24/6/15

Σ.Ι.Σ.Α. - Α.Σ.Ι.Σ.Α. .....


Η "μεγαλύτερη μέρα" που επιλέχθηκε για τη διεξαγωγή του Rally Sprint Regularity 2015 στη θρυλική διαδρομή «Μελετάκι» και ο ΣΙΣΑ δε βγήκε χαμένος! 
42 από τα 45 πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή, προτίμησαν τις ειδικές διαδρομές από τις παραλίες, αψήφησαν τον
καλοκαιρινό ήλιο και επέλεξαν να αγωνιστούν στο πρώτο regularity rally
του καλοκαιριού που προσμετρά στο πρωτάθλημα της ΕΟ ΦΙΛΠΑ.
Με εννέα ειδικές, από τις οποίες είχε ανακοινωθεί ότι θα προσμετρήσουν οι εφτά, το Rally Sprint Regularity δυσκόλεψε τους συμμετέχοντες, με αποτέλεσμα αρκετά φαβορί να μείνουν μακριά από την κορυφή της κατάταξης.
Για την 1η θέση ισοβάθμησαν 3 πληρώματα, με μόλις 2 δευτερόλεπτα ποινής!!!
Τελικά νικητής ανακηρύχθηκε το πλήρωμα με το παλαιότερο όχημα, που δεν ήταν άλλοι από τους ΛΑΓΓΑ ΓΙΩΡΓΟ - ΜΑΛΤΕΖΟΥ ΕΛΕΝΗ με VOLVO 122S του 1964. 
Στη 2η θέση ήταν οι ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ - ΜΠΟΥΝΑΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ με FORD ESCORT MEXICO του 1972 και με τους ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ ΓΙΩΡΓΟ - ΝΕΟΦΥΤΟ ΚΟΥΡΤΕΣΗ - ALFA ROMEO GT
VELOCE του 1973 να συμπληρώνουν την τριάδα.
Το κύπελο του ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ απονεμήθηκε στον αντιδήμαρχο & τον δήμαρχο της Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Ζυγούρη Νίκο & Κωνσταντέλο Γρηγόρη που έτρεχαν με AUDI Coupe GT του 1985 και τίμησαν την εκδήλωση με τη συμμετοχή τους.
Ο ΣΙΣΑ ευχαριστεί το Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας, τις λέσχες ΦΙΛΠΑ, AC3, Classic
Microcars και τον πρόεδρο της ΕΟΦΙΛΠΑ που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους.
Τέλος ο σύλλογος ευχαριστεί όλες τις ομάδες και τους χορηγούς που υποστήριξαν το Rally Sprint Regularity 2015.Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων προσκαλεί τα μέλη του και τους φίλους του, που έχουν ασχοληθεί στο παρελθόν ή ασχολούνται ενεργά με αγώνες Σπόρτινγκ, σε ανοιχτή συζήτηση σχετικά με την ίδρυση νέου Αθλητικού Σωματείου υπό την ΟΜΑΕ. 
Ο νέος σύλλογος θα έχει αδελφικούς δεσμούς με το ΣΙΣΑ και θα έχει σαν μοναδικό σκοπό την ενασχόληση με τους αγώνες αυτοκινήτου Σπόρτινγκ, με έμφαση στα ράλι, αγώνες ταχύτητας και αναβάσεις για ιστορικά αυτοκίνητα.
Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Ιουλίου και ώρα 19:00 στο εντευκτήριο του ΣΙΣΑ, Αντιόπης 2 στον Αγ. Δημήτριο.

Θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

1. Χρησιμότητα και σκοπός του νέου σωματείου, που θα ονομάζεται ΑΣΙΣΑ, Αγωνιστικός Σύλλογος Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων.
2. Ιδρυτική διακήρυξη (εφόσον το εγκρίνει η συνέλευση)
3. Έγκριση ενεργειών για δημιουργία καταστατικού, συλλογή υπογραφών ιδρυτικών μελών και ανακήρυξη μελών προσωρινού διοικητικού συμβουλίου.


Πιστεύουμε ότι παρουσία σας στη συνέλευση και η συμμετοχή σας στη συζήτηση θα αποδώσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σχετικά με το μέλλον του νέου συλλόγου.