4/11/14

Εκλογές Σ.Ο.Α.Α. 2014 .....


Συνάδελφε οδηγέ

Στο Σπορ που επιλέξαμε, τα τελευταία δυο χρόνια γίνεται κοσμογονία, για την οποία ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου, προσπάθησε επί σχεδόν 50 χρόνια, δηλαδή από την ίδρυση του. Ο Μηχανοκίνητος Αθλητισμός διοικείται πλέον από Ομοσπονδία και Σωματεία (στα οποία είμαστε εγγεγραμμένοι), αναγνωρισμένα από το κράτος μέσω της ΓΓΑ, ενώ το περιβόητο άρθρο 49, πάνω στο οποίο στηριζόταν η παντοδυναμία της ΕΛΠΑ, καταργήθηκε μόλις πριν λίγους μήνες.
Όμως, είμαστε οι μοναδικοί αθλητές, που με τα χρήματά μας συντηρούμε τα Σωματεία και την Ομοσπονδία, δηλαδή τα όργανα που διαχειρίζονται το άθλημά μας, αλλά και τα χρήματά μας.
Η ιδιαιτερότητα αυτή, επιβάλει συνεχή επαγρύπνηση και παρεμβάσεις εκ μέρους των οδηγών, κάτι που μόνο μέσα από ένα δυνατό «συνδικαλιστικό» φορέα, όπως ο ΣΟΑΑ μπορεί να επιτευχθεί.
Τα ΔΣ των Σωματείων και κατ’ επέκταση της Ομοσπονδίας, προκύπτουν μεν μέσα από εκλογικές διαδικασίες, στις οποίες όμως οι οδηγοί/αθλητές, είναι ψηφοφόροι, αλλά όχι μόνο αυτοί, ενώ επιπλέον δεν μπορούν να εκλεγούν αν δεν είναι άνω των35 ετών.
Όλα τα παραπάνω, συντελούν ούτως ώστε, οι φετινές εκλογές του Συνδέσμου μας να είναι οι πλέον κρίσιμες των τελευταίων δεκαετιών, καθώς στα προσεχή λίγα χρόνια θα γίνουν καθοριστικές αλλαγές στο Σπορ που συμμετέχουμε και στις αλλαγές αυτές πρέπει να έχουμε ενεργό ρόλο.
* Στο χέρι μας είναι αυτός ο ρόλος να είναι πρωταγωνιστικός, όπως αρμόζει στο Σύνδεσμο που ήταν ο θεμέλιος λίθος των σημερινών εξελίξεων.
* Στο χέρι μας είναι να πυκνώσουμε τις τάξεις του ΣΟΑΑ, δίνοντας βαρύτητα στο όποιο ΔΣ εκλεγεί.
* Στο χέρι μας είναι να διεκδικήσουμε το καλύτερο για τους κόπους και τα χρήματά μας.
Ας δώσουμε δύναμη στην Καταστατική & στη Γενική μας Συνέλευση, καθώς και δυνατή φωνή στο ΔΣ που θα εκλέξουμε, διεκδικώντας το σεβασμό της Πολιτείας και των οργάνων, στους μόνους αθλητές που χορηγούν/επιδοτούν το άθλημά τους.
Η παρουσία μας στις εκλογές σαν υποψήφιοι ή ψηφοφόροι, επιβάλλεται.
Δήλωση υποψηφιοτήτων έως Τρίτη 4/11/14 ώρα 22:00.
Όλοι την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014, ώρα 18:00 στο «Φλοίσβος Park».

Ένα σπορ, Μια Ομοσπονδία, Ένας Σύνδεσμος Οδηγών, ο ΣΟΑΑ !