16/10/15

ΤΟ SEAJETS ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2015 ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ......


To μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Ελλάδας ολοκληρώθηκε και η αυλαία του SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις 2015 έπεσε. Ένας αγώνας τον οποίο παρακολούθησαν παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες χιλιάδες θεατές και εκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρο τον κόσμο. 
Στο φετινό αγώνα η μάχη με την... λάσπη ακύρωσε το 31% των ειδικών διαδρομών. Τελικά, νικητής και Πρωταθλητής Ευρώπης 2015 αναδείχτηκε ο Καγιετάν Καγιετάνοβιτς με Ford Fiesta R5 και ακολούθησε ο Κρέγκ Μπριν με Peugeot 208. Μεγάλο επίτευγμα η 3η θέση στο βάθρο της γενικής κατάταξης από τους Αθανασούλα - Ζακχαίο. Και τα τρία πληρώματα ανταμείφτηκαν τόσο από το αποτέλεσμα για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν όσο και από τον μεγάλο χορηγό του αγώνα την εταιρεία ταχυπλόων SEAJETS.


«Κάναμε την πρώτη μεγάλη κίνηση να κρατήσουμε τον αγώνα στο ευρωπαϊκό ημερολόγιο. Στόχος είναι το SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις να μονιμοποιηθεί ως ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός και σύντομα να επιστρέψει στο WRC, με δουλειά, σοβαρότητα και μεθοδευμένες κινήσεις» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ιθύνων νους της SEAJETS Μάριος Ηλιόπουλος. 

Το ραντεβού ανανεώνεται για την επόμενη χρονιά και για το 2016 SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις.