Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εκλογές Σ.Ο.Α.Α. 2014 .....


Συνάδελφε οδηγέ

Στο Σπορ που επιλέξαμε, τα τελευταία δυο χρόνια γίνεται κοσμογονία, για την οποία ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου, προσπάθησε επί σχεδόν 50 χρόνια, δηλαδή από την ίδρυση του. Ο Μηχανοκίνητος Αθλητισμός διοικείται πλέον από Ομοσπονδία και Σωματεία (στα οποία είμαστε εγγεγραμμένοι), αναγνωρισμένα από το κράτος μέσω της ΓΓΑ, ενώ το περιβόητο άρθρο 49, πάνω στο οποίο στηριζόταν η παντοδυναμία της ΕΛΠΑ, καταργήθηκε μόλις πριν λίγους μήνες.
Όμως, είμαστε οι μοναδικοί αθλητές, που με τα χρήματά μας συντηρούμε τα Σωματεία και την Ομοσπονδία, δηλαδή τα όργανα που διαχειρίζονται το άθλημά μας, αλλά και τα χρήματά μας.
Η ιδιαιτερότητα αυτή, επιβάλει συνεχή επαγρύπνηση και παρεμβάσεις εκ μέρους των οδηγών, κάτι που μόνο μέσα από ένα δυνατό «συνδικαλιστικό» φορέα, όπως ο ΣΟΑΑ μπορεί να επιτευχθεί.
Τα ΔΣ των Σωματείων και κατ’ επέκταση της Ομοσπονδίας, προκύπτουν μεν μέσα από εκλογικές διαδικασίες, στις οποίες όμως οι οδηγοί/αθλητές, είναι ψηφοφόροι, αλλά όχι μόνο αυτοί, ενώ επιπλέον δεν μπορούν να εκλεγούν αν δεν είναι άνω των35 ετών.
Όλα τα παραπάνω, συντελούν ούτως ώστε, οι φετινές εκλογές του Συνδέσμου μας να είναι οι πλέον κρίσιμες των τελευταίων δεκαετιών, καθώς στα προσεχή λίγα χρόνια θα γίνουν καθοριστικές αλλαγές στο Σπορ που συμμετέχουμε και στις αλλαγές αυτές πρέπει να έχουμε ενεργό ρόλο.
* Στο χέρι μας είναι αυτός ο ρόλος να είναι πρωταγωνιστικός, όπως αρμόζει στο Σύνδεσμο που ήταν ο θεμέλιος λίθος των σημερινών εξελίξεων.
* Στο χέρι μας είναι να πυκνώσουμε τις τάξεις του ΣΟΑΑ, δίνοντας βαρύτητα στο όποιο ΔΣ εκλεγεί.
* Στο χέρι μας είναι να διεκδικήσουμε το καλύτερο για τους κόπους και τα χρήματά μας.
Ας δώσουμε δύναμη στην Καταστατική & στη Γενική μας Συνέλευση, καθώς και δυνατή φωνή στο ΔΣ που θα εκλέξουμε, διεκδικώντας το σεβασμό της Πολιτείας και των οργάνων, στους μόνους αθλητές που χορηγούν/επιδοτούν το άθλημά τους.
Η παρουσία μας στις εκλογές σαν υποψήφιοι ή ψηφοφόροι, επιβάλλεται.
Δήλωση υποψηφιοτήτων έως Τρίτη 4/11/14 ώρα 22:00.
Όλοι την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014, ώρα 18:00 στο «Φλοίσβος Park».

Ένα σπορ, Μια Ομοσπονδία, Ένας Σύνδεσμος Οδηγών, ο ΣΟΑΑ !

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Are you SEIRIOS ? ...

Ο εμβληματικός Σταθμός Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών ΣΕΙΡΙΟΣ θα αποτελέσει τον τόπο συνάντησης θεατών και αγωνιζομένων του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στις 7 Σεπτεμβρίου, με μια υπερειδική διαδρομή πρωτόγνωρη για τα παγκόσμια δεδομένα. Πλατεία Συντάγματος, ΟΑΚΑ, Πλατεία Νερού. Τρία εμβληματικά σημεία της Ελλάδας που χαρακτήρισαν τα πρόσφατα ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις έρχονται να δώσουν τη σκυτάλη σε ακόμα μία πρωτοποριακή όσο και απρόσμενη τοποθεσία για την υπερειδική διαδρομή του 2024. Την αποκάλυψη του σημείου της EKO Super Special Stage έκανε μέσα από την πασίγνωστη γέφυρα του ΣΕΑ Σείριος ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού. Ο κ. Γιάννης Βρούτσης, καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους, επεσήμανε: «Σε μια χρονιά που ο Αθλητισμός αναβαθμίστηκε από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τοποθετώντας το Υπουργείο Αθλητισμού στη φιλόξενη “οικογένεια” της Παιδείας, δεν εφησυχάσαμε». Αξίζει να αναφερθεί ότι εγχείρημα ανάλογο της φετινής EKO Super Special Stage δεν έχει επιχειρηθεί από καμία διοργανώτρια χώρα σε α

Ανανέωση στόλου ...

Το αμαξοστάσιο των Τρόλεϊ στην Νέα Φιλαδέλφεια (Κόκκινος Μύλος) επισκέφτηκε, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Μεταφορές, Βασίλης Οικονόμου, προκειμένου να εξετάσει μία σειρά ζητημάτων, που αφορούν την βελτίωση των συνθηκών εργασίας των εργαζομένων και του παρεχόμενου συγκοινωνιακού έργου των Τρόλεϊ προς τους πολίτες. Ο αρμόδιος Υφυπουργός, άκουσε και κατέγραψε όλα τα αιτήματα των εργαζομένων, σχετικά με την υπογραφή της συλλογικής σύμβασης εργασίας, την ποιότητα εργασίας των οδηγών, αλλά και την προστασία τους στο πλαίσιο της δύσκολης καθημερινότητάς τους. Στην συνέχεια ο κ. Οικονόμου συναντήθηκε με τους εργαζόμενους και με τον Διευθύνοντα Συμβούλο της Ο.ΣΥ, Στέφανο Αγιάσογλου, τον Γενικό Διευθυντή Παραγωγής της Ο.ΣΥ., Γιώργο Δρόση. Ο Πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων στα Τρόλεϊ (πρώην ΗΛΠΑΠ), Στέλιος Ινεπέκογλου, έθεσε τα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους. Ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών στάθηκε στον εκσυγχρονισμό του στόλου των Τρόλεϊ με τα 200 νέα οχ

13ο GRAND PRIX - ΟΥΓΓΑΡΙΑ ...

Το 13Ο Grand Prix του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1, πραγματοποιήθηκε στην πίστα «Ουγγαρόρινγκ» της Ουγγαρίας και μεταδόθηκε ζωντανά, αποκλειστικά, την Κυριακή 21 Ιουλίου, από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+ ( https://www.antennaplus.gr ). Την παρθενική του νίκη έκανε ο Όσκαρ Πιάστρι,  ο οποίος πήρε την 1η νίκη της καριέρας του, με 2ο τον ομόσταβλό του στη McLaren, Λάντο Νόρις, ενώ την 3η θέση πήρε ο Λιούις Χάμιλτον με τη Mercedes. Η χθεσινή αναμέτρηση των μονοθέσιων κέρδισε το ενδιαφέρον των φίλων της Formula 1 στην Ελλάδα, καθώς ήταν πρώτη στη ζώνη προβολής της με 15,3% στο δυναμικό κοινό 18-54 και διαφορά 4,4 μονάδες από τον ανταγωνισμό. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τις μάχες των οδηγών της Formula 1 το έδειξαν οι άνδρες με ποσοστό που έφτασε μέχρι και 25,1%. Και οι γυναίκες, όμως, παρακολούθησαν Formula 1 καταγράφοντας ποσοστό μέχρι και 24,8%.  Οι απεσταλμένοι της εκπομπής «FORMULA 1 SHOW» του ΑΝΤ1 και ANT1+, Μαρία Θωμά και Γιώργος Ανανίδας, μετέφεραν το κλίμα από το καυτό Ουγγαρόρι