Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Καταστατική - Γενική Συνέλευση κ΄ Εκλογές .....


Ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου καλεί τα μέλη του σε Γενική Καταστατική Συνέλευση (18:00) και Γενική Συνέλευση - Εκλογές (20:00) την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014, στο καφέ-εστιατόριο «Φλοίσβος Park», στο Πάρκο Φλοίσβου.

Οι σχετικές ανακοινώσεις του Συνδέσμου:

1. Γενική Καταστατική Συνέλευση
Το ΔΣ του ΣΟΑΑ καλεί τα μέλη του σε Γενική Καταστατική Συνέλευση την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014, ώρα 18:00, στο καφέ-εστιατόριο «Φλοίσβος Park», στο Πάρκο Φλοίσβου.

Έχοντας σαν δεδομένα τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και το ότι, ο τελευταίος εκσυγχρονισμός του καταστατικού έγινε το 1995, το ΔΣ του Συνδέσμου, θεωρεί απαραίτητη την ανανέωση/συμπλήρωση του υπάρχοντος καταστατικού και επισημαίνει στα μέλη του την αναγκαιότητα της παρουσίας των στην Καταστατική Συνέλευση, προκειμένου να μην χαθεί και άλλος χρόνος (η Καταστατική Συνέλευση του 2011 δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, λόγω μη απαρτίας των μελών), σε μια εποχή που όλα τρέχουν.

Προτάσεις των μελών για αλλαγές στο υπάρχον καταστατικό, μπορούν να υποβληθούν,
στο e-mail του ΣΟΑΑ (soaa_press@yahoo.gr), ή με επιστολή στη διεύθυνση:
Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου (ΣΟΑΑ)
Άρεως 3, Μεταμόρφωση ΤΚ 144 51
Έως την Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

2. Εκλογές
Το ΔΣ του ΣΟΑΑ, με βάση το άρθρο 11 του καταστατικού του Συνδέσμου, συγκαλεί Γενική Συνέλευση των μελών του και προκηρύσσει εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής, την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014, ώρα 20:00, στο καφέ-εστιατόριο «Φλοίσβος Park», στο Πάρκο Φλοίσβου.

Οι επιθυμούντες (και δικαιούμενοι) να θέσουν υποψηφιότητα για τα επτά (7) τακτικά και τέσσερα (4) αναπληρωματικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ή για τα τρία (3) τακτικά και δύο (2) αναπληρωματικά μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής, οφείλουν να δηλώσουν την πρόθεση τους μέχρι την Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014, ώρα 22:00 με τους εξής τρόπους:
1) Στέλνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα με τα πλήρη στοιχεία τους, στην ηλεκτρονική διεύθυνση soaa_press@yahoo.gr
2) Στέλνοντας επιστολή με τα πλήρη στοιχεία τους προς:
Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου (ΣΟΑΑ)
Άρεως 3, Μεταμόρφωση ΤΚ 144 51
3) Με προσωπική παρουσία στα γραφεία του Συνδέσμου, όπου θα
συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα.

Επισημαίνεται ότι, δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν (άρθρο 7), τα ενεργά τακτικά (κάτοχοι Ελληνικής αδείας οδηγού αγώνων που έχουν τερματίσει τουλάχιστον σε 3 αγώνες Πρωταθλήματος ή Κυπέλλου, μη συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, των πλοηγήσεων και δεξιοτεχνιών, τα τελευταία 3 χρόνια) μέλη του ΣΟΑΑ, που έχουν εκπληρώσει όλες τις εκ του καταστατικού υποχρεώσεις τους (συνδρομή, κ.λπ.).

Υ.Γ.: Με απόφαση του Δ.Σ. που ελήφθη στις 30/10/14, οι οδηγοί/μέλη του Συνδέσμου έχουν την δυνατότητα να τακτοποιήσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις τους προκειμένου να διατηρήσουν το δικαίωμα του εκλέγειν & εκλέγεσθαι, έως και την 12/11/2014 στο "Φλοίσβος Park", όπου από τις 18:00 θα ξεκινήσει η Καταστατική Συνέλευση, για να ακολουθήσει στις 20:00 η Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Are you SEIRIOS ? ...

Ο εμβληματικός Σταθμός Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών ΣΕΙΡΙΟΣ θα αποτελέσει τον τόπο συνάντησης θεατών και αγωνιζομένων του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στις 7 Σεπτεμβρίου, με μια υπερειδική διαδρομή πρωτόγνωρη για τα παγκόσμια δεδομένα. Πλατεία Συντάγματος, ΟΑΚΑ, Πλατεία Νερού. Τρία εμβληματικά σημεία της Ελλάδας που χαρακτήρισαν τα πρόσφατα ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις έρχονται να δώσουν τη σκυτάλη σε ακόμα μία πρωτοποριακή όσο και απρόσμενη τοποθεσία για την υπερειδική διαδρομή του 2024. Την αποκάλυψη του σημείου της EKO Super Special Stage έκανε μέσα από την πασίγνωστη γέφυρα του ΣΕΑ Σείριος ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού. Ο κ. Γιάννης Βρούτσης, καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους, επεσήμανε: «Σε μια χρονιά που ο Αθλητισμός αναβαθμίστηκε από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τοποθετώντας το Υπουργείο Αθλητισμού στη φιλόξενη “οικογένεια” της Παιδείας, δεν εφησυχάσαμε». Αξίζει να αναφερθεί ότι εγχείρημα ανάλογο της φετινής EKO Super Special Stage δεν έχει επιχειρηθεί από καμία διοργανώτρια χώρα σε α

Στην Δημητσάνα με τον φακό ...

 

Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις 2024 ...

Έπειτα από την περσινή διοργάνωση, η οποία απέσπασε θετικά σχόλια από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου, το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, αναβάθμισε τη θέση του στο καλεντάρι του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων, όντας ένας από τους δύο αγώνες του προγράμματος που προσφέρουν αυξημένους βαθμούς στους συμμετέχοντες. Ο αγώνας θα αποτελέσει και φέτος τον ένατο και τελευταίο γύρο του θεσμού και θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου. Περιλαμβάνεται, επίσης, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων  με αυξημένο συντελεστή, ενώ όπως συνέβη και στις δύο προηγούμενες χρονιές, εκτός από τους αγώνες Sporting και Regularity, θα διεξαχθεί και αγώνας Legends, ο οποίος απευθύνεται σε πιο σύγχρονες κατασκευές. Μπορεί να μας χωρίζουν σχεδόν 4 μήνες από το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις του 2024, ωστόσο η Οργανωτική Επιτροπή βρίσκεται σε εγρήγορση, ώστε να προετοιμάσει έναν αγώνα, αντάξιο της ιστορίας του. Η Πανηγυρική Εκκίνηση του αγώνα θα λάβει χώρα κάτ