6/11/15

Πανελλαδικές παρουσιάσεις από τη Honda στην Αυτοκίνηση 2015 ......


To νέο Civic Type-R ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο για το δρόμο, η 3η γενιά του δημοφιλούς Jazz και το νέο HR-V θα είναι οι κύριοι πρεσβευτές της νέας εποχής της Honda, στην έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015. Η οικογένεια της Honda συμπληρώνεται από το ανανεωμένο CR-V που είναι εφοδιασμένο με το νέο πετρελαιοκινητήρα 1.6 lt. με ιπποδύναμη 160 ίππων και το ανανεωμένο Civic MY15.
Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Honda στην Ελλάδα βρίσκεται σε θέση να παρουσιάσει μία πλήρως ανανεωμένη οικογένεια μοντέλων μέσα στο 2015, στοιχείο που σηματοδοτεί μία σημαντική χρονιά για τη μάρκα στη χώρα μας. 
To νέο Civic Type-R ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο για το δρόμο, έρχεται θα θέσει νέα πρότυπα στην κατηγορία FWD hatchback υψηλών επιδόσεων καθώς είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του μοντέλου που εφοδιάζεται με νέο δίλιτρο κινητήρα VTEC TURBO o οποίος αποδίδει ιπποδύναμη 310 PS, ροπή 400 Nm, τελική ταχύτητα 270  km/h και επιτάχυνση 0-100 km/h 5,7’’.


Επίσης για πρώτη φορά οι λάτρεις της αυτοκίνησης έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά το νέο HR-V, ένα μοντέλο που αντιπροσωπεύει μία μοναδική πρόταση στην κατηγορία crossover: χαρακτηριστική εμφάνιση coupé με στιβαρότητα SUV, χώρους και πολυμορφικότητα ενός MPV, προηγμένη αλλά απολαυστική οδηγική εμπειρία και επιδόσεις με οικονομία.


Ταυτόχρονα παρουσία θα έχει και η τρίτη γενιά του εξαιρετικά δημοφιλούς μικρού πολυμορφικού hatchback της  Honda, το νέο 2015 Jazz που έρχεται να επαναπροσδιορίσει την κατηγορία B με πρόσθετο χώρο, ευελιξία, ποιότητα και τεχνολογία.