Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ Σ.Ο.Α.Α. ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΑΔΙΟ



Άλλο ένα Ράλλυ Παλλάδιο με το σύνηθες επίπεδο οργάνωσης της STARTLINE. Σημαντικό πρόβλημα ασφάλειας ήταν για  μια ακόμη φορά σε αγώνα ράλλυ οι κομμένες προειδοποιητικές κορδέλες που κλείνουν τους παράδρομους και τις διασταυρώσεις μέσα στις ειδικές διαδρομές. Όπου υπήρχαν προειδοποιητικές αφίσες αν και μικρές  και ασαφείς (είναι αυτές που χρησιμοποιούνται στο ράλλυ Ακρόπολις)οι κορδέλες ήταν ανέπαφες ενώ πολλές από αυτές που δεν είχαν σήμανση ήταν κομμένες.
Κάποια από τα αυτοκίνητα ασφαλείας ,προπομπούς του αγώνα εκτός του 0 που πρέπει να κινείται σε γρήγορους ρυθμούς; κινούνται σε αδικαιολόγητα γρήγορους ρυθμούς με σοβαρές πιθανότητες να προξενήσουν ατύχημα ενώ θα έπρεπε να τους γίνουν συστάσεις ώστε είναι πιό προσεκτικοί αφού αυτοί κλείνουν την διαδρομή.
Λόγω της μέτριας έως ελάχιστης προβολής του αγώνα αλλά και του άστατου καιρού οι θεατές που τίμησαν τον αγώνα με την παρουσία τους ήταν ελάχιστοι ειδικά για αγώνα στην Αττική. Αυτοί όμως ταλαιπωρήθηκαν ακόμα περισσότερο όταν η λέσχη χωρίς ικανοποιητική ενημέρωση  κράτησε το δρόμο κλειστό για να κάνει αγώνα REGULARITY.Ο αγώνας αυτός είναι αγώνας ακριβείας και όχι αγώνας ταχύτητας για τον οποίο περίμεναν τόσες ώρες οι θεατές στην βροχή και δεν απαιτείται για την τέλεση του να κλείνουν οι διαδρομές  για την κυκλοφορία. Εκτός αυτού η παραμονή των ε.δ. κλειστών στην κυκλοφορία επί μακρόν δημιουργεί δυσαρέσκεια στους θεατές (πολλοί από αυτούς  μπήκαν στη διαδρομή για να φύγουν πριν τον ουραγό του αγώνα) που επιθυμούν να μετακινηθούν αλλά και στους περιοίκους.
Τα αυτοκίνητα που συμμετείχαν στο REGULARITY δεν είναι αγωνιστικά αυτοκίνητα που συμμετέχουν σε κάποια κατηγορία του αγώνα ραλυ αλλά σε ένα τελείως διαφορετικό αγώνα ακριβείας με διαφορετική licence,ασφάλιση, διαφορετικούς κανονισμούς και ξεχωριστή κατάταξη οπότε σαν παρένθετη εκδήλωση του ραλλύ Παλάδιο, δεν θα πρέπει να γίνεται μέσα στην διαδικασία του αγώνα ραλλύ. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου που θα διοργανωθεί στην περιοχή της επαρχίας Αγιάς. Οι αγώνες ράλλυ επιστρέφουν μετά από χρόνια στο νομό Λάρισας και οι διοργανωτές έχουν ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς τις προετοιμασίες για να προσφέρουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Την ευθύνη έχει αναλάβει η Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (Λ.Α.Μ.Κ.Ε.) με συνδιοργανωτή το Δήμο Αγιάς ενώ τελεί και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Κέντρο του αγώνα θα είναι η πόλη της Αγιάς. Το Σάββατο 18 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος και η πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία της πόλης ενώ στο δημοτικό Parking θα εγκατασταθεί το Service Park. Την Κυριακή 19 Μαΐου τα πληρώματα θα αγωνιστούν στην ειδική διαδρομή των 12.3 χιλιομέτρων η οποία θα επαναληφθεί τρεις φορές, φτάνοντας έτσι συνολικά τα 36.9 χιλιόμετρα. Αντίστοιχα το σύνολο των απλών διαδρομών 61,2 χιλιόμετρα (20,4 Χ 3). Η απονομή των κυπέλλων θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Μελιβοίας, ένα πρ

Nissan Formula E Team ...

Η Nissan Formula E Team πηγαίνει στο Βερολίνο, αυτό το Σαββατοκύριακο, για τον 9ο και 10ο Γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της ABB FIA Formula E 2023/24, με τους Oliver Rowland και Sacha Fenestraz να είναι έτοιμοι για την μάχη. Έχοντας φιλοξενήσει περισσότερα E-Prix από οποιοδήποτε άλλο χώρο, το Tempelhof Airport Circuit μήκους 2,355 χιλιομέτρων αποτελεί ένα κομβικό σημείο στο ημερολόγιο της Formula E, καθώς προσφέρει μια ποικιλία διατάξεων. Η πίστα, στην οποία δεσπόζει ένα αεροσκάφος Douglas DC-3 στο εσωτερικό της στροφής 6, αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για οδηγούς και ομάδες υποστήριξης, λόγω της λείας επιφάνειάς της, κάνοντας ακόμα πιο επιτακτική την προσπάθεια βέλτιστης διαχείρισης στην ενέργεια και τα ελαστικά. Τα προκριματικά ξεκινούν στις 11:20, ενώ οι αγώνες ξεκινούν στις 16:00 ώρα Ελλάδας.

Αιμοληψία Α.Ο.Θ. ...

Το ΔΣ του ΑΟΘ ενημερώνει τα μέλη του ομίλου, ότι θα πραγματοποιηθεί η εξ αναβολής πρώτη οργανωμένη εθελοντική αιμοδοσία μας.  Σας υπενθυμίζουμε ότι έχει δημιουργηθεί ‘’σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών ΑΟΘ’’ και η αιμοληψία θα γίνει από συνεργείο του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, απέναντι  από τα γραφεία του ομίλου στην ΔΕΘ, στην αίθουσα ΚΥΤΤΑΡΟ, την Κυριακή 12 Μαϊου από ώρα 9:00-13:00. Όποια/ος επιθυμεί να συμβάλει σε αυτή την ύψιστη ανθρώπινη προσφορά παρακαλούμε να προσέλθει. (Για επιπλέον πληροφορίες - διευκρινίσεις τηλ 6937100013 Δημήτρης Κουμποτής.)