3/11/14

Καταστατική - Γενική Συνέλευση κ΄ Εκλογές .....


Ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου καλεί τα μέλη του σε Γενική Καταστατική Συνέλευση (18:00) και Γενική Συνέλευση - Εκλογές (20:00) την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014, στο καφέ-εστιατόριο «Φλοίσβος Park», στο Πάρκο Φλοίσβου.

Οι σχετικές ανακοινώσεις του Συνδέσμου:

1. Γενική Καταστατική Συνέλευση
Το ΔΣ του ΣΟΑΑ καλεί τα μέλη του σε Γενική Καταστατική Συνέλευση την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014, ώρα 18:00, στο καφέ-εστιατόριο «Φλοίσβος Park», στο Πάρκο Φλοίσβου.

Έχοντας σαν δεδομένα τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και το ότι, ο τελευταίος εκσυγχρονισμός του καταστατικού έγινε το 1995, το ΔΣ του Συνδέσμου, θεωρεί απαραίτητη την ανανέωση/συμπλήρωση του υπάρχοντος καταστατικού και επισημαίνει στα μέλη του την αναγκαιότητα της παρουσίας των στην Καταστατική Συνέλευση, προκειμένου να μην χαθεί και άλλος χρόνος (η Καταστατική Συνέλευση του 2011 δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, λόγω μη απαρτίας των μελών), σε μια εποχή που όλα τρέχουν.

Προτάσεις των μελών για αλλαγές στο υπάρχον καταστατικό, μπορούν να υποβληθούν,
στο e-mail του ΣΟΑΑ (soaa_press@yahoo.gr), ή με επιστολή στη διεύθυνση:
Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου (ΣΟΑΑ)
Άρεως 3, Μεταμόρφωση ΤΚ 144 51
Έως την Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

2. Εκλογές
Το ΔΣ του ΣΟΑΑ, με βάση το άρθρο 11 του καταστατικού του Συνδέσμου, συγκαλεί Γενική Συνέλευση των μελών του και προκηρύσσει εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής, την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014, ώρα 20:00, στο καφέ-εστιατόριο «Φλοίσβος Park», στο Πάρκο Φλοίσβου.

Οι επιθυμούντες (και δικαιούμενοι) να θέσουν υποψηφιότητα για τα επτά (7) τακτικά και τέσσερα (4) αναπληρωματικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ή για τα τρία (3) τακτικά και δύο (2) αναπληρωματικά μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής, οφείλουν να δηλώσουν την πρόθεση τους μέχρι την Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014, ώρα 22:00 με τους εξής τρόπους:
1) Στέλνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα με τα πλήρη στοιχεία τους, στην ηλεκτρονική διεύθυνση soaa_press@yahoo.gr
2) Στέλνοντας επιστολή με τα πλήρη στοιχεία τους προς:
Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου (ΣΟΑΑ)
Άρεως 3, Μεταμόρφωση ΤΚ 144 51
3) Με προσωπική παρουσία στα γραφεία του Συνδέσμου, όπου θα
συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα.

Επισημαίνεται ότι, δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν (άρθρο 7), τα ενεργά τακτικά (κάτοχοι Ελληνικής αδείας οδηγού αγώνων που έχουν τερματίσει τουλάχιστον σε 3 αγώνες Πρωταθλήματος ή Κυπέλλου, μη συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, των πλοηγήσεων και δεξιοτεχνιών, τα τελευταία 3 χρόνια) μέλη του ΣΟΑΑ, που έχουν εκπληρώσει όλες τις εκ του καταστατικού υποχρεώσεις τους (συνδρομή, κ.λπ.).

Υ.Γ.: Με απόφαση του Δ.Σ. που ελήφθη στις 30/10/14, οι οδηγοί/μέλη του Συνδέσμου έχουν την δυνατότητα να τακτοποιήσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις τους προκειμένου να διατηρήσουν το δικαίωμα του εκλέγειν & εκλέγεσθαι, έως και την 12/11/2014 στο "Φλοίσβος Park", όπου από τις 18:00 θα ξεκινήσει η Καταστατική Συνέλευση, για να ακολουθήσει στις 20:00 η Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες