3/10/14

Όλα έτοιμα .....


Με 52 συμμετοχές  (37 GTCC και 15 Drift)  θα διεξαχθεί ο αγώνας αύριο Σάββατο 4/10 στην παραλία του Αγ. Νικολάου στην Κόρινθο.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους οδηγούς για την μεγάλη ανταπόκριση σε αυτό το event που θα γίνει πάνω στην χάραξη της super ειδικής του Ράλλυ Ακρόπολης και ζητάμε συγνώμη για τις συμμετοχές που δεν μπορέσαμε να κάνουμε δεκτές αλλά ήταν αναγκαίο για να μπορέσει να γίνει το event στα προβλεπόμενα ωράρια και το ευχαριστηθούν οδηγοί και θεατές.
Η γραμματεία του αγώνα θα ανοίξει στις 11.00 και από τις 12.00 έως τις 14.00 όλοι οι αγωνιζόμενοι του GTCC (εφόσον έχουν περάσει διοικητικό και τεχνικό έλεγχο) θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ελεύθερα δοκιμαστικά, και αναγνώριση της διαδρομής.
Η γραμματεία του αγώνα θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και τις 16.00 όπου θα πρέπει όλοι οι αγωνιζόμενοι να έχουν περάσει διοικητικό και τεχνικό έλεγχο.
Στις 16.30 θα πραγματοποιηθεί το briefing των οδηγών και στις 16.45 θα ξεκινήσει ο αγώνας με το πρώτο session του GTCC.
Με το πέρας του πρώτου Session του GTCC θα γίνει 30 λεπτών διάλειμμα όπου οι αγωνιζόμενοι του Drift θα κάνουν τους αναγνωριστικούς τους γύρους και θα δώσουν μία πρώτη γεύση για το θέμα που θα ακολουθήσει. 
Στην συνέχεια θα γίνει το δεύτερο session του GTCC και η βραδιά θα κλείσει με την δεξιοτεχνία  Drift.


Να υπενθυμίσουμε την απευθείας μετάδοση του αγώνα από το Sportaltv
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΕΠΑ/ΟΜΑΕ για την στήριξή της, την STARTLINE για την οργάνωση του αγώνα, τον Δήμο Κορίνθου και την Αστυνομική Διεύθυνση Κορίνθου, για την πολίτιμη βοήθειά τους στο να πραγματοποιηθεί αυτός ο αγώνας, καθώς και τους χορηγούς μας.