29/9/15

3ος Αγώνας Rotax Max Challenge .....


Με τη λήξη του 3ου Αγώνα ολοκληρώθηκε με επιτυχία το ελληνικό Rotax Max Challenge για τη φετινή χρονιά. Η διεξαγωγή του ήταν ομαλή με οδηγούς και μηχανικούς να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό προσφέροντας σε όλους τους θεατές εξαιρετικό και πολύ ενδιαφέρον θέαμα. 
Στην κατηγορία Micro Max, που σημείωσε 12 συμμετοχές και αύξησε τον συναγωνισμό μεταξύ των μικρών οδηγών, το βραβείο της 3ης θέσης κέρδισε ο Τζώρτζης Μαρκογιάννης, από την ομάδα Nitro Kart Racing, της 2ης θέσης ο Γιάννης Λάντζης, από την Chatzis Racing Team και το βραβείο της 1ης θέσης στο βάθρο κατέκτησε ο Θάνος Ξηνταβελόνης, από την Zorri Motorsport team.
Στην κατηγορία Junior Max και μετά την καρό σημαία, 3ος στην γενική κατάταξη τερμάτισε ο Roee Meyuhas, από την ομάδα Prt Motorsport, 2ος ο Κωνσταντίνος Ρουμελιώτης, από την Speed Force team και στην 1η θέση τερμάτισε ο Σωτήρης Αθανασόπουλος, από την Chatzis Racing Team.
Στην κατηγορία Senior Max και μετά από έναν πραγματικά ενδιαφέρον αγώνα με ανατροπές έως και τον τελευταίο γύρο του τερματισμού, στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Νίκος Ιωάννου, από την Prt Motorsport team, στην δεύτερη θέση ο Χρήστος Σαγανάς, από την Chatzis Racing Team και στην πρώτη θέση ο Αλέξανδρος Γουλιώνης, από την ομάδα Kartworks.
Στην κατηγορία Senior Max Masters, υποκατηγορία της Senior Max με οδηγούς άνω των 32 ετών, την 3η θέση του αγωνιστικού βάθρου κέρδισε ο Δημήτρης Παπαναστασίου, από την ομάδα Athens Kart Shop, τη 2η θέση ο αγωνιζόμενος και επονομαζόμενος "Lazer", από την Speed Park Racing Team και την 1η θέση της κατηγορίας κέρδισε ο Νίκος Ιωάννου, από την Prt Motorsport.
Στην κατηγορία DD2 Max, το βραβείο της τρίτης θέσης κατέκτησε ο Βασίλης Γιαννούλης, από την ομάδα Maitos Kosmic Racing Team, της δεύτερης θέσης ο Δημήτρης Ζερβός από την Kartworks Team και την πρώτη θέση μετά από μία πολύ καλή και ποιοτική οδήγηση, κέρδισε ο Άκης Βασιλέρης από την Prt Mototsport.


Στην κατηγορία DD2 Max Masters, στην 3η θέση του βάθρου ανέβηκε ο Μιχάλης Γεωργιάδης, από την Speed Park Racing Team, στην δεύτερη θέση ο Γιώργος Βασιλόπουλος, από την Prt Motorsport και στην πρώτη θέση ο Δημήτρης Ζερβός, από την Kartworks Team.  
Την απονομή της γενικής κατάταξης συμπλήρωσε και η απονομή των οδηγών που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Rotax, που θα διεξαχθεί από 8 έως 14 Νοεμβρίου στο Πορτιμάο της Πορτογαλίας. Συγκεκριμένα, οι οδηγοί που θα αποτελέσουν την ελληνική αποστολή είναι ο Σωτήρης Αθανασόπουλος, στην κατηγορία Junior Max, ο Νίκος Ιωάννου, στην κατηγορία Senior Max, ο Δημήτρης Βασιλέρης στην κατηγορία DD2 και ο Δημήτρης Ζερβός στην κατηγορία DD2 Masters.
Μετά την ολοκλήρωση των αποτελεσμάτων, ο 3ος Αγώνας Rotax Max Challenge έφτασε στο τέλος του, ολοκληρώνοντας την 16η χρονιά διεξαγωγής του συγκεκριμένου θεσμού! 
Να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν και στήριξαν για ακόμα μία φορά το ελληνικό Rotax Max Challenge, την ΕΚΟ ως χορηγό της κατηγορίας Micro, καθώς και το περιοδικό Drive ως χορηγό επικοινωνίας.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους οδηγούς και σε όσους αποτελέσουν την  ελληνική μας αποστολής και ανανεώνουμε το ραντεβού μας, το Νοέμβριο στο Πορτιμάο της Πορτογαλίας!