13/11/14

Με 1,50 €/ώρα... λύθηκε το πρόβλημα της Στάθμευσης !


Σε μια λαμπρή και απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση η Εταιρία έκανε γνωστή σε όλα τα Μ.Μ.Ε. την νέα της Τιμολογιακή Πολιτική.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν - και μας τίμησαν με την παρουσία τους - Δημοσιογράφοι που καλύπτουν όλο το φάσμα της Επικαιρότητας.
Ομιλητές ήταν οι κ.κ. Λέανδρος Σλάβης, Πρόεδρος του Δ.Σ. της Εταιρίας, και Χαράλαμπος Ησαΐας, Διευθύνων Σύμβουλος, που ανέλυσαν το σκεπτικό της απόφασης που έλαβε η Εταιρία για την ΜΕΓΑΛΗ μείωση τιμών.

«Γνωρίζοντας το οικονομικό πρόβλημα που ταλαιπωρεί όλους τους Έλληνες, καθώς και την ανάγκη να απαλλαγούν οι δρόμοι από την παράνομη στάθμευση και όχι μόνο, η Εταιρία καθιέρωσε μια τιμή χάρη στην οποία ΟΛΟΙ οι Αθηναίοι μπορούν πλέον να σταθμεύουν με ασφάλεια τα αυτοκίνητα τους σε οργανωμένο χώρο χωρίς να τους αποθαρρύνει το κόστος.
Σε ΟΛΟΥΣ τους σταθμούς με το σήμα Polis Park το κόστος στάθμευση είναι:
1,50 € την ώρα
με σταθερό το σημερινό επίπεδο των υπηρεσιών μας που είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο στην Ελλάδα και από τα κορυφαία στην Ευρώπη.»


Η τιμή των 1,50 € την ώρα ισχύει μέχρι και για 10 ώρες στάθμευσης. Από κει και πέρα το κόστος των 15,00 € θα παραμένει σταθερό μέχρι την συμπλήρωση του 24ωρου.
Με την προσφορά της στην πρωτεύουσα, που ελπίζει να εκτιμηθεί από όλους, η εταιρεία πιστεύει ότι το κεφάλαιο «στάθμευση» στην Ελλάδα βαδίζει πλέον σε ένα νέο δρόμο: αυτόν που θα έχει το όνομα Polis Park !
Την εκδήλωση μας υποστήριξαν με την παρουσία των οχημάτων τους
οι εταιρείες B.M.W. Hellas, Kirkos Racing και Kiriakopoulos Serviceτις οποίες ευχαριστούμε θερμά.