Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

24/3/2013 Sunday Track Day for Cars & Track Day Seminar powered by Drive.



Την Κυριακή 24  Μαρτίου είναι προγραμματισμένο το επόμενο Κυριακάτικο trackday  για όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Είστε όλοι καλεσμένοι για να παρευρεθείτε στην πίστα & να συμμετέχετε στο καθιερωμένο Open Track Day, ή να παρακολουθήσετε το Σεμινάριο σπορ οδήγησης – Track Day Seminar με την ενεργή συμμετοχή του περιοδικού Drive.
Τα γκρούπ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των οδηγών θα είναι ολιγομελή με 8 έως 10 αυτοκίνητα αυστηρά & τα σκέλη θα είναι διάρκειας 13-15 λεπτών. Θα υπάρξει περιορισμός στον αριθμό των συμμετοχών όπως & των αυτοκινήτων που θα εισέλθουν μέσα στα πιτ.
Τα γκρουπ θα είναι τα εξής:
- Μώβ γκρούπ -  Γκρουπ του σεμιναρίου σπορ οδήγησης. Max: 15  συμμετοχές.
- Γαλάζιο γκρούπ – Πολιτικά αυτοκίνητα με μέσο χρόνο 1.17′ – 1.22′
- Πράσινο γκρούπ – Σπορ αυτοκίνητα με μέσο χρόνο 1.11′ – 1.16′
- Κίτρινο γκρούπ – Αγωνιστικά & GT με μέσο χρόνο το 1.10′ & κάτω
- Κόκκινο γκρούπ – Μονοθέσια – Πρωτότυπα – Open wheels – Formulas

                           ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΙΣΤΑΣ

ΕΝΑ ΣΚΕΛΟΣ διάρκειας 15′ οδήγησης : 25ευρώ
ΔΥΟ ΣΚΕΛΗ ( 2 x 15′ ) : 40ευρώ -  Χρέωση Member: 30ευρώ.
ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΚΕΛΗ ( μέσα στην ημέρα) : 60ευρώ - Χρέωση Member:50ευρώ.
ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΧΡΗΣΗ 7-8 ΣΚΕΛΗ : 90ευρώ – Χρέωση Member:60ευρώ.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ
Ενοικίαση κράνους: 5 ευρώ.
Ενοικίαση Go-Pro : 1 session 15′ -10euro  – Full Day – 25euro.
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΠΟΡ ΟΔΗΓΗΣΗΣ*: 100ευρώ
Παρακολούθηση θεωρητικού τμήματος :20ευρώ. 

ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ & ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ  ΠΡΟΔΗΛΩΣΤΕ ΣΤΟ 6936508064 ΜΕ SMS ή μέσω e-mail στα glkarting@hotmail.com & info@hellenictrackdays.gr. ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΥΠΟ ΟΧΗΜΑΤΟΣ , ΓΚΡΟΥΠ & ΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ.
ΓΙΑ ΕΞΩΦΛΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΛΟΓ. ALPHA BANK:IBAN GR21 0140 1090 109 00 2310017766. ΟΝΟΜΑ ΛΑΖΑΡΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ.
* ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΠΟΡ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΣΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΜΗΜΑ  – ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -

Το πρόγραμα της ημέρας έχει ως εξής:
09:00 Άνοιγμα πίστας. Προσέλευση οδηγών.
09:30 – 10:00 Πρωινή Γενική ενημέρωση – Briefing. Eνημέρωση οδηγών & Εγγραφές.
10:00 -14:30 Άνοιγμα πίστας – 1ος κύκλος δοκιμών.
14:30 -15:00 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ – Επαναληπτική ενημέρωση οδηγών.
15:00 -18:45 Άνοιγμα πίστας – 2ος κύκλος δοκιμών.
18:45 Κλείσιμο πίστας.

-Στην πίστα θα υπάρχει ασθενοφόρο & επιβλέπων προσωπικό ασφαλείας-κριτές.
-Τα οχήματα που θα λάβουν μέρος θα πρέπει να βρίσκονται σε άρτια μηχανολογική κατάσταση & να μην υπερβαίνουν τα 95-98db στις 3000στρ/λεπτό ΑΥΣΤΗΡΑ.
- Απαγορεύεται η χρήση τρακτερωτών ελαστικών (gravel tyres).
- Στην συγκεκριμένη εκδήλωση δεν επιτρέπεται η ελεγχόμενη πλαγιολίσθηση ( Drifting ).
- Τα οχήματα οφείλουν να είναι εφοδιασμένα με σταθερό εγκεκριμένο πυροσβεστήρα σε εμφανές σημείο.
- Εξαιρούνται τα μονοθέσια, τύπου Formula Cars, που πρέπει απαραιτήτως να είναι εφοδιασμένα με αυτόματη πυρόσβεση και να έχουν ζώνες εγκεκριμένες 6 σημείων.
- Οι οδηγοί πρέπει αυστηρά να έιναι κάτοχοι διπλώματος οδήγησης & να είναι εφοδιασμένοι με κράνη open ή full face.
- Οι οδηγοί των κατηγοριών Formula-Πρωτοτύπων (Formula 3 – Formula Gloria – Radical) πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με αγωνιστικό ρουχισμό (φόρμα, γάντια, balaclava) .

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου που θα διοργανωθεί στην περιοχή της επαρχίας Αγιάς. Οι αγώνες ράλλυ επιστρέφουν μετά από χρόνια στο νομό Λάρισας και οι διοργανωτές έχουν ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς τις προετοιμασίες για να προσφέρουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Την ευθύνη έχει αναλάβει η Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (Λ.Α.Μ.Κ.Ε.) με συνδιοργανωτή το Δήμο Αγιάς ενώ τελεί και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Κέντρο του αγώνα θα είναι η πόλη της Αγιάς. Το Σάββατο 18 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος και η πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία της πόλης ενώ στο δημοτικό Parking θα εγκατασταθεί το Service Park. Την Κυριακή 19 Μαΐου τα πληρώματα θα αγωνιστούν στην ειδική διαδρομή των 12.3 χιλιομέτρων η οποία θα επαναληφθεί τρεις φορές, φτάνοντας έτσι συνολικά τα 36.9 χιλιόμετρα. Αντίστοιχα το σύνολο των απλών διαδρομών 61,2 χιλιόμετρα (20,4 Χ 3). Η απονομή των κυπέλλων θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Μελιβοίας, ένα πρ

Nissan Formula E Team ...

Η Nissan Formula E Team πηγαίνει στο Βερολίνο, αυτό το Σαββατοκύριακο, για τον 9ο και 10ο Γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της ABB FIA Formula E 2023/24, με τους Oliver Rowland και Sacha Fenestraz να είναι έτοιμοι για την μάχη. Έχοντας φιλοξενήσει περισσότερα E-Prix από οποιοδήποτε άλλο χώρο, το Tempelhof Airport Circuit μήκους 2,355 χιλιομέτρων αποτελεί ένα κομβικό σημείο στο ημερολόγιο της Formula E, καθώς προσφέρει μια ποικιλία διατάξεων. Η πίστα, στην οποία δεσπόζει ένα αεροσκάφος Douglas DC-3 στο εσωτερικό της στροφής 6, αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για οδηγούς και ομάδες υποστήριξης, λόγω της λείας επιφάνειάς της, κάνοντας ακόμα πιο επιτακτική την προσπάθεια βέλτιστης διαχείρισης στην ενέργεια και τα ελαστικά. Τα προκριματικά ξεκινούν στις 11:20, ενώ οι αγώνες ξεκινούν στις 16:00 ώρα Ελλάδας.

Αιμοληψία Α.Ο.Θ. ...

Το ΔΣ του ΑΟΘ ενημερώνει τα μέλη του ομίλου, ότι θα πραγματοποιηθεί η εξ αναβολής πρώτη οργανωμένη εθελοντική αιμοδοσία μας.  Σας υπενθυμίζουμε ότι έχει δημιουργηθεί ‘’σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών ΑΟΘ’’ και η αιμοληψία θα γίνει από συνεργείο του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, απέναντι  από τα γραφεία του ομίλου στην ΔΕΘ, στην αίθουσα ΚΥΤΤΑΡΟ, την Κυριακή 12 Μαϊου από ώρα 9:00-13:00. Όποια/ος επιθυμεί να συμβάλει σε αυτή την ύψιστη ανθρώπινη προσφορά παρακαλούμε να προσέλθει. (Για επιπλέον πληροφορίες - διευκρινίσεις τηλ 6937100013 Δημήτρης Κουμποτής.)