5/10/15

Δεν πήρε βαθμούς στην Κορσική ο Σερδερίδης ......


Χωρίς βαθμούς για το πρωτάθλημα της κατηγορίας WRC2 φεύγει από το Ράλλυ Κορσικής ο Ιορδάνης Σερδερίδης. Ο εκπρόσωπος μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ επανήλθε στο τελευταίο σκέλος του αγώνα, μετά τα μηχανικά προβλήματα που αντιμετώπισε το Σάββατο και έφτασε στη ράμπα του τερματισμού 11ος, μία μόλις θέση εκτός βαθμών. «Το ευχαριστηθήκαμε στις 3 ειδικές της Κυριακής. Ανεβήκαμε αρκετά στη γενική κατάταξη μετά την ατυχία του δεύτερου σκέλους, αλλά τελικά τερματίσαμε στη χειρότερη θέση που θα μπορούσαμε. Στην πρώτη εκτός βαθμών!» δήλωσε απογοητευμένος ο Καβαλιώτης οδηγός.
«Η κατάσταση των ειδικών της Κυριακής ήταν εντελώς διαφορετική από αυτή των προηγούμενων ημερών. Η πρώτη είχε υγρασίες παρόλα αυτά αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε σκληρά ελαστικά, επιλογή που αποδείχτηκε σωστή για τις επόμενες. Γενικά έμεινα ευχαριστημένος από την οδήγηση μου, αν και αντιμετωπίσαμε σε όλο τον αγώνα προβλήματα με την πίεση του turbo της Citroen που στερούσε δύναμη στον κινητήρα» συμπλήρωσε ο Σερδερίδης.
 «Κοιτάμε τη συνέχεια που περιλαμβάνει το Ράλλυ Ακρόπολις το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικός αγώνας για μένα και την οικογένεια μου, αλλά και τους τελευταίους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στους οποίους θα προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς» ολοκλήρωσε ο Έλληνας οδηγός ο οποίος θα συμμετάσχει για δεύτερη φορά στον Εθνικό μας αγώνα το επόμενο σαββατοκύριακο με την Ελληνική σημαία να καλύπτει όλο το εμπρός τμήμα του αυτοκινήτου του. 


Επίκεντρο του αγώνα θα είναι και φέτος το Λουτράκι και ο Έλληνας οδηγός θα έχει το Νο16 στις πόρτες της Citroen DS3 R5.