4/9/15

48ο Rally Δ.Ε.Θ. .....


Η Οργανωτική Επιτροπή ενημερώνει τα πληρώματα που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο 48ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. πως θα διατεθεί αυτοκινητάμαξα για την μεταφορά των αγωνιστικών στην Θεσσαλονίκη. 
Το κόστος ανά αγωνιστικό ανέρχεται στα 50 ευρώ<. 
Για πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τα γραφεία του Α.Ο.Θ. στο Τ. 2310423220
Ο Α.Ο.Θ. επίσης, σε συνεργασία με την Helexpo - Δ.Ε.Θ. και υπό την αιγίδα του Hellenic Motor Museum (Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου) δημιουργεί έκθεση ιστορικών αγωνιστικών αυτοκινήτων. Η έκθεση θα λειτουργεί στο περίπτερο 14 καθ’ όλη την διάρκεια της Δ.Ε.Θ και είναι ίσως η πιο σημαντική καινοτομία του φετινού Ράλλυ Δ.Ε.Θ.
Έως όμως ανοίξει τις πύλες του στο κοινό, μπορείτε να πάρετε μια διαδικτυακή γεύση στην επίσημη ιστοσελίδα του Hellenic Motor Museum.


Το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου καταλαμβάνει 5.000 τ.μ. σε ένα κτίριο μοναδικής αρχιτεκτονικής και αισθητικής. Είναι αφιερωμένο στην τεχνολογία και στην εξέλιξη του αυτοκινήτου περιλαμβάνοντας περισσότερα από 110 εκθέματα από τα τέλη του 19ου αιώνα έως και τα τέλη του 20ου. Βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και σε απόσταση αναπνοής από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο.
Εκτείνεται σε 3 ορόφους στο πολυχώρο πολιτισμού Capitol Mall στο κέντρο της Αθήνας. Ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει αριστουργήματα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, να ζήσει την εμπειρία της ταχύτητας οδηγώντας τον προσομοιωτή της F1, και να δει ζωντανά ένα παλιό συνεργείο αυτοκινήτων.
Tο ΕΜΑ δίνει επίσης τη δυνατότητα στους επισκέπτες να μάθουν για την εξέλιξη του αυτοκνήτου μέσα από την ιστορία του τροχού. Ανεβαίνοντας τη σπειροειδή ράμπα του κτιρίου, έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν 72 εκθέματα από το 300 π.X εώς τα τέλη του 20ου αιώνα. 
Η είσοδος στην μόνιμη αυτή έκθεση είναι δωρεάν.