Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

18η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΘΗΝΑΣ .....


Η ΦΙΛΠΑ (Φίλοι του Παλαιού Αυτοκινήτου) διοργανώνει για 18η φορά την πρώτη πανηγυρική εκδήλωση Ιστορικών Οχημάτων (αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες & στρατιωτικά) της νέας χρονιάς. Σας περιμένουμε στην κλασική στατική εκδήλωσή μας, στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015 για να καλωσορίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το νέο έτος!
Ιστορικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες που θυμίζουν μία άλλη εποχή  θα παραταχθούν στον προαύλιο χώρο του Παναθηναϊκού Σταδίου από τις 09:00 μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι δίνοντας τη δυνατότητα στο Αθηναϊκό κοινό να απολαύσει, περιεργαστεί και φωτογραφήσει ένα «ανοιχτό» μουσείο ιστορίας, τέχνης και πολιτισμικής κληρονομιάς σε ένα από τα πρώτα κυριακάτικα πρωινά του 2015.   
Μέρος των εσόδων που θα συγκεντρωθούν από τις συμμετοχές θα διατεθεί σαν φιλανθρωπική ενίσχυση της ΦΙΛΠΑ προς το Αναρρωτήριο Πεντέλης (πρώην ΠΙΚΠΑ).

Πληροφορίες παρέχονται από Γραμματεία της διοργανώτριας Λέσχης ΦΙΛΠΑ, οδός Κυβέλης 6, 153 44 Γέρακας, τηλ. 210 65 34 700., φαξ  210 6533420, email info@philpa.gr. 
Επίσης από τις ιστοσελίδες: www.philpa.gr και  www.facebook.com/Philpa.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τον φακό ...

 

Rally Δ.Ε.Θ. - Αποτελέσματα ...

Ως μια διοργάνωση που θα μείνει στην ιστορία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το "56ο Ράλλυ ΔΕΘ" που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην Πλατεία Αριστοτέλους, με τους τελικούς νικητές Σωκράτη Τσολακίδη - Γιώργο Πολυζώη να σημειώνουν την όγδοη νίκη τους στον αγώνα, και κατακτούν τον τίτλο του πολυνίκη οδηγού αλλά και συνοδηγού στη διοργάνωση. Η εφετινή 56η έκδοση του αγώνα, στην οποία έλαβαν μέρος 40 πληρώματα μεταξύ των οποίων και 5 συνδυασμοί από τη γειτονική Βουλγαρία, ξεκίνησε με μια εντυπωσιακή γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Πλατεία Αριστοτέλους που προσέλκυσε πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών, το οποίο είχε την ευκαιρία να απολαύσει την παρουσίαση των πληρωμάτων & την πανηγυρική εκκίνηση του αγώνα. Την Κυριακή, η αγωνιστική δράση μεταφέρθηκε στο βουνό, με το φίλαθλο κοινό να δίνει βροντερό παρών στις ειδικές διαδρομές " Λιβάδι - Πετροκέρασα" & "Χολομώντα" για να παρακολουθήσει το άφθονο θέαμα που προσέφεραν οι συμμετέχοντες του τρίτο

17ο Grand Prix - Αζερμπαϊτζάν ...

Το 17ο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1, που πραγματοποιήθηκε στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, μεταδόθηκε ζωντανά, αποκλειστικά, την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου από το ΑΝΤ1 ( https://www.antennaplus.gr ) και ετεροχρονισμένα από τον ΑΝΤ1. Μεγάλος νικητής του αγώνα, ήταν ο Όσκαρ Πιάστρι, αλλά όχι εύκολα, αφού ένιωθε ασφυκτική πίεση από τον Σαρλ Λεκλέρκ, ενώ 3ος στο βάθρο ήταν ο Τζόρτζ Ράσελ, μετά από αδιανόητο ατύχημα των Πέρεζ - Σάινθ στη μάχη τους για την 3η θέση στον προτελευταίο γύρο. ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ 17ο GRAND PRIX ΣΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ! Συγκρούσεις, ανατροπές, δράμα, προσπεράσεις και μονομαχίες για Όσκαρ, είχε ο 17ος αγώνας στο Μακού! Τελικός νικητής ο νεαρός Αυστραλός οδηγός της McLaren, Όσκαρ Πιάστρι, ο οποίος πήρε τη 2η νίκη της καριέρας του, χάρη σ’ ένα κυριαρχικό προσπέρασμα πάνω στο Σαρλ Λεκλέρκ, με τη Ferrari. Ο Πιάστρι φρέναρε οριακά από 350 km/h και βούτηξε στην εσωτερική στο τέλος της μεγάλης ευθείας των 2.2 km. Η μάχη των δύο κράτησε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο Λεκλέρκ εκκινούσε