Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"ΠΑΡΑΒΟΛΟ" ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ......


Επειδή το από 27/2/14 e-mail του ΔΣ του ΣΟΑΑ, προς την ΟΜΑΕ-ΕΠΑ, περί ΜΗ έξτρα χρέωσης των αισθητήρων χρονομέτρησης (σενσορς) σε όλους τους αγώνες αρχής γενομένης από την Ανάβαση Ριτσώνας, ΔΕΝ απαντήθηκε, το ΔΣ αποφάσισε ομόφωνα να ΣΥΣΤΗΣΕΙ σε όλους τους συμμετέχοντες στους αγώνες, να μην πληρώνουν επιπλέον του παράβολου συμμετοχής χρήματα, για τους αισθητήρες, καθώς η χρονομέτρηση των αγώνων είναι βασική υποχρέωση των οργανωτών και όχι των συμμετεχόντων, γεγονός που αυτονόητα εντάσσει το κόστος της μέσα στο παράβολο συμμετοχής.

Μετά από αίτημα του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου –ΣΟΑΑ όσον αφορά το σένσορα χρονομέτρησης αγώνων αποφασίσθηκαν τα κάτωθι:

1.Για όσους αγωνιζόμενους οι οποίοι δεν έχουν αγορασμένο σένσορα η Ομοσπονδία σε συνεργασία με τον εκάστοτε χρονομέτρη θα εξοφλεί το τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών που θα εκδίδει ο τελευταίος σε κάθε αγωνιστική εκδήλωση.
2.Για όσους αγωνιζόμενους έχουν αγοράσει σένσορα, το παράβολο συμμετοχής τους στον αγώνα θα είναι μειωμένο κατά 15 ευρώ.
3.Το σωματείο θα αφαιρεί τόσον από τη συμμετοχή του αγωνιζόμενου όσον και από το παράβολο προς την ΟΜΑΕ το παραπάνω ποσό.
Η ως άνω προσφορά θα ισχύσει μέχρι 31.12.14 για τους προκηρυγμένους αγώνες Πρωταθλήματος, Κυπέλλων και Επάθλων Ράλλυ & Σπριντ, Ταχύτητας, Αναβάσεων και Καρτ για τους οποίους υπάρχει ο συγκεκριμένος τρόπος χρονομέτρησης, με σένσορες.

Για να ισχύουν τα ανωτέρω θα πρέπει,
Α) ο αγωνιζόμενος να αναγράφει στη δήλωση συμμετοχής του αν έχει ή όχι δικό του transponder και
Β) να παραδίδεται από το χρονομέτρη στο σωματείο προς ενημέρωση και της ΟΜΑΕ ενυπόγραφη κατάσταση στην οποία θα αναγράφονται οι αγωνιζόμενοι οι οποίοι ενοικιάζουν αισθητήρα χρονομέτρησης.

Από τη Διοικούσα Επιτροπή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ρυμουλκούμενα - Τρέιλερ ...

Μια τελευταία ρύθμιση στο ζήτημα έκδοσης στοιχείων κυκλοφορίας για χρήση οχημάτων κατηγορίας Ο1 και Ο2 (ρυμουλκούμενα - τρέιλερ), συμπεριλαμβανομένων και των ειδικής χρήσεως ειδικού σκοπού μη μεταφοράς εμπορευμάτων, ενεργοποιεί το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με σχετική τροπολογία. Με τη νέα νομοθετική διάταξη παρέχεται η δυνατότητα στους ιδιοκτήτες ρυμουλκούμενων – τρέιλερ, που είχαν παλαιότερα τεθεί νόμιμα σε κυκλοφορία με ειδικά σημειώματα ρυμούλκησης (Ε.Σ.Ρ.) και δεν είχαν εκδώσει στοιχεία κυκλοφορίας εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας  που προέβλεπε η υπ’ αρ. 2805/2021 Υπουργική Απόφαση (δηλαδή, μέχρι 29/12/2023), να εκδώσουν στοιχεία κυκλοφορίας (άδεια και πινακίδες), κατόπιν καταβολής παραβόλου, ύψους 200 ευρώ και εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε μηνών, μετά τη δημοσίευσή της σε ΦΕΚ. Επιπλέον, με σκοπό τη διευκόλυνση της ομαλής και απρόσκοπτης διεκπεραίωσης των εργασιών των πολιτών, παρέχεται η δυνατότητα τουλάχιστον έως τέλος Σεπτεμβρίου 2024, να  τίθενται νομίμως σε κ

Ευχές Α.Λ.Α.Κ. ...

 

Νέο Δ.Σ. στην ΑΛΜΑ Αιγίου ...

Μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 21/4/2024, το αθλητικό σωματείο μηχανοκίνητου αθλητισμού ΑΛΜΑ Αιγίου ανακοινώνει τη σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η νέα διοικητική ομάδα διαμορφώνεται ως εξής: Πρόεδρος: Μπουροθανασόπουλος Χαράλαμπος Αντιπρόεδρος: Σωτηρόπουλος Νικόλαος Γραμματέας: Τσερετζούλιας Θεοφάνης Ταμίας: Σουφλής Στάικος Μέλη: Λύρος Νικόλαος, Γκουλεμάνης Κωνσταντίνος, Δημουλάς Ανδρέας Η αποστολή του νέου Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου για την επόμενη διετία είναι να αναλάβουν τη διοργάνωση των αγώνων που ορίζονται από την ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού, ΟΜΑΕ. Φέτος για το 2024, στο σωματείο του Αιγίου ανατέθηκαν τρεις μεγάλες διοργανώσεις. Η επιτυχημένη  SEAJETS Ανάβαση Αρχαίας Αιγείρας τον περασμένο Μάρτιο, η οποία είχε μεγάλη απήχηση και προβολή για την περιοχή. Ο επόμενος αγώνας είναι 1 και 2 Ιουνίου το καθιερωμένο 11ο Rally Sprint Αιγίου που προσμετρά στο κύπελλο αυτοκινήτων και στο πρωτάθλημα ιστορικών. Μία διοργάνωση στολίδι για την μηχα