5/11/15

Επιτυχίες Ο.Μ.Α.Θ. συνέχεια ......


Ένα ακόμα Σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε και ένας ακόμη αθλητής του Όμιλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας χρίστηκε πρωταθλητής.
Ο λόγος για τον Κώστα Ψιλιώτη που για μία ακόμα ανάβαση πρωταγωνίστησε αν και η ατυχία του χτύπησε την πόρτα τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή.
Παρόλα αυτά κινήθηκε αξιοπρεπώς και κατάφερε να πάρει την 2η θέση στην κλάση του, αν και από το πρώτο σκέλος του αγώνα ανέβαινε το βουνό με πρόβλημα.
Ακόμα κι έτσι με την λήξη της 3ης ανάβασης Δερβενοχωρίων ο τίτλος του πρωταθλητή Ελλάδος στην Ε/Ε11 πήγε ή για να το πούμε καλύτερα έμεινε στον αθλητή του Ο.Μ.Α.Θ. που έκανε το repeat. Στον ίδιο αγώνα έτρεξε και ο Άγγελος Χατζηαγγελάκης πραγματοποιώντας μία καλή εμφάνιση σε μια κλάση που χαρακτηρίζεται από τον έντονο συναγωνισμό.


Από την 3η ανάβαση Δερβενοχωρίων θα πάμε στην πίστα καρτ των Σερρών και στον τον τελευταίο αγώνα του μακεδονικού επάθλου. Γνώριμο σκηνικό για τον Σπύρο Μόσιο που συνεχίζει να κλέβει τις εντυπώσεις με το πρωτότυπο του ανεβαίνοντας ψηλά στην κατάταξη μέχρι την ώρα που οι αντίπαλοι του φορέσουν αγωνιστικά ελαστικά.


Ο Γρηγόρης Κορίνθιος κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπισε και παρόλο που δεν είδε το Leon του να δουλεύει όπως θα ήθελε ο οδηγός του κατάφερε να διακριθεί στον πρώτο αγώνα στην συγκεκριμένη πίστα. Στους άτυχους συγκαταλέγεται σίγουρα ο Βασίλης Πρίντζιος που πήγαινε για μια θέση στο βάθρο αλλά στον τελευταίο γύρο υπερέβαλλε εαυτόν και είδε την Opel Ascona του να γυρίζει στερώντας κάθε ελπίδα για κάτι καλό.


Θα μείνουμε στις Σέρρες αλλά θα αλλάξουμε περιβάλλον, κύπελλο και Σαββατοκύριακο αφού το διήμερο 7-8 Νοεμβρίου 2015 θα λάβει χώρα στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών ο αγώνας ταχύτητας στα πλαίσια του Κύπελλο Ταχύτητας και Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος . Ο συγκεκριμένος θεσμός βγάζει κυπελλούχο με το σύστημα του πολυνίκους και ο Κώστας Ψιλιώτης έχει κάθε λόγο να ελπίζει πως μπορεί να το κατακτήσει αφού έχει συμμετάσχει σε δύο αγώνες και έχει ισάριθμες νίκες στην κατηγορία του. Έτσι θα δούμε το Ford Escort MkII στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών για πρώτη φορά έπειτα από πολλά χρόνια.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας θέλει να συγχαρεί τον Κώστα Ψιλιώτη για την επιτυχία του και να ευχηθεί στους αθλητές του καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.