζητούν ένα όχημα υψηλής απόδοσης, ευκίνητο στο δρόμο και με μεγάλο, άνετο εσωτερικό χώρο.
Στο σχεδιασμό του συμμετείχαν κορυφαίοι συνεργάτες: η Tecnoform για τα εσωτερικά, η Olmedo για τα εξωτερικά μέρη και η Dangel για το σύστημα μετάδοσης κίνησης. Το τελευταίο είναι το δυνατό χαρακτηριστικό του μοντέλου: μόνιμο σύστημα τετρακίνησης με συνεκτικό συμπλέκτη σε συνδυασμό με αυξημένη απόσταση από το έδαφος και μεγαλύτερου μεγέθους ελαστικά. Αυτές οι λύσεις επιτρέπουν στο Ducato 4x4 Expedition να αντιμετωπίσει με αυτοπεποίθηση ακόμα και το χιόνι και να ικανοποιήσει τους καταναλωτές που απολαμβάνουν ένα σπορ τρόπο ζωής ακόμα και το χειμώνα.


Άνεση, τεχνολογία και off-road χαρακτήρας

Η off-road αποστολή του επιτυγχάνεται χωρίς να χάνει σε άνεση, καθώς οι εσωτερικοί χώροι του έχουν σχεδιαστεί από την Tecnoform, την κορυφαία κατασκευάστρια εταιρεία πολυτελών επίπλων για οχήματα αναψυχής και γιοτ. Η τεχνολογία του βρίσκεται σε επίσης υψηλό επίπεδο, διαθέτοντας tablet holder με θύρα USB, σύστημα οθόνης αφής Uconnect™ NAV με ραδιόφωνο, σύστημα πλοήγησης και κάμερα οπισθοπορείας.
Επιπλέον, το Show Camper Van ξεχωρίζει από τη δίχρωμη βαφή σε δύο αποχρώσεις του γκρι, την μπροστινή ποδιά και τους προβολείς LED με λειτουργία DRL. Η εμφάνισή του ολοκληρώνεται από έναν «εργάτη» εμπρός και μία μεγάλη σχάρα οροφής πλήρως εξοπλισμένη για διακοπές, μεγάλο μέρος της οποίας μπορεί να περπατηθεί, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως εξωτερικός χώρος ανάπαυλας σε ύψος δυόμισι μέτρων από το έδαφος. Έξυπνες τεχνολογικές λύσεις ενισχύουν την ευελιξία και επιβεβαιώνουν τον ισχυρό του χαρακτήρα.

Μια επιτυχημένη βάση για μια καινοτόμο δημιουργία

Με αυτό το όχημα, η Fiat Professional εδραιώνει την τεχνογνωσία της και σχεδιάζει το άνοιγμα νέων προοπτικών στην κατηγορία των "Camper Van", που σήμερα ανέρχεται στο 25% της αγοράς αυτοκινούμενων στην Ευρώπη. Για πολλά χρόνια, τα χαρακτηριστικά του Ducato Van είναι κορυφαία για τους ιδιοκτήτες αυτοκινούμενων: ένα τετράγωνο, σε σχήμα κουτιού, πίσω τμήμα, ένας εξαιρετικός κύκλος στροφής που διευκολύνει τους ελιγμούς και ένα συμπαγές εμπρός μέρος και καμπίνα.
Ένα δυνατό σημείο του μοντέλου είναι η απαράμιλλη άνεσή του: ασφαλής, ευχάριστη οδήγηση, άνετα καθίσματα στο στιλ “Captain Chair” με ενσωματωμένα προσκέφαλα, ρυθμιζόμενο υδραυλικό τιμόνι. Τέλος, υπάρχουν πολλές εφαρμογές ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας οι οποίες επιτρέπουν ένα ήρεμο και ασφαλές ταξίδι. Δεν είναι τυχαίο ότι το Fiat Ducato είναι ο ηγέτης της κατηγορίας και αποτελεί την πρώτη επιλογή σασί για όλους τους Ευρωπαίους κατασκευαστές αυτοκινούμενων, με περισσότερες από 500.000 οικογένειες να το έχουν επιλέξει, τα τελευταία 10 χρόνια.


Το ταξίδι συνεχίζεται στο διαδίκτυο

Το Show Camper Van απευθύνεται σε νέους πελάτες και εξερευνά νέους δρόμους προτείνοντας μια πιο “extreme”, ευέλικτη χρήση. Το αυτοκινούμενο Fiat Ducato μπορεί να πάει οπουδήποτε και θέλει να μάθει πώς να εξυπηρετήσει τους πελάτες του ακόμα καλύτερα. Λαμβάνοντας υπόψιν της αυτή τη νέα, αυξανόμενη κατηγορία πελατών, επιπλέον την συλλογής στοιχείων από τις καθημερινές επαφές με τους ιδιοκτήτες τροχόσπιτων και τους κατασκευαστές, η Fiat Professional αναλύει την αγορά για να είναι ενήμερη για τις νέες τάσεις και να εξακολουθεί να προηγείται. Για παράδειγμα, οι επισκέπτες στο περίπτερο της Fiat Professional προσκαλούνται να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο για να μάθουν περισσότερα σχετικά με τις προσδοκίες τους όσον αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες για τα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα. Ο καθένας μπορεί να απαντήσει στις ίδιες ερωτήσεις μπαίνοντας στην ιστοσελίδα https://www.fiatcamper.com
Η ιστοσελίδα είναι αφιερωμένη σε όλους τους λάτρεις των υπαίθριων ταξιδιών. Είναι γεμάτη από πληροφορίες για το Fiat Ducato Camper και αποκλειστικές υπηρεσίες, νέα, συμβουλές και συνεχείς ενημερώσεις. Τα πάντα έχουν δημιουργηθεί ειδικά για τους οπαδούς των αυτοκινούμενων. Είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για το σχεδιασμό διακοπών, χάρη στις ιδέες προορισμών που περιλαμβάνει και είναι πρακτικό στο δρόμο με τη λειτουργία “Chassis Check” που παρακολουθεί τις πιο πρόσφατες τεχνικές ρυθμίσεις και μπορεί να εντοπίσει κάποιο από τα 6.500 Fiat Professional συνεργεία, εκ των οποίων 1.800 λειτουργούν επίσης και ως συνεργεία για ιδιοκτήτες αυτοκινούμενων Fiat, κατά μήκος της διαδρομής σας. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν στο “My Ducato” για περισσότερες λειτουργίες και αποκλειστικές υπηρεσίες για τους ιδιοκτήτες αυτοκινούμενων.