12/11/15

Ο δυνατότερος αγώνας drift που έχει ποτέ δει η Αθήνα !!!


Μετά τον τρελό 1ο αγώνα του Mediteranean Drift Challenge στο λιμάνι του Ηρακλείου , ήρθε η σειρά για τον 2ο συνεχόμενο γύρο του ιδίου θεσμού αλλά αυτή την φορά κοντά στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην πίστα Kartodromo.
Το σαββατοκύριακο 3 και 4 Οκτωβρίου 30 κορυφαίοι  οδηγοί από Ελλάδα , Κύπρο και το εξωτερικό βρέθηκαν στο Kartodromo και κάπνισαν την  ανανεωμένη αλλά και πολύ τεχνική πίστα μαζί με τους 2500 θεατές που στην κυριολεξία τρελάθηκαν με τα περάσματα και το κορυφαίο  θέαμα που φυσικά δεν θα ξεχάσουν ποτέ .... μιας και κατά γενική ομολογία ήταν ο δυνατότερος που έχει ποτέ γίνει στην Αθήνα!
Πάνω από 7 οδηγοί ήταν τα φαβορί για την νίκη , αλλά τελικά την άρπαξε πανάξια μετά από πολλές δυνατές μάχες ο πολύ σταθερός Καπότης σχεδόν χωρίς  κανένα λάθος!
Στην δεύτερη θέση ο νικητής του Ηρακλείου από την Κύπρο Edim Macila ο οποίος οδήγησε όπως πάντα με πολύ μυαλό και πολύ αποτελεσματικά !
Τρίτος για δεύτερη φορά ο πολύ εντυπωσιακός  όπως πάντα Χαντζαράς με το ολοκαίνουριο όπλο του που εξακολουθεί να το μαθαίνει και να βελτιώνετε ...
Τέταρτος ο αγαπημένος οδηγός όλων των  θεατών αλλά και ο μεγαλύτερος σε ηλικία drifter από την Κύπρο ... ο ολοκούζουλος  Δημητράκης όπου οδηγούσε συνεχώς τέρμα γκάζι ξεσηκώνοντας όλους τους θεατές σε κάθε πέρασμα του και ο οποίος νίκησε και τον illyuk !!!
Στην πέμπτη θέση ανέβηκε ένα απο τα φαβορί για την νίκη ... ο Τσουρι ο οποίος οδήγησε και αυτός απίστευτα καλά αλλά κάποια λάθη δεν τον βοήθησαν να προχωρήσει στους ημιτελικούς.
Έκτος, άλλο ένα φαβορί για την νίκη ... ο πολύ επιθετικός Illyuk ο οποίος πραγματικά έκανε μερικά περάσματα που όλοι όσοι τα είδαν δεν θα τα ξεχάσουν ποτέ!   
Είναι γνωστό ότι σαν οδηγός είναι on - off και πάντα ρισκάρει ... πράγμα το οποίο επωφελήθηκαν όσοι τον είδαν.
Μετά απο μάχες που θα μείνουν στην ιστορία , μετά απο πολύ καπνό και σκόνη δημιουργήθηκε μια ατμόσφαιρα που είναι πολύ δύσκολο να επαναληφθεί και μόνο όσοι ήταν εκεί μπορούν να καταλάβουν την επιτυχία του διημέρου αυτού...
Ραντεβού του χρόνου για ακόμα περισσότερο θέαμα !!!