20/6/15

Με στόχο την κορυφή .....


Οι Νιώρας – Κακαλής κατέκτησαν την 3η θέση της κατηγορία τους στο ασφάλτινο "25ο Αττικό Ράλλυ Σπριντ" οδηγώντας το Subaru Impreza "Ι.ΚΤΕΟ Κόμβος Κηφισίας" της ομάδας "Ν".
Ο αγώνα που πραγματοποιήθηκε στην Πεντέλη Αττικής, αποτελούνταν από τρία περάσματα της ασφάλτινης περιφερειακής οδού προς Άγιο Πέτρο μήκους 7.8χλμ. 
Το πλήρωμα του μπλε Subaru Impreza "Ι.ΚΤΕΟ Κόμβος Κηφισίας" της ομάδας N, μετά το πρώτο πέρασμα και το δεύτερο χρόνο της κατηγορίας που σημείωσε, αποφάσισε να κινηθεί γρηγορότερα, έχοντας ως στόχο τη διεκδίκηση της νίκης. Όμως περίπου στο μέσων της διαδρομής υπερέβαλαν λίγο με αποτέλεσμα να κάνουν ένα τετ-α-κε που τους κόστισε 15sec και τη διεκδίκηση της νίκης. Έτσι αρκέστηκαν στη βελτίωση του χρόνο τους στο τελευταίο πέρασμα και την κατάκτηση της τρίτης θέσης της κατηγορίας "Ν". 


Την προσπάθεια των Γρηγόρη Νιώρα - Κώστα Κακαλή στήριξαν στο "25ο Αττικό Ράλλυ Σπριντ" το "Ι.ΚΤΕΟ Κόμβος Κηφισίας" (www.ikteokifisias.gr), η εταιρία "Λιακάκος Α.Ε.Β.Ε. Ψυκτικά Μηχανήματα και Ανταλλακτικά" (www.liakakos.gr) και η "Υδρόγειος Ασφαλιστικής" (www.ydrogios.gr), ενώ την τεχνική φροντίδα του Subaru Impreza είχε αναλάβει η "Attica Motors Service"  την επιμέλεια των αναρτήσεων είχε η εταιρία "RSD" (www.rsd.gr), ενώ τέλος χορηγός επικοινωνίας ήταν το www.PeriTroxon.gr.