Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δεν πήρε βαθμούς στην Κορσική ο Σερδερίδης ......


Χωρίς βαθμούς για το πρωτάθλημα της κατηγορίας WRC2 φεύγει από το Ράλλυ Κορσικής ο Ιορδάνης Σερδερίδης. Ο εκπρόσωπος μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ επανήλθε στο τελευταίο σκέλος του αγώνα, μετά τα μηχανικά προβλήματα που αντιμετώπισε το Σάββατο και έφτασε στη ράμπα του τερματισμού 11ος, μία μόλις θέση εκτός βαθμών. «Το ευχαριστηθήκαμε στις 3 ειδικές της Κυριακής. Ανεβήκαμε αρκετά στη γενική κατάταξη μετά την ατυχία του δεύτερου σκέλους, αλλά τελικά τερματίσαμε στη χειρότερη θέση που θα μπορούσαμε. Στην πρώτη εκτός βαθμών!» δήλωσε απογοητευμένος ο Καβαλιώτης οδηγός.
«Η κατάσταση των ειδικών της Κυριακής ήταν εντελώς διαφορετική από αυτή των προηγούμενων ημερών. Η πρώτη είχε υγρασίες παρόλα αυτά αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε σκληρά ελαστικά, επιλογή που αποδείχτηκε σωστή για τις επόμενες. Γενικά έμεινα ευχαριστημένος από την οδήγηση μου, αν και αντιμετωπίσαμε σε όλο τον αγώνα προβλήματα με την πίεση του turbo της Citroen που στερούσε δύναμη στον κινητήρα» συμπλήρωσε ο Σερδερίδης.
 «Κοιτάμε τη συνέχεια που περιλαμβάνει το Ράλλυ Ακρόπολις το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικός αγώνας για μένα και την οικογένεια μου, αλλά και τους τελευταίους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στους οποίους θα προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς» ολοκλήρωσε ο Έλληνας οδηγός ο οποίος θα συμμετάσχει για δεύτερη φορά στον Εθνικό μας αγώνα το επόμενο σαββατοκύριακο με την Ελληνική σημαία να καλύπτει όλο το εμπρός τμήμα του αυτοκινήτου του. 


Επίκεντρο του αγώνα θα είναι και φέτος το Λουτράκι και ο Έλληνας οδηγός θα έχει το Νο16 στις πόρτες της Citroen DS3 R5.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με 97 η 22η Ανάβαση Κύμης ...

Η πόλη της Κύμης κινείται σε αγωνιστικούς ρυθμούς καθώς στις 25 και 26 Μαΐου θα φιλοξενήσει τον τρίτο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων, καθώς και το δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Crosscar. Η Ανάβαση Κύμης “Γιάννης Ηλιόπουλος” ως είθισται διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο Start Line, υπό την αιγίδα του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου και διεξάγεται στην φημισμένη διαδρομή των 52 στροφών με αφετηρία το λιμάνι της Κύμης και τερματισμό λίγο πριν την ομώνυμη πόλη. Περνώντας στο αγωνιστικό κομμάτι, που είναι και το πιο σημαντικό, οι φετινές συμμετοχές έφτασαν τις 97 (!) και διακρίνονται για την ποιότητά τους σε όλες τις Ομάδες και Κλάσεις. Με αυτόν τον τρόπο οι πρωταγωνιστές του θεσμού για ακόμη μία χρονιά έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο πως αγαπούν την Ανάβαση Κύμης. Στην Ομάδα Ν , συναντάμε 23 συμμετοχές. Στην Κλάση Ν2, οι 12 αγωνιζόμενοι θα δώσουν τη δική τους μάχη για την επικράτηση, με τους Βίκτωρα και Πανάγγελο Ρέκκα, Κίμωνα Θέο, “ΑΣΤΡΙΟ” κα

BAJA GREECE 2024 - 11ο Rally Greece Offroad ...

Τέσσερις μέρες γεμάτες δράση, σκόνη και αδρεναλίνη στα βουνά της Δυτικής Μακεδονίας Με τη συμμετοχή 20 κορυφαίων αθλητών και ομάδων του μηχανοκίνητου αθλητισμού Offroad από ολόκληρο τον κόσμο, ξεκινά την Τετάρτη 22 Μαΐου στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς ο δεύτερος αγώνας του Παγκοσμίου Κυπέλλου BAJA, το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Δυτικής Μακεδονίας και η δεύτερη μεγαλύτερη εκδήλωση μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα μετά το Ράλλυ Ακρόπολις. Το πρόγραμμα του BAJA GREECE 2024 - 11ο Rally Greece Offroad φέτος περιλαμβάνει τέσσερις μέρες γεμάτες δράση, με τους αγωνιζόμενους να καλούνται να καλύψουν 820+ χιλιόμετρα εκ των οποίων τα 560 είναι ειδικές διαδρομές σε υψόμετρο έως και 1.950 μέτρα, διασχίζοντας ιδιαίτερα απαιτητικές διαδρομές με σημεία που θυμίζουν WRC. Μάλιστα, ο αγώνας περιλαμβάνει και μια ειδική διαδρομή 165 χλμ., η όποια θα είναι και η μεγαλύτερη που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα διεξαχθεί και ο Εθνικός Αγώνας με διεθνείς συμμετοχές.

11ο Rally Sprint Αιγίου - Συμμετοχές ...