8/6/15

Αυτόν τον αγώνα θα τον θυμούνται όλοι για πολύ καιρό .....


Το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Μαΐου η ΦΙΜΑ και ο ΑΣΗ διοργάνωσαν  στο αεροδρόμιο Τυμπακίου τον 2ο αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος Dragster αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών.
Ο αγώνας χαρακτηρίστηκε ως ο πιο επιτυχημένος των τελευταίων ετών μιας και παρά τις πάρα πολλές συμμετοχές (πάνω από 150) , έγιναν όλα τα περάσματα και τις 2 ημέρες απ όλους και όλοι ευχαριστήθηκαν στο maximum ασχέτως της θέσης που κέρδισαν.


Η πίστα ήταν πάρα πολύ καλή και αυτό έφερε όπως ήταν λογικό πολλά ρεκόρ αλλά  και πολλές ζημίες ειδικά στα αυτοκίνητα όπου ελάχιστοι έμειναν για τις κόντρες της Κυριακής.
Πάνω από 1000 θεατές πέρασαν από το αεροδρόμιο το διήμερο και παρακολούθησαν κορυφαία περάσματα και πολύ δυνατές κόντρες , ενώ ο καιρός ήταν ιδανικός και από θερμοκρασία αλλά και από αέρα.
Αυτό που πρέπει επίσης να πούμε είναι ότι ειδικά την Κυριακή και περισσότερο στις μοτοσυκλέτες σημειώθηκαν ρεκόρ στις περισσότερες κατηγορίες και το θέαμα απογειώθηκε ειδικά στις κόντρες , όπου μερικές από αυτές θα μείνουν στην ιστορία... 


Μετά το τέλος των αγώνων έγιναν και οι απονομές με πάρα πολύ κόσμο να χειροκροτεί τους νικητές και το ραντεβού ανανεώθηκε για τον Σεπτέμβριο.