23/9/15

Με "107" η Πορταριά .....


Ρεκόρ συμμετοχών, στην αγαπημένη ανάβαση όλων…!!!

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο διασκέδαση, αγωνία, δράση, χαρά, αλλά και μεγάλες δόσεις αδρεναλίνης υπόσχονται η αφρόκρεμα των οδηγών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος αγώνων αναβάσεων που για ακόμη μια χρονιά δίνει το παρών.
107 συμμετέχοντες δήλωσαν βροντερό παρών στην 35η Ανάβαση Πορταριάς, αποδεικνύοντας ότι η Πορταριά είναι η αγαπημένη Ανάβαση όλων των αγωνιζομένων. 
Ο αγώνας αποτελεί τον έκτο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων & Πρωταθλήματος Αναβάσεων Ιστορικών Αυτοκινήτων. Σχεδόν όλοι οι διεκδικητές των τίτλων έχουν δηλώσει συμμετοχή και οι μάχες προμηνύονται σπουδαίες στην ένδοξη διαδρομή στο βουνό του Πηλίου. 
Ο πυρετός προετοιμασιών συνεχίζεται από τα μέλη της Λ.Α.Βόλου όπως κάθε χρόνο εν όψει του αγώνα,  έτσι και φέτος  οι διοργανωτές θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για την ευχαρίστηση οδηγών και θεατών στην ενδιαφέρουσα Ανάβαση Πορταριάς που θα διεξαχθεί στις 26-27/9/2015.
Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη διεξαγωγή του ελέγχου εξακρίβωσης των αυτοκινήτων στον προαύλιο χώρο του Ξενοδοχείου Xenia Palace στην Πορταριά από ώρα 08:00 έως 11:00 και εν συνεχεία στις 12:30 οι επίσημες δοκιμές του αγώνα οι οποίες θα γίνουν σε τρία σκέλη.
Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου ο αγώνας ξεκινά στις 10:00 και για την ανάδειξη των νικητών σε Ομάδες και κλάσεις θα προσμετρήσει το άθροισμα των χρόνων και στα δύο σκέλη που θα πραγματοποιήσουν τα αυτοκίνητα. Ο δρόμος και τις δύο ημέρες θα κλείσει μία ώρα πριν την έναρξη των δοκιμών το Σάββατο 11:30 και του αγώνα την Κυριακή στις 09:00.
Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί με την τελετή απονομής των επάθλων στους νικητές την Κυριακή 27/9 στις 15:00 που θα γίνει στο Ξενοδοχείο HOTEL PORTARIA & SPA στην Πορταριά.
Την Γραμματεία του αγώνα θα φιλοξενεί το παραπάνω Ξενοδοχείο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα Γραφεία της Λ.Α.ΒΟΛΟΥ Θησέως 27 τηλ & fax: (24210) 55339  www.lavolos.gr – email: lavolos@otenet.gr