Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Super Lap + Drift .....


Η ΦΙΛ.Μ.Π.Α (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας) την Κυριακή 21 Ιουλίου 2013 στην πίστα ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ ( Βραχναίικα Πατρών) διοργανώνει τον 2ο Αγώνα του ΑΧΑΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ SUPER LAP μαζί με τον 2ο Αγώνα του ΑΧΑΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ DRIFT για το 2013.
Το 2013 ξεκίνησε ζεστά με τον 1ο γύρο του SUPER LAP να δίνει τον ρυθμό καθώς οι χρόνοι κατέβηκαν αρκετά με το επίπεδο να ανεβαίνει προς όφελος τον θεατών. Οι συμμετοχές φτάσανε τις 27 με πολύ δυνατά ονόματα από όλη την Νοτιοκεντρική Ελλάδα να δίνουν το παρόν και να διεκδικούν τον καλύτερο χρόνο που θα τους δώσει το έπαθλο και την νίκη. Οι περισσότεροι κάτοχοι των SUPER LAP θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν τους τίτλους τους με την μάχη να φτάνει στο κόκκινο.
 Μετά την αναβολή του πρώτου γύρου του DRIFT σημαία εκκίνησης το κύπελλο θα πάρει από τον δεύτερο αγώνα με 9 συμμετοχές από την ευρύτερη περιοχή όπου υπόσχονται πολύ καμένο λάστιχο και θέαμα κάνοντας την νύχτα μέρα το βράδυ της Κυριακής.
Οι FRENZY DRIFT TEAM θα είναι εκεί για να λάβουν τον γνωστό πλέον ρόλο τους ξεχωρίζοντας τους καλούς από τους καλύτερους. 

Την ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 και ώρα 20:00
ΟΛΟΙ ΠΑΜΕ ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ (ΒΡΑΧΝΑΙΪΚΑ ΠΑΤΡΩΝ) με
(ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ 8,00€)

Η Οργανωτική Επιτροπή προσκαλεί τους Φίλους θεατές, να είναι εκεί και σας υποσχόμαστε ευχάριστες εκπλήξεις, ένα όμορφο απόγευμα για όλους και πολύ καμένο λάστιχο.
Μέγας χορηγός της Διοργάνωσης τα SUPER MARKETS 3Α ΑΡΑΠΗΣ , CARAVEL PATISSERIE και  FORD ΛΑΖΑΝΑΣ με υποστηρικτές το MOBILE CORNER, PETEFORMANCE, KARAGIANNIS EXHAUST, KIRIAZIS POWERTECHS και ΑΦΟΙ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΙ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ στα τηλ. 6948 460332 & 2610 437133-2610 221527.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

44ο Ολυμπιακό Ράλλυ - Πανηγυρική Εκκίνηση ...

Κατάμεστη ήταν η Κεντρική Πλατεία Πύργου, η οποία το βράδυ του Σαββάτου φιλοξένησε την Πανηγυρική Εκκίνηση του 44ου Ολυμπιακού Ράλλυ. Το κοινό γνώρισε από κοντά τα 50 πληρώματα που την Κυριακή θα ριχτούν στη μάχη με το χρόνο, φωτογραφήθηκε μαζί τους και χειροκρότησε όλους τους αγωνιζόμενους που θα συμμετάσχουν στον δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος. Το παρών έδωσαν στην εκδήλωση πλήθος τοπικών αρχόντων του τόπου, οι οποίοι με τη σειρά τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα πληρώματα. Διοργανωτής του αγώνα είναι το Αθλητικό Σωματείο Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Αυτοκινήτου Πύργου (ΑΟΛΑΠ). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος (Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας), η Π.Ε.Δ.Δ.Ε (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδος), ο Δήμος Πύργου και ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας. Στο πλευρό των διοργανωτών βρίσκονται ο Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεσταίνων και ο Δήμος Ζαχάρως. Θεσμικοί υποστηρικτές είναι το Επιμελητήριο Ηλείας, ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου, Ερμής και η Δημοτική Επιχείρηση Πύργ

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Με 17 συμμετοχές θα διεξαχθεί το διήμερο 18 και 19 Μαΐου το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου, δεύτερος γύρος του Κυπέλλου Ράλλυ Ασφάλτου Βορείου Ελλάδος.

BAJA GREECE 2024 ...

Με τη συμμετοχή κορυφαίων ονομάτων των αγώνων Cross Country Rally θα πραγματοποιηθεί το BAJA GREECE - FIA WORLD BAJA CUP από 22 έως 25 Μαΐου στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς. Ένας αγώνας που μέσα από σκληρή δουλειά δέκα και πλέον χρόνων, έχει κερδίσει την αναγνώριση στο εξωτερικό. Τόσο η άρτια διοργάνωση των προηγούμενων ετών, όσο και οι διαδρομές στα μοναδικά βουνά της Καστοριάς και της Φλώρινας, αποτελούν πόλο έλξης για ομάδες από την ελίτ του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ήδη, έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του στον αγώνα, ο δύο φορές νικητής του FIA Παγκόσμιου Κυπέλλου, Σαουδάραβας οδηγός Yazeed Al-Rajhi, με μόνο στόχο τη νίκη που θα του δώσει το προβάδισμα για την κατάκτηση του φετινού επάθλου. Έχοντας κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα, αφού εξασφάλισε τη νίκη στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου στην Σαουδική Αραβία μαζί με τον Γερμανό συνοδηγό του Timo Gottschalk, η συμμετοχή τους στο BAJA GREECE αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.                             Από τα Καλάβρυτα στο διεθνές καλεντάρι τ