Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η RALLY ART TECHNOLOGY ΣΤΟ 1ο RALLY SPRINT Α.Σ.Μ.Α ......


Τα προσεχές Σαββατοκύριακο 21-22 Νοεμβρίου  θα πραγματοποιηθεί το 1ο RALLY ΣΠΡΙΝΤ Α.Σ.Μ.Α  που είναι και ο τελευταίος αγώνας  για το θεσμό  του Κυπέλλου χώματος για το 2015.
Το πεδίο δράσης  των πληρωμάτων θα είναι η ειδική διαδρομή ΛΟΥΤΡΑΚΙ με μήκος 18.930,  ξεκινώντας από το Λουτράκι και τερματίζοντας  στην Κινέτα, την οποία  τα πληρώματα θα κληθούν να περάσουν 2 φορές .
Από  τον αγώνα δεν θα μπορούσε να λείψει η RALLY ART TECHNOLOGY με το γνωστό Hyundai Accent της κατηγορίας Α6  με οδηγό τον  Γιάννη Γιώτη  και συνοδηγό  τον Γ ιώργο Βότση στο δεξί bucket . Σκοπός  της ομάδας μας και του πληρώματος  είναι να οδηγήσει το Ηyundai όσο πιο γρήγορα γίνεται προσφέροντας παράλληλα και αρκετό θέαμα . 
Χορηγοί μας και σε αυτή την προσπάθεια είναι το TATTOO DERMAGRAFICS στον Κορυδαλλό τα Λευκά Είδη KOMVOS στη Νέα Φιλαδέλφεια, το E-TATTOO SUPLIES καθώς και η Μεταφορική εταιρία IMG DIAMETAFORIKI.
H RALLY ART TECHNOLOGY εύχεται σε όλα τα πληρώματα που θα συμμετέχουν στον αγώνα καλή διασκέδαση και καλό τερματισμό.

Xορηγοί επικοινωνίας www.racing-news.gr  o ιντερνετικός σταθμός  www.i-feelradio.gr καθώς και www.newsautosport.com.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1η Ανάβαση Πηλίου ...

Με 45 συμμετοχές θα πραγματοποιηθεί η 1η Ανάβαση Πηλίου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί πρώτη φορά σε αυτή τη διαδρομή στον επαρχιακό δρόμο Άνω Λεχωνίων-Μηλέων. Η εκκίνηση ξεκινά από την διασταύρωση του Αγ.Βλασιου και τερματίζει σε 3.2χλμ προς τον Άγιο Γεώργιο που είναι πριν το πέταλο και τη διασταύρωση της Ι.Μ Αγίων Ταξιαρχών. Το Σάββατο το πρωί θα γίνει ο τεχνικός έλεγχος των αγωνιστικών αυτοκινήτων στην παραλία του Βόλου στο Πανεπιστήμιο όπου το ωράριο είναι 9:00-12:00. Μετά τις 13:00 οι αγωνιζόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να πάνε προς τη διαδρομή της Ανάβασης και να στήσουν τα service τους. Ο χώρος του σέρβις είναι μετά τη γέφυρα του Παλαιοκάστρου (Πέστροφες). Εκατό μέτρα μετά τα σέρβις αρχίζει το warm up για περίπου 800 μέτρα ώστε να φτάσει στην εκκίνηση. Τα δοκιμαστικά θα αρχίσουν στις 16:00 (Λόγω των εκκλησιαστικών εκδηλώσεων που γίνονται στην Ι.Μ.). Το Σάββατο το βράδυ στις 21:00 θα γίνει η πανηγυρική εκκίνηση στην Κάτω Γατζέα. Εκει θα εκκινήσουν όλα τα αγωνιστικά αυτοκίνητα με την παρ

Ανάβαση Πιτίτσας – Χρήστος Μπαντούνας ...

Ο 4ος γύρος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων του 2024, θα διεξαχθεί στις 22 και 23 Ιουνίου από τον ΑΟΠ (Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών), με την Ανάβαση Πιτίτσας, να είναι για ακόμα μία χρονιά στο καλεντάρι, επιβεβαιώνοντας πως είναι μία από τις πιο αγαπημένες όλων των οδηγών. Ο Αγώνας προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων αλλά και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων Ιστορικών Αυτοκινήτων. Για το 2024 η Ανάβαση Πιτίτσας θα ονομαστεί «Ανάβαση Πιτίτσας – Χρήστος Μπαντούνας», στην μνήμη του Χρήστου Μπαντούνα που η μοίρα τον πήρε από κοντά μας τόσο νωρίς και άδικα. Μία από τις ιστορικότερες Αναβάσεις της χώρας μας, ρίχνει σημαία εκκίνησης, με την Ανάβαση Πιτίτσας να διεξάγεται από το 1973 και ο τίτλος «στυλοβάτης» του Ελληνικού Πρωταθλήματος δεν είναι άδικος. Ξεκίνησε το 1973 με νικητή τον «Λεωνίδα» που οδηγούσε ένα Πόρσε Καρέρα RSR, με την απόσταση του πρώτου αυτού αγώνα να ήταν 3,8 χιλιόμετρα. Η ανάβαση Πιτίτσας είναι αγώνας του πανελλήνιου πρωταθλήματος αναβάσεων και ο παλα

Ανάβαση Βαντέ ...

Με 20 συμμετοχές θα διεξαχθεί το διήμερο 15 και 16 Ιουνίου η 3η Ανάβαση Βαντέ από την ΑΛΑΧανίων, αγώνας που προσμετράει στο Κύπελλο Αναβάσεων Κρήτης.