Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

O BrakeFM 100,8 στο SEAJETS Ράλι Ακρόπολις για μία ακόμη χρονιά ......


O BrakeFM 100,8 επίσημο ραδιόφωνο του SEAJETS Ράλι Ακρόπολις για μία ακόμη χρονιά. 
Όλη η δράση του φετινού SEAJETS Ράλι Ακρόπολις θα μεταδίδεται λεπτό προς λεπτό μέσα από τη συχνότητα του BrakeFM στους 100,8. Μια πολυμελής δημοσιογραφική ομάδα με επικεφαλής τον Στράτο Φωτεινέλη και τον Γιώργο Ναστούλη ξεκινούν από το Σάββατο το πρωί, μερικές ώρες πριν την εκκίνηση κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, να μεταφέρουν όλα τα νέα από τις ομάδες, τα πληρώματα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αλλά και του Πανελληνίου και φυσικά τις ειδικές. Μαζί τους ο Στάθης Πετρόπουλος, ο Γιάννης Φωτεινέλης αλλά και όλοι οι πρωταγωνιστές του αγώνα. Πληρώματα, μηχανικοί, οργανωτές, θεατές γιατί το επίσημο ραδιόφωνο του SEAJETS Ράλι Ακρόπολις θα βρίσκεται και φέτος εκεί που χτυπάει η καρδιά του αγώνα. Μέσα στις ειδικές! Πάνω στα βουνά, με ανταποκρίσεις, τηλεφωνικές συνδέσεις, συνεντεύξεις και ασταμάτητη πληροφόρηση για όσους «σκονίζονται» αλλά θέλουν να είναι ενημερωμένοι. 
Δύο ημέρες γεμάτες με SEAJETS Ράλι Ακρόπολις καθώς ο BrakeFM 100,8 θα ξεκινήσει να εκπέμπει «ακροπολικά» το Σάββατο το πρωί και η μαραθώνια αυτή αγωνιστική εκπομπή θα ολοκληρωθεί την Κυριακή το απόγευμα με τον τερματισμό του αγώνα. Το πρόγραμμα θα μεταδίδεται και διαδκτυακά μέσω της ιστοσελίδας brakefm.blogspot.gr. 

O BrakeFM 100,8 και φέτος είναι στη διάθεση των θεατών ώστε η ενημέρωση για το SEAJETS Ράλι Ακρόπολις να είναι άμεση και έγκυρη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ρυμουλκούμενα - Τρέιλερ ...

Μια τελευταία ρύθμιση στο ζήτημα έκδοσης στοιχείων κυκλοφορίας για χρήση οχημάτων κατηγορίας Ο1 και Ο2 (ρυμουλκούμενα - τρέιλερ), συμπεριλαμβανομένων και των ειδικής χρήσεως ειδικού σκοπού μη μεταφοράς εμπορευμάτων, ενεργοποιεί το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με σχετική τροπολογία. Με τη νέα νομοθετική διάταξη παρέχεται η δυνατότητα στους ιδιοκτήτες ρυμουλκούμενων – τρέιλερ, που είχαν παλαιότερα τεθεί νόμιμα σε κυκλοφορία με ειδικά σημειώματα ρυμούλκησης (Ε.Σ.Ρ.) και δεν είχαν εκδώσει στοιχεία κυκλοφορίας εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας  που προέβλεπε η υπ’ αρ. 2805/2021 Υπουργική Απόφαση (δηλαδή, μέχρι 29/12/2023), να εκδώσουν στοιχεία κυκλοφορίας (άδεια και πινακίδες), κατόπιν καταβολής παραβόλου, ύψους 200 ευρώ και εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε μηνών, μετά τη δημοσίευσή της σε ΦΕΚ. Επιπλέον, με σκοπό τη διευκόλυνση της ομαλής και απρόσκοπτης διεκπεραίωσης των εργασιών των πολιτών, παρέχεται η δυνατότητα τουλάχιστον έως τέλος Σεπτεμβρίου 2024, να  τίθενται νομίμως σε κ

Ευχές Α.Λ.Α.Κ. ...

 

Νέο Δ.Σ. στην ΑΛΜΑ Αιγίου ...

Μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 21/4/2024, το αθλητικό σωματείο μηχανοκίνητου αθλητισμού ΑΛΜΑ Αιγίου ανακοινώνει τη σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η νέα διοικητική ομάδα διαμορφώνεται ως εξής: Πρόεδρος: Μπουροθανασόπουλος Χαράλαμπος Αντιπρόεδρος: Σωτηρόπουλος Νικόλαος Γραμματέας: Τσερετζούλιας Θεοφάνης Ταμίας: Σουφλής Στάικος Μέλη: Λύρος Νικόλαος, Γκουλεμάνης Κωνσταντίνος, Δημουλάς Ανδρέας Η αποστολή του νέου Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου για την επόμενη διετία είναι να αναλάβουν τη διοργάνωση των αγώνων που ορίζονται από την ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού, ΟΜΑΕ. Φέτος για το 2024, στο σωματείο του Αιγίου ανατέθηκαν τρεις μεγάλες διοργανώσεις. Η επιτυχημένη  SEAJETS Ανάβαση Αρχαίας Αιγείρας τον περασμένο Μάρτιο, η οποία είχε μεγάλη απήχηση και προβολή για την περιοχή. Ο επόμενος αγώνας είναι 1 και 2 Ιουνίου το καθιερωμένο 11ο Rally Sprint Αιγίου που προσμετρά στο κύπελλο αυτοκινήτων και στο πρωτάθλημα ιστορικών. Μία διοργάνωση στολίδι για την μηχα