Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εκλογές Α.Ο.Θ. .....


Σε συγκινησιακά  φορτισμένο κλίμα διεξήχθησαν, την Τετάρτη 18.02, οι εκλογές του Α.Ο.Θ. στην αίθουσα της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης.
Στο κάλεσμα του ομίλου ανταποκρίθηκαν πολλά ιδρυτικά μέλη, φίλοι από τα παλιά και συναθλητές από μια εποχή όπου ο μηχανοκίνητος αθλητισμός και ιδιαίτερα ο Α.Ο.Θ. εξέπεμπαν μια μοναδική αίγλη. Μαζί με τα δεκάδες νέα μέλη  που στηρίζουν με την παρουσία τους τον Α.Ο.Θ. δόθηκαν οι απαραίτητες ανάσες ελπίδας στον  όμιλο που αιμορραγεί. Ανάσες ηθικής αλλά και οικονομικής στήριξης, με την ανταπόκριση να είναι άμεση και συγκινητική. 
Μόλις παρουσίασε τις οφειλές  του ομίλου η εξελεγκτική επιτροπή,  οι κ.κ. Μπαλτουμάς Δήμος, Παυλίδης Νίκος και Μπαξεβανάκης Αντώνης πρόσφεραν συγκεκριμένη έκτακτη οικονομική βοήθεια στον όμιλο. Εκτός διαδικασίας, κάνοντας με την σειρά του την πλέον ευχάριστη έκπληξη, πήρε τον λόγο ο πρόεδρος της ΛΕ.Κ.Α.Μ. κ. Τσάλιος Γιώργος. Αφού αναφέρθηκε στην βοήθεια που δέχθηκε, η ΛΕ.Κ.Α.Μ. από τον Α.Ο.Θ. πριν από 20 χρόνια κατά την ίδρυσή της, συνέχισε λέγοντας πως η Λέσχη Κλασικού Αυτοκινήτου Μακεδονίας δεν ξεχνά και προφέρει 1500 ευρώ. 
Διαδικαστικά  κύλησαν όλα ομαλά με τον απερχόμενο πρόεδρο Οδυσσέα Καραθάνο να εξηγεί τις δυσκολίες που συνάντησε ο όμιλος το 2014 και τους λόγους για τους οποίους χρειάστηκε να αναλάβει δράση η Επιτροπή Βετεράνων Α.Ο.Θ.  Με τον κ. Παρταλιό Αντώνη, πρώην πρόεδρο του Α.Ο.Θ.  και μέλος του Δ.Σ. της ΟΜΑΕ, να διαβεβαιώνει για άλλη μια φορά πως θα είναι κοντά στον όμιλο, τον οποίο χαρακτήρισε σπίτι του και τον κ. Κουμποτή Δημήτρη να μιλάει για την ανάγκη εξωστρέφειας του Α.Ο.Θ.  με στόχο την ανάκτηση της χαμένης αίγλης. 
Ως πρόεδρος της συνέλευσης ορίστηκε ομόφωνα από το σώμα ο κ. Κουμποτής Δημήτρης με τον κ. Αναγνώστου Δημήτρη να κρατά τα πρακτικά . Ομόφωνα όμως ορίστηκαν να αναλάβουν τα καθήκοντα της εφορευτικής επιτροπής και οι κ.κ. Φωτίου Φώτης, Αργυρίου Κώστας και Δήμου Αλέξανδρος.


Η ψηφοφορία αλλά και η καταμέτρηση των ψήφων ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ με την κάλπη να δίνει τα παρακάτω αποτελέσματα:

Διοικητικό Συμβούλιο:
Αγοραστός Λάζαρος 43
Αραμπατζής Χρήστος 50
Βογιατζόγλου Πέτρος 34
Μαράτος Σταύρος 50
Σαρρής Φαίδων 36
Χατζηδημητρίου Εμμανουήλ 41
Ψηφίδης Ιωάννης 59

Εξελεγκτική Επιτροπή:
Βασιλόπουλος Αθανάσιος 34
Θεοφανίδης Συμεών 23
Κοσμόπουλος Γεώργιος 31
Μητρόγλου Παναγιώτης 45
Τριανταφύλλου Νικόλαος 43
Τσιτσογιαννόπουλος Βασίλειος 21
Χαρατάσος Φώτιος 30

Πειθαρχικό Συμβούλιο:
Ανδρεάδης Γεώργιος 44
Ανεζίνης Νικόλαος 57
Γκαβέζος Μιχαήλ 67
Χατζηαναστασίου Ιωάννης 33


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ρυμουλκούμενα - Τρέιλερ ...

Μια τελευταία ρύθμιση στο ζήτημα έκδοσης στοιχείων κυκλοφορίας για χρήση οχημάτων κατηγορίας Ο1 και Ο2 (ρυμουλκούμενα - τρέιλερ), συμπεριλαμβανομένων και των ειδικής χρήσεως ειδικού σκοπού μη μεταφοράς εμπορευμάτων, ενεργοποιεί το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με σχετική τροπολογία. Με τη νέα νομοθετική διάταξη παρέχεται η δυνατότητα στους ιδιοκτήτες ρυμουλκούμενων – τρέιλερ, που είχαν παλαιότερα τεθεί νόμιμα σε κυκλοφορία με ειδικά σημειώματα ρυμούλκησης (Ε.Σ.Ρ.) και δεν είχαν εκδώσει στοιχεία κυκλοφορίας εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας  που προέβλεπε η υπ’ αρ. 2805/2021 Υπουργική Απόφαση (δηλαδή, μέχρι 29/12/2023), να εκδώσουν στοιχεία κυκλοφορίας (άδεια και πινακίδες), κατόπιν καταβολής παραβόλου, ύψους 200 ευρώ και εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε μηνών, μετά τη δημοσίευσή της σε ΦΕΚ. Επιπλέον, με σκοπό τη διευκόλυνση της ομαλής και απρόσκοπτης διεκπεραίωσης των εργασιών των πολιτών, παρέχεται η δυνατότητα τουλάχιστον έως τέλος Σεπτεμβρίου 2024, να  τίθενται νομίμως σε κ

Ευχές Α.Λ.Α.Κ. ...

 

Νέο Δ.Σ. στην ΑΛΜΑ Αιγίου ...

Μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 21/4/2024, το αθλητικό σωματείο μηχανοκίνητου αθλητισμού ΑΛΜΑ Αιγίου ανακοινώνει τη σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η νέα διοικητική ομάδα διαμορφώνεται ως εξής: Πρόεδρος: Μπουροθανασόπουλος Χαράλαμπος Αντιπρόεδρος: Σωτηρόπουλος Νικόλαος Γραμματέας: Τσερετζούλιας Θεοφάνης Ταμίας: Σουφλής Στάικος Μέλη: Λύρος Νικόλαος, Γκουλεμάνης Κωνσταντίνος, Δημουλάς Ανδρέας Η αποστολή του νέου Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου για την επόμενη διετία είναι να αναλάβουν τη διοργάνωση των αγώνων που ορίζονται από την ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού, ΟΜΑΕ. Φέτος για το 2024, στο σωματείο του Αιγίου ανατέθηκαν τρεις μεγάλες διοργανώσεις. Η επιτυχημένη  SEAJETS Ανάβαση Αρχαίας Αιγείρας τον περασμένο Μάρτιο, η οποία είχε μεγάλη απήχηση και προβολή για την περιοχή. Ο επόμενος αγώνας είναι 1 και 2 Ιουνίου το καθιερωμένο 11ο Rally Sprint Αιγίου που προσμετρά στο κύπελλο αυτοκινήτων και στο πρωτάθλημα ιστορικών. Μία διοργάνωση στολίδι για την μηχα