Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

1ος Γύρος GTCC 2014 .....


Με την βοήθεια του καλού καιρού και τις γεμάτες κερκίδες από φιλάθλους του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Μαίου 2014 στην πίστα της ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ, στα Βραχναίικα Πατρών, ο 1ος αγώνας του Πανελληνίου Επάθλου του GTCC 2014, με 34 συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες.
Ο αγώνας ξεκίνησε με την Κατηγορία TUNING με 12 συμμετοχές στις 4 κλάσεις.
Nικητής στην Κλάση Τ1 ήταν ο Σπυρόπουλος Χρήστος, από την ΦΙΛΜΠΑ, με Citroen AX και χρόνο 6:50,815, στην 2η θέση ήταν ο Κυριαζής Γιώργος, από τον ΑΟΠ, με το ίδια αυτοκίνητο και χρόνο 6:53,252, ενώ στην 3η θέση βρέθηκε ο Τσιώνης Σπύρος, με Subaru Vivio RXR, από την ΑΛΑ Καρπενησίου και  χρόνο 7:03,640.
Ακολούθησε η Κλάση Τ2, με νικητή τον Τζιαβάρα Ανδρέα, από την ΦΙΛΜΠΑ, με Peugeot 106 Rallye και χρόνο 6:40,515, 2ος ήταν ο Μίλλης Χαράλαμπος, από την ΑΛ Τρίπολης, με ίδιο αυτοκίνητο και χρόνο 6:41,846 ενώ τρίτος ήταν ο Κυριαζής Γιώργος, από τον ΑΟΠ, με Citroen Saxo. και χρόνο 6:46,157.
Στην Κλάση Τ4 νικητής ήταν ο Χαραλαμπόπουλος Ιωάννης, από την ΑΣΜΑ, με Renault Kangoo και χρόνο 6:56,165, 2ος ήταν ο Αγκότης Δημήτρης, από την ΦΙΛΜΠΑ, που ήρθε από τους Μολάους Λακωνίας, με BMW E30, και χρόνο 7:00,591 και τρίτος ο Χριστόπουλος Ανδρέας, από την ΦΙΛΜΠΑ, με Seat Leon και χρόνο7:11,578.
Ο αγώνας συνεχίστηκε με την κατηγορία RACING και 13 συμμετοχές, στην Κλάση R2, νικητής ήταν ο Διονύσης Καλούδης, με Peugeot 205 MAXI, από την ΦΙΛΜΠΑ με χρόνο 6:31,481, 2ος νικητής ο Φάσσας Θανάσης, με Peugeot 106 Rallye από την Start Line και τρίτος ο Θέος Κίμωνας, με Peugeot 106 Rallye, από τον ΑΟΠ με χρόνο 6:36,802.
Στην Κλάση R3 πρώτος ήταν ο Γεωργιάκος Μιχαήλ με την Ιταλίδα καλλονή του Alfa Romeo Veloce, από την Start Line και χρόνο 6:28,771, με δεύτερο τον Ροβάκη Χαράλαμπο με ίδιο αμάξι, από την Start Line και χρόνο 6:45,134 και τρίτο τον Ορέστη Μέντζο,  από την Start Line, με Renault Clio, που εξ αιτίας ενός κλαταρισμένου ελαστικού έχασε το 2ο σκέλος.
Στην Κλάση R4 έγινε λίγο «χαμός» καθώς ο πρώτος Παναγιώτης Παρθένης, από την ΦΙΛΜΠΑ, με το MITSUBISHI EVO 9, βάλθηκε να τρελάνει τα χρονόμετρα ακουμπώντας το ρεκόρ της πίστας με 46,149 και σύνολο 6:13,963. Δεύτερος ο Γαλάνης Χρήστος, με το πριόνι του Honda Civic Type R από την ΑΛΑ Καρπενησίου, και χρόνο 6:22,052, με τρίτο τον Παρασκευά Μιχάλη, από την ΛΑ Βόλου, με Mitsubishi EVO 7 και χρόνο 6:33,802.
Στην Κατηγορία OPEN ο Γαλάνης Χρήστος, από την ΑΛΑ Καρπενησίου με HONDA Civic Type R, δεν άφησε περιθώρια με χρόνο 6:22,138 αφήνοντας δεύτερο τον Γεωργιάκο Μιχαήλ, από την Start Line, με Alfa Romeo Veloce και χρόνο 6:29,290, ενώ τρίτος ήταν ο Ροβάκης Χαράλαμπος, από την Start Line, με Alfa Romeo Veloce και χρόνο 6:33,240.
Στην Κατηγορία Saloon Ατμοσφαιρικά ο Καλούδης Διονύσης ήταν κυρίαρχος, από την ΦΙΛΜΠΑ, με Peugeot 205 MAXI και χρόνο 2:25,076 με δεύτερο τον Κίμωνα Θέο από τον ΑΟΠ, με Peugeot 106 Rallye και χρόνο 2:29,161, ενώ τρίτος ήταν ο Μέντζος Ορέστης από την Start Line, με Renault Clio και χρόνο 2:32,633.
Ευχαριστούμε όλους όσους παρακολούθησαν τον αγώνα και από κοντά, αλλά και ιντερνετικά, μέσω του www.sportaltv.gr , που μετέδωσε LIVE τον αγώνα, και οι μοναδικές ΙΡ ξεπέρασαν τις 60000, καθώς και ολους τους αγωνιζόμενους που διένυσαν πάρα πολύ μεγάλη απόσταση, για να λάβουν μέρος σε αυτόν τον αγώνα.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΦΙΛΜΠΑ, για την οργάνωση του αγώνα και ολους του χορηγούς μας, για την στήριξή τους.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ρυμουλκούμενα - Τρέιλερ ...

Μια τελευταία ρύθμιση στο ζήτημα έκδοσης στοιχείων κυκλοφορίας για χρήση οχημάτων κατηγορίας Ο1 και Ο2 (ρυμουλκούμενα - τρέιλερ), συμπεριλαμβανομένων και των ειδικής χρήσεως ειδικού σκοπού μη μεταφοράς εμπορευμάτων, ενεργοποιεί το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με σχετική τροπολογία. Με τη νέα νομοθετική διάταξη παρέχεται η δυνατότητα στους ιδιοκτήτες ρυμουλκούμενων – τρέιλερ, που είχαν παλαιότερα τεθεί νόμιμα σε κυκλοφορία με ειδικά σημειώματα ρυμούλκησης (Ε.Σ.Ρ.) και δεν είχαν εκδώσει στοιχεία κυκλοφορίας εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας  που προέβλεπε η υπ’ αρ. 2805/2021 Υπουργική Απόφαση (δηλαδή, μέχρι 29/12/2023), να εκδώσουν στοιχεία κυκλοφορίας (άδεια και πινακίδες), κατόπιν καταβολής παραβόλου, ύψους 200 ευρώ και εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε μηνών, μετά τη δημοσίευσή της σε ΦΕΚ. Επιπλέον, με σκοπό τη διευκόλυνση της ομαλής και απρόσκοπτης διεκπεραίωσης των εργασιών των πολιτών, παρέχεται η δυνατότητα τουλάχιστον έως τέλος Σεπτεμβρίου 2024, να  τίθενται νομίμως σε κ

Ανάβαση Ψάθας - Δοκιμές ...

  Ομαλά κύλησε η διαδικασία των χρονομετρημένων δοκιμών στην Ανάβαση Ψάθας που έλαβε χώρα το Σάββατο. Οι οδηγοί πραγματοποίησαν και τα 3 προγραμματισμένα ανεβάσματα και πλέον είναι έτοιμοι να ριχτούν στη μάχη με το χρόνο στη δεύτερη πρωταθληματική Ανάβαση της χρονιάς. Διοργανωτής του αγώνα είναι το Σωματείο “Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής” (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.), με την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας. Χορηγός του αγώνα είναι η Seajets και το il Desto Group. Ο Μάριος Ηλιόπουλος χωρίς να πιέσει ιδιαίτερα ήταν ο ταχύτερος στη διαδικασία των χρονομετρημένων δοκιμών στη Formula Saloon , οδηγώντας ένα Ford Fiesta και την Κυριακή θα κινηθεί με στόχο να προσφέρει θέαμα στους φίλους του αθλήματος που θα βρεθούν στις στροφές της Ανάβασης Ψάθας. Τον περσινό πρωταθλητή της κατηγορίας ακολούθησαν οι «Κανέλλος» (Peugeot 106) και Θανάσης Κοράκης (Nissan Silvia). Αίτημα για να αγωνιστεί την Κυριακή στον αγώνα έκανε ο Καλαματιανός Νικόλαος Παπαδόπουλος (Ford Escort MKII) που δεν σ

3ος Γύρος Λαμία ...

Πλησιάζουν οι μέρες για το διήμερο της μεγάλης γιορτής του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού στη Λαμία στις 11-12 Μαΐου, και ήδη το ενδιαφέρον όλων για τον αγώνα “DRIFT ΛΑΜΙΑΣ 2024”, είναι τεράστιο. Οι διαδικασίες διοργάνωσης του αγώνα “DRIFT ΛΑΜΙΑΣ 2024”, 3ου γύρου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024 στις 11-12 Μαΐου προχωρούν με γρήγορο ρυθμό από την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας (Α.Λ.Α.Λ.), σε συνδιοργάνωση με την ΠΕ Φθιώτιδος, τον μεγάλο οικοδεσπότη Δήμο Λαμιέων, αλλά και το Επιμελητήριο Φθιώτιδος, ο αγώνας ο οποίος θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις και να χαρίσει πλούσιο θέαμα σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού της χώρας, όντας πλέον θεσμός, μετά την εξαιρετική επιτυχία της προηγούμενης χρονιάς με τις θετικότατες εντυπώσεις σε θεατές και αγωνιζομένους. Οι συμμετοχές του αγώνα “DRIFT ΛΑΜΙΑΣ 2024”, 3ου γύρου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, ανοίγουν σήμερα Τετάρτη 24 Α