10/11/15

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ ΦΙΛΠΑ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ ......


Η ΦΙΛΠΑ διοργανώνει την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση «Χειμερινό Ράλλυ» αφιερωμένο στην μνήμη του αξέχαστου φίλου και Ιδρυτικού μέλους Γιώργου Ραπτόπουλου.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην Ν. Εύβοια το σαββατοκύριακο 14-15 Νοεμβρίου 2015.
Το πρωί του Σαββάτου 14 Νοεμβρίου 2015 στις 8:30’ τα αυτοκίνητα θα συγκεντρωθούν στο parking των πρώην Goodys του Αγ. Στεφάνου και στις 09:30 θα δοθεί η εκκίνηση.
Οι συμμετέχοντες θα ακολουθήσουν διαδρομή με κατεύθυνση προς Αγ. Μαρίνα όπου και θα επιβιβαστούν στο Ferry Boat για Ν. Στύρα.
Τα Ν. Στύρα θα είναι το σημείο όπου θα συγκεντρωθούν τα πληρώματα μετά την αποβίβαση για να τους δοθεί η εκκίνηση με τελικό προορισμό το Μαρμάρι και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Marmari Bay.
Την Κυριακή τα οχήματα θα κατευθυνθούν προς το Κάβο Ντόρο για γεύμα στο Ποτάμι με επιστροφή στα Ν. Στύρα όπου και ο τερματισμός της εκδήλωσης. 
Η επιβίβαση των πληρωμάτων στο ferry boat προς Αγ. Μαρίνα θα γίνει στις 15:45. 
Όλοι οι συμμετέχοντες  θα αναμετρηθούν στην ακρίβεια δευτερολέπτων μέσα από  περίπου 9 ειδικές διαδρομές και θα διανύσουν συνολικά περίπου 160χλμ. 
Δεκτά γίνονται τα αυτοκίνητα με κάρτες FIVA & FIA καθώς και πιστοποιημένα Youngtimers τα οποία θα είναι εκτός συναγωνισμού. 
Το κόστος συμμετοχής ανά πλήρωμα είναι 190€ στα οποία συμπεριλαμβάνεται η διανυκτέρευση με πρωινό  το δείπνο Σαββάτου το γεύμα της Κυριακής ακτοπλοϊκά εισιτήρια και ασφάλιση. Η εκδήλωση προσμετρά στο Πρωτάθλημα Regularity της ΕΟ ΦΙΛΠΑ και στο Κύπελο Regularity της ΦΙΛΠΑ. 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο Δημ. Σχέσεων κ. Τσαπέπα Πέτρο στο 6977 455 599