Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Renault PRO + ......


Με άξονα την πλήρη κάλυψη των αναγκών του κάθε σύγχρονου επαγγελματία, η Renault με την παρουσία της στην έκθεση Meat Days – Dairy Expo – Frozen Food 2015 (7-9/11 Metropolitan Expo), ενισχύει την επικοινωνία της με την πρώτη γραμμή της αγοράς.
Βασικό συστατικό της φιλοσοφίας της Renault στον τομέα των επαγγελματικών αυτοκινήτων αποτελεί η εδραιωμένη πεποίθηση της εταιρείας να βρίσκεται δίπλα στις ανάγκες της αγοράς, μέσω μια αμφίδρομης επικοινωνίας με τους επαγγελματίες όλων των κλάδων. Αυτή η προσέγγιση έχει αναγνωριστεί με τον πλέον πειστικό τρόπο με τη Renault να κατέχει την πρώτη θέση στην Ευρώπη στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων τα τελευταία 17 χρόνια. Η πραγματοποίηση των εκθέσεων Meat Days – Dairy Expo – Frozen Food 2015 στις 7-9/11 κάτω από τη στέγη του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo, δίνει στην εταιρεία την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με ένα σημαντικό κομμάτι της αγοράς, παρουσιάζοντας παράλληλα τις νεότερες εξελίξεις τόσο όσον αφορά στα μοντέλα της, όσο και στις προηγμένες υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλαίσιο του Renault Pro+.
Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το νέο Renault Clio Pro+ που αποτελεί την πλέον σύγχρονη προσέγγιση στο μικρό επαγγελματικό αυτοκίνητο, διατηρώντας παράλληλα όλα τα πλεονεκτήματα της επιβατικής έκδοσης. Το παρόν θα δώσουν και τα Renault Kangoo Express και Renault Kangoo Maxi που έχουν ξεχωρίσει για τον εντυπωσιακά αποδοτικό και οικονομικό τους χαρακτήρα. Με δεδομένη την έμφαση που δίνει η Renault στο να προσφέρει την ιδανική λύση για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε πελάτη και τα τρία αυτοκίνητα θα παρουσιάζουν εξειδικευμένες  λύσεις μετασκευής. Ειδικότερα το Renault Kangoo Maxi θα είναι εφοδιασμένο με έναν πρωτοποριακό θάλαμο διατήρησης ψύξης που αποτελεί την ιδανική επιλογή για μεταφορές με το μικρότερο δυνατό κόστος.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α