Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

44ο Ράλλυ Σπριντ Θρερμαϊκού -Λαγκαδά ......


Η βοήθεια του δήμου Λαγκαδά υπήρξε πολύτιμη στις πετυχημένες διοργανώσεις των Δεξιοτεχνιών και των Ατομικών Χρονομετρήσεων στην πίστα «kart house» στον Λαγκαδά καθώς και στην Ανάβαση Ζαγκλιβερίου το 2011.
Πρόσφατα μετά  από συνεννοήσεις, διαβουλεύσεις, παραδοχή κοινής πλεύσης, προοπτικής και τέλος πίστης για ένα κοινό μέλλον, Α.Ο.Θ. και Δήμος Λαγκαδά συμφώνησαν να συμπράξουν ώστε να δοθεί νέα πνοή στις διοργανώσεις του ομίλου. Το δημοτικό συμβούλιο και ο δήμαρχος στέκονται για άλλη μια φορά κοντά στον Α.Ο.Θ. και βάζουν «πλάτη» παρέχοντας στήριξη όσο κανείς άλλος στην δύσκολη αυτή συγκυρία.
Έτσι το 44ο Ράλλυ Σπριντ Θερμαϊκού – Λαγκαδά & ο 2ος Αγώνας Βετεράνων Α.Ο.Θ. θα διεξαχθούν όχι μόνο υπό την αιγίδα του Δήμου Λαγκάδα αλλά και με την αμέριστη υλικό-τεχνικό-οικονομική βοήθεια. Τα μέλη του Α.Ο.Θ., το Δ.Σ, αλλά και οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού χαιρετίζουν θετικά αυτήν την ιδιαίτερη σύμπραξη και ελπίζουν σε μια αμφίδρομη και δημιουργική συνεργασία.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην τρεις φορές επαναλαμβανόμενη ειδική διαδρομή «Πέντε Βρύσες» των  8.5 χλμ. Η ειδική κυκλώνει στο τρίτο σκέλος της και θα αποτελέσει την διαδρομή στην οποία θα αγωνιστούν και οι Βετεράνοι Οδηγοί.
Η ημέρα έναρξης δηλώσεων συμμετοχής ορίζεται η Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015 και η λήξη την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015.

Η δήλωση συμμετοχής μπορεί να γίνει:

1. Εκτυπώνοντας την αφού την κατεβάσετε σε μορφή pdf ή word από την σελίδα www.aoth.gr και κατόπιν συμπλήρωσης αποστέλλοντας την με Fax στο 2310 423221 και πληρώνοντας το παράβολο με τηλεφωνική επιταγή στα παρακάτω στοιχεία: Αραμπατζής Χρήστος του Βασιλείου, ταχυδρομικό κατάστημα Δήμου Θερμαϊκού.
2. Αυτοπροσώπως στα γραφεία του Α.Ο.Θ. Μακρυράχης 24, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία στον αριθμό 2310 423220

Το παράβολο για το 44ο Ράλλυ Σπριντ Θερμαϊκού – Λαγκαδά είναι 200 ευρώ και η δήλωση συμμετοχής θα γίνεται δεκτή μόνο μαζί με το παράβολο συμμετοχής, που πρέπει να φτάσει στην Γραμματεία μέχρι την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 22.00.

Η Γραμματεία του αγώνα λειτουργεί Δευτέρα έως και Παρασκευή 10.00 – 14.30, Δευτέρα και Τετάρτη και απόγευμα 18.00 έως και 22.30, στα γραφεία του Α.Ο.Θ., Μακρυράχης 24 Βυζάντιο - τηλ. 2310 423220, Fax 2310 423221. Κατά την διάρκεια του αγώνα η Γραμματεία θα λειτουργεί στον χώρο της εκκίνησης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1η Ανάβαση Πηλίου ...

Με 45 συμμετοχές θα πραγματοποιηθεί η 1η Ανάβαση Πηλίου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί πρώτη φορά σε αυτή τη διαδρομή στον επαρχιακό δρόμο Άνω Λεχωνίων-Μηλέων. Η εκκίνηση ξεκινά από την διασταύρωση του Αγ.Βλασιου και τερματίζει σε 3.2χλμ προς τον Άγιο Γεώργιο που είναι πριν το πέταλο και τη διασταύρωση της Ι.Μ Αγίων Ταξιαρχών. Το Σάββατο το πρωί θα γίνει ο τεχνικός έλεγχος των αγωνιστικών αυτοκινήτων στην παραλία του Βόλου στο Πανεπιστήμιο όπου το ωράριο είναι 9:00-12:00. Μετά τις 13:00 οι αγωνιζόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να πάνε προς τη διαδρομή της Ανάβασης και να στήσουν τα service τους. Ο χώρος του σέρβις είναι μετά τη γέφυρα του Παλαιοκάστρου (Πέστροφες). Εκατό μέτρα μετά τα σέρβις αρχίζει το warm up για περίπου 800 μέτρα ώστε να φτάσει στην εκκίνηση. Τα δοκιμαστικά θα αρχίσουν στις 16:00 (Λόγω των εκκλησιαστικών εκδηλώσεων που γίνονται στην Ι.Μ.). Το Σάββατο το βράδυ στις 21:00 θα γίνει η πανηγυρική εκκίνηση στην Κάτω Γατζέα. Εκει θα εκκινήσουν όλα τα αγωνιστικά αυτοκίνητα με την παρ

Ανάβαση Πιτίτσας – Χρήστος Μπαντούνας ...

Ο 4ος γύρος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων του 2024, θα διεξαχθεί στις 22 και 23 Ιουνίου από τον ΑΟΠ (Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών), με την Ανάβαση Πιτίτσας, να είναι για ακόμα μία χρονιά στο καλεντάρι, επιβεβαιώνοντας πως είναι μία από τις πιο αγαπημένες όλων των οδηγών. Ο Αγώνας προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων αλλά και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων Ιστορικών Αυτοκινήτων. Για το 2024 η Ανάβαση Πιτίτσας θα ονομαστεί «Ανάβαση Πιτίτσας – Χρήστος Μπαντούνας», στην μνήμη του Χρήστου Μπαντούνα που η μοίρα τον πήρε από κοντά μας τόσο νωρίς και άδικα. Μία από τις ιστορικότερες Αναβάσεις της χώρας μας, ρίχνει σημαία εκκίνησης, με την Ανάβαση Πιτίτσας να διεξάγεται από το 1973 και ο τίτλος «στυλοβάτης» του Ελληνικού Πρωταθλήματος δεν είναι άδικος. Ξεκίνησε το 1973 με νικητή τον «Λεωνίδα» που οδηγούσε ένα Πόρσε Καρέρα RSR, με την απόσταση του πρώτου αυτού αγώνα να ήταν 3,8 χιλιόμετρα. Η ανάβαση Πιτίτσας είναι αγώνας του πανελλήνιου πρωταθλήματος αναβάσεων και ο παλα

Ανάβαση Βαντέ ...

Με 20 συμμετοχές θα διεξαχθεί το διήμερο 15 και 16 Ιουνίου η 3η Ανάβαση Βαντέ από την ΑΛΑΧανίων, αγώνας που προσμετράει στο Κύπελλο Αναβάσεων Κρήτης.