Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Καταστατική - Γενική Συνέλευση κ΄ Εκλογές .....


Ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου καλεί τα μέλη του σε Γενική Καταστατική Συνέλευση (18:00) και Γενική Συνέλευση - Εκλογές (20:00) την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014, στο καφέ-εστιατόριο «Φλοίσβος Park», στο Πάρκο Φλοίσβου.

Οι σχετικές ανακοινώσεις του Συνδέσμου:

1. Γενική Καταστατική Συνέλευση
Το ΔΣ του ΣΟΑΑ καλεί τα μέλη του σε Γενική Καταστατική Συνέλευση την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014, ώρα 18:00, στο καφέ-εστιατόριο «Φλοίσβος Park», στο Πάρκο Φλοίσβου.

Έχοντας σαν δεδομένα τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και το ότι, ο τελευταίος εκσυγχρονισμός του καταστατικού έγινε το 1995, το ΔΣ του Συνδέσμου, θεωρεί απαραίτητη την ανανέωση/συμπλήρωση του υπάρχοντος καταστατικού και επισημαίνει στα μέλη του την αναγκαιότητα της παρουσίας των στην Καταστατική Συνέλευση, προκειμένου να μην χαθεί και άλλος χρόνος (η Καταστατική Συνέλευση του 2011 δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, λόγω μη απαρτίας των μελών), σε μια εποχή που όλα τρέχουν.

Προτάσεις των μελών για αλλαγές στο υπάρχον καταστατικό, μπορούν να υποβληθούν,
στο e-mail του ΣΟΑΑ (soaa_press@yahoo.gr), ή με επιστολή στη διεύθυνση:
Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου (ΣΟΑΑ)
Άρεως 3, Μεταμόρφωση ΤΚ 144 51
Έως την Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

2. Εκλογές
Το ΔΣ του ΣΟΑΑ, με βάση το άρθρο 11 του καταστατικού του Συνδέσμου, συγκαλεί Γενική Συνέλευση των μελών του και προκηρύσσει εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής, την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014, ώρα 20:00, στο καφέ-εστιατόριο «Φλοίσβος Park», στο Πάρκο Φλοίσβου.

Οι επιθυμούντες (και δικαιούμενοι) να θέσουν υποψηφιότητα για τα επτά (7) τακτικά και τέσσερα (4) αναπληρωματικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ή για τα τρία (3) τακτικά και δύο (2) αναπληρωματικά μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής, οφείλουν να δηλώσουν την πρόθεση τους μέχρι την Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014, ώρα 22:00 με τους εξής τρόπους:
1) Στέλνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα με τα πλήρη στοιχεία τους, στην ηλεκτρονική διεύθυνση soaa_press@yahoo.gr
2) Στέλνοντας επιστολή με τα πλήρη στοιχεία τους προς:
Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου (ΣΟΑΑ)
Άρεως 3, Μεταμόρφωση ΤΚ 144 51
3) Με προσωπική παρουσία στα γραφεία του Συνδέσμου, όπου θα
συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα.

Επισημαίνεται ότι, δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν (άρθρο 7), τα ενεργά τακτικά (κάτοχοι Ελληνικής αδείας οδηγού αγώνων που έχουν τερματίσει τουλάχιστον σε 3 αγώνες Πρωταθλήματος ή Κυπέλλου, μη συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, των πλοηγήσεων και δεξιοτεχνιών, τα τελευταία 3 χρόνια) μέλη του ΣΟΑΑ, που έχουν εκπληρώσει όλες τις εκ του καταστατικού υποχρεώσεις τους (συνδρομή, κ.λπ.).

Υ.Γ.: Με απόφαση του Δ.Σ. που ελήφθη στις 30/10/14, οι οδηγοί/μέλη του Συνδέσμου έχουν την δυνατότητα να τακτοποιήσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις τους προκειμένου να διατηρήσουν το δικαίωμα του εκλέγειν & εκλέγεσθαι, έως και την 12/11/2014 στο "Φλοίσβος Park", όπου από τις 18:00 θα ξεκινήσει η Καταστατική Συνέλευση, για να ακολουθήσει στις 20:00 η Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

19ο Grand Prix Όστιν ...

Το 19ο Grand Prix του φετινού Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, έρχεται στην πίστα «Circuit of the Americas» στο Όστιν των ΗΠΑ, και θα μεταδοθεί την Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, στις 22:00, ζωντανά, αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+ ( https://www.antennaplus.gr ) και ετεροχρονισμένα στις 23:30 στον ΑΝΤ1. Οι λάτρεις της Formula 1, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις ελεύθερες και τις κατατακτήριες δοκιμές των μονοθέσιων, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου και το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, αποκλειστικά από το ΑΝΤ1+. Το ταξίδι στην Αμερική ξεκινά από το Όστιν του Τέξας και την πίστα «Circuit of the Americas» (COTA), η οποία θα φιλοξενήσει τον 19ο αγώνα της φετινής σεζόν στη Formula 1. Το COTA σηματοδοτεί την αρχή μιας τριπλέτας συνεχόμενων αγώνων στη Βόρεια και Νότια Αμερική, με την πορεία να συνεχίζεται στο Μεξικό στις 27 Οκτωβρίου και στη Βραζιλία στις 3 Νοεμβρίου. Μετά από μια σύντομη ανάπαυλα, το θέαμα θα μεταφερθεί στο Λας Βέγκας στις 23 Νοεμβρίου. Αξίζει να σημειωθεί, πως τόσο στο Austin όσο και στο Ιντερλάγος

Πανελλήνιο Σώμα Κριτών Μηχανοκίνητου Αθλητισμού

Το Πανελλήνιο Σώμα Κριτών Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΠΑ.Σ.Κ.Μ.Α.) ανακοινώνει στους κριτές-χρονομέτρες σε όλη την Ελλάδα οτι θα πρέπει να γίνουν όλοι μέλη του καθώς -βάσει του καταστατικού του- είναι το αρμόδιο σωματείο για την τήρηση και ανανέωση της λίστας όλων των στελεγχών (πτυχιούχων ή μη) κάθε μορφής μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα. Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε στα κάτωθι τηλέφωνα. Το προσωρινό διοικητικό συμβούλιο του ΠΑ.Σ.Κ.Μ.Α. Πρόεδρος: Λεμονής Αθανάσιος (6977741950) Αντιπρόεδρος: Μαντζίνος Ευθύμιος (6997008766) Γεν. Γραμματέας: Σάσσαλος Κων/νος (6974558311) Ταμίας: Τούμπανης Νίκος (6932111791) Δημόσιες Σχέσεις: Πολύζος Αθανάσιος (6977680402) Υπεύθυνος Κριτών: Γιαννούσης Πέτρος (6944985545) Υπεύθ. Κριτών Περιφ. Κρήτης: Λουκά Ειρήνη (6944228252)

Μαζί σχεδιάζουμε ...

Ένα καθοριστικό βήμα για την αναδιαμόρφωση των Συγκοινωνιών στην Αττική αποτέλεσε η Ημερίδα με θέμα «Μαζί σχεδιάζουμε τον Νέο Συγκοινωνιακό Χάρτη της Αττικής», που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, με τη συνεργασία του Υπουργείου, του ΟΑΣΑ και του «Growthfund», του Εθνικού Επενδυτικού Ταμείου. Καθημερινά, εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες μετακινούνται στην Αττική χρησιμοποιώντας τις αστικές συγκοινωνίες. Αυτή την περίοδο εκπονείται το Στρατηγικό Σχέδιο Μεταφορών Αττικής για τα επόμενα είκοσι χρόνια, το οποίο περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων που στοχεύει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, την προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας και την ενίσχυση των «πράσινων» μεταφορών. Ο ΟΑΣΑ καταγράφει την υπάρχουσα κατάσταση των μεταφορών στην Αττική μέσω εκτεταμένης έρευνας, που πραγματοποιείται σε όλους τους Δήμους της Αττικής, σε νοικοκυριά, μετακινούμενους σε σταθμούς μετρό, τραμ, λεωφορείων και τρόλεϊ, σε λιμάνια και αεροδρόμια, ενώ συμμετέχουν οδηγοί ταξ