Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

LAP TIME OPENING SHOW .....



Την πρώτη Κυριακή του Μαρτίου υποδεχόμενοι την Άνοιξη, το αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων σε συνεργασία με την Hellenictrackdays σας προσκαλεί σε μία ξεχωριστή εκδήλωση με πολύ οδήγηση, χρονομέτρηση για όλους & πολλά happenings.
Η εκδήλωση έχει αντικειμενικό σκοπό την απόλαυση της σπορ οδήγησης σε συνδυασμό με την μέτρηση των χρόνων των οδηγών για την βελτίωση των ατομικών τους επιδόσεων μέσα από τον συναγωνισμό. Δεν θα υπάρχει καμία μορφή αγώνα, νικητών & ηττημένων & ανούσιου ανταγωνισμού.
- Υπεύθυνος οργάνωσης & διεξαγωγής της εκδήλωσης: κος.Λαζαράκος Γιώργος
- Στην πίστα θα υπάρχει ασθενοφόρο , προσωπικό ασφαλείας & προσωπικό υπεύθυνο για την χρονομέτρηση. 
-Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε γκρούπ με βάση τον ταχύτερο χρόνο που έχουν καταγράψει ατομικά. Οδηγοί οι οποίοι δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία από οδήγηση πίστα συστήνονται να μην δηλώσουν συμμετοχή. Το όριο των συμμετοχών ανά γκρούπ ορίζεται στα 10 αυτοκίνητα. 

Τα γκρουπ θα είναι τα ακόλουθα:
MiniLight : Ταχύτερος χρόνος από 1.25' & πάνω
Clubsport : 1.20' έως 1.24' 
Sport : 1.16' έως 1.20'
Supersport : 1.12' έως 1.16'
Advanced : 1.09' έως 1.12'
Professional : 1.06' έως 1.09'
Extreme : 1.03' έως 1.06'
Formula&Prototypes : <1 .03="" font="" nbsp="">
- Οι χρόνοι προσδιορίζουν την καλύτερη επίδοση που έχει καταγράψει ο κάθε οδηγός στο παρελθόν και ο σκοπός των γκρούπ είναι να εξασφαλίσουμε την καλύτερη & ασφαλέστερη κυκλοφορία μέσα στην πίστα. 
- Τα αυτοκίνητα οφείλουν να βρίσκονται σε άριστη μηχανολογική κατάσταση. 
- Δεν επιτρέπονται τα χωμάτινα λάστιχα - graveltyres
- Το όριο του θορύβου ορίζεται στα 98db/3000revs.
- Στην κατηγορία Formula&Protopypes οι οδηγοί οφείλουν να να είναι εφοδιασμένοι με τον κατάλληλο αγωνιστικό εξοπλισμό ασφαλείας. 
- Κόστος συμμετοχής:80euro.
- Δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνικά ή μέσω sms στο 6936508064 ή μέσω e-mail στο info@hellenictrackdays.gr& glkarting@hotmail.com 
- Μέγιστος αριθμός συμμετοχών:70 αυτοκίνητα. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΑΣ 
-09:00 ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΙΣΤΑΣ - ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΟΔΗΓΩΝ
-09:30-10:30 ΕΓΓΡΑΦΗ ΟΔΗΓΩΝ - ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
-10:30-14:45 Α ΣΚΕΛΟΣ ΔΟΚΙΜΩΝ
-14:45-15:15 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ
-15:15-17:15 B ΣΚΕΛΟΣ ΔΟΚΙΜΩΝ
-17:30- 18:00 ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΠΙΣΤΑΣ - ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΧΡΟΝΩΝ ΗΜΕΡΑΣ.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα πραγματοποιήσουν ένα ελεύθερο σκέλος οδήγησης διάρκειας 10λεπτών & δύο ακόμη σκέλη των 8-10 λεπτών με χρονομέτρηση με 5 οχήματα max. συγχρόνως μέσα στην πίστα. 
Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα γίνει αναγγελία όλων των ταχύτερων χρόνων της ημέρας όλων των οδηγών.Συγχρόνως θα γίνει ανάρτηση των χρόνων σε ειδικά διαμορφωμένο πίνακα & θα δoθούν σε όλους τους συμμετέχοντες αναμνηστικά έπαθλα...!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου που θα διοργανωθεί στην περιοχή της επαρχίας Αγιάς. Οι αγώνες ράλλυ επιστρέφουν μετά από χρόνια στο νομό Λάρισας και οι διοργανωτές έχουν ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς τις προετοιμασίες για να προσφέρουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Την ευθύνη έχει αναλάβει η Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (Λ.Α.Μ.Κ.Ε.) με συνδιοργανωτή το Δήμο Αγιάς ενώ τελεί και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Κέντρο του αγώνα θα είναι η πόλη της Αγιάς. Το Σάββατο 18 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος και η πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία της πόλης ενώ στο δημοτικό Parking θα εγκατασταθεί το Service Park. Την Κυριακή 19 Μαΐου τα πληρώματα θα αγωνιστούν στην ειδική διαδρομή των 12.3 χιλιομέτρων η οποία θα επαναληφθεί τρεις φορές, φτάνοντας έτσι συνολικά τα 36.9 χιλιόμετρα. Αντίστοιχα το σύνολο των απλών διαδρομών 61,2 χιλιόμετρα (20,4 Χ 3). Η απονομή των κυπέλλων θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Μελιβοίας, ένα πρ

Nissan Formula E Team ...

Η Nissan Formula E Team πηγαίνει στο Βερολίνο, αυτό το Σαββατοκύριακο, για τον 9ο και 10ο Γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της ABB FIA Formula E 2023/24, με τους Oliver Rowland και Sacha Fenestraz να είναι έτοιμοι για την μάχη. Έχοντας φιλοξενήσει περισσότερα E-Prix από οποιοδήποτε άλλο χώρο, το Tempelhof Airport Circuit μήκους 2,355 χιλιομέτρων αποτελεί ένα κομβικό σημείο στο ημερολόγιο της Formula E, καθώς προσφέρει μια ποικιλία διατάξεων. Η πίστα, στην οποία δεσπόζει ένα αεροσκάφος Douglas DC-3 στο εσωτερικό της στροφής 6, αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για οδηγούς και ομάδες υποστήριξης, λόγω της λείας επιφάνειάς της, κάνοντας ακόμα πιο επιτακτική την προσπάθεια βέλτιστης διαχείρισης στην ενέργεια και τα ελαστικά. Τα προκριματικά ξεκινούν στις 11:20, ενώ οι αγώνες ξεκινούν στις 16:00 ώρα Ελλάδας.

Αιμοληψία Α.Ο.Θ. ...

Το ΔΣ του ΑΟΘ ενημερώνει τα μέλη του ομίλου, ότι θα πραγματοποιηθεί η εξ αναβολής πρώτη οργανωμένη εθελοντική αιμοδοσία μας.  Σας υπενθυμίζουμε ότι έχει δημιουργηθεί ‘’σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών ΑΟΘ’’ και η αιμοληψία θα γίνει από συνεργείο του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, απέναντι  από τα γραφεία του ομίλου στην ΔΕΘ, στην αίθουσα ΚΥΤΤΑΡΟ, την Κυριακή 12 Μαϊου από ώρα 9:00-13:00. Όποια/ος επιθυμεί να συμβάλει σε αυτή την ύψιστη ανθρώπινη προσφορά παρακαλούμε να προσέλθει. (Για επιπλέον πληροφορίες - διευκρινίσεις τηλ 6937100013 Δημήτρης Κουμποτής.)