Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα είχε όλα .....



Πέφτοντας η σημαία τερματισμού στην κατηγορία SPORT, σ ένα αγώνα χωρίς πολύ ενδιαφέρον εξαιτίας των λίγων συμμετοχών, βρήκε τελικά νικητή τον Τρύφωνα Χασάπη και δεύτερο τον "Αμερικάνο". 
Ο Τασιόπουλος που σε όλον τον αγώνα κρατούσε στη 2η θέση, στον τελευταίο γύρο εγκατέλειψε από ημιαξόνιο. Κατάφερε όμως να καταταγεί στην 3η θέση του αγώνα.
Στην κατηγορία ΟΡΕΝ, νικητής ο Παναγιώτης Λιώρης μετά από καταπληκτικό αγώνα με έντονο συναγωνισμό με τον Παναγιώτη Κύρκο που παρά το γεγονός ότι πέρασε στην πρώτη θέση στον 16ο από τους 20 γύρους, ο Λιώρης ξαναπέρασε μπροστά. 
Η τριάδα έκλεισε με τον Παναγιώτη Καϊτατζή που σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είχε την δική του μάχη με τον Παναγιώτη Κύρκο.
Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ρουστέμης με τον Αθυμαρίτη που ξεκίνησαν από την τελευταία σειρά της εκκίνησης, ήταν στον δικό τους θεαματικό συναγωνισμό. Μέχρι τον 17ο γύρο όπου ο Αθυμαρίτης δεν κατάφερε να περάσει τον Ρουστέμη με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει και παρά το γεγονός ότι δεν πήρε σημαία τερματισμού, κατατάχθηκε στην 9 θέση, ενώ ο Ρουστέμης τερμάτισε 4ος, θέση που κράτησε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Στην κατηγορία FORMULA SALOON, μετά από άκρως επεισοδιακό αγώνα παρά τον τελικά πολύ μικρό αριθμό συμμετοχών, μόλις 5, ο Ρουστέμης με την pole position μέχρι τον 6ο από τους 15 γύρους της κατηγορίας, είχε θεαματικό συναγωνισμό με τον Αθυμαρίτη που ξεκίνησε από την τελευταία θέση της σχάρας. Στον 6ο γύρο είχαν την επαφή τους στο Κ11 με αποτέλεσμα ο Αθυμαρίτης να βγει εκτός πίστας και ο Ρουστέμης να δεχτεί μαύρη σημαία από τον αλυτάρχη.
Τελικό αποτέλεσμα: Ο αλυτάρχης έριξε την σημαία τερματισμού με την ολοκλήρωση του 75% του αγώνα, με τελικό νικητή τον Σπύρο Βοργιά που ούτως ή άλλως μέχρι την εγκατάλειψη των δύο πρώτων, έκανε καταπληκτικό αγώνα πιέζοντας και κάνοντας ταχύτερο χρόνο τουλάχιστον σε δύο γύρους.
Με τον καλύτερο τρόπο και πάρα πολύ έντονο συναγωνισμό για τα 14 αυτοκίνητα που πήραν εκκίνηση στην κατηγορία, ολοκληρώθηκε η Super League. 
Εναλλαγή της 1ης θέσης με τον Παναγιώτη Καϊτατζή να βρίσκεται στην πρώτη θέση στους 4 πρώτους γύρους, για να πάρει τη σκυτάλη στη συνέχεια ο Παναγιώτης Λιώρης μέχρι τον 8 γύρο όπου είχε έξοδο με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει και να βρεθεί τελικά στην 10η θέση.
Ο Τάκης Καϊτατζής ήταν ο τελικός νικητής μετά από όμορφο αγώνα με τον Αθυμαρίτη.
Άτυχος της κατηγορίας, ο Παναγιώτης Κύρκος που εγκατέλειψε στον 3ο γύρο ενώ βρισκόταν στη δεύτερη θέση !
Το παρασκήνιο για το όσα συνέβησαν στην FORMULA SALOON συνεχίζεται για ότι νεώτερο θα σας ενημερώσουμε. 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ !

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου που θα διοργανωθεί στην περιοχή της επαρχίας Αγιάς. Οι αγώνες ράλλυ επιστρέφουν μετά από χρόνια στο νομό Λάρισας και οι διοργανωτές έχουν ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς τις προετοιμασίες για να προσφέρουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Την ευθύνη έχει αναλάβει η Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (Λ.Α.Μ.Κ.Ε.) με συνδιοργανωτή το Δήμο Αγιάς ενώ τελεί και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Κέντρο του αγώνα θα είναι η πόλη της Αγιάς. Το Σάββατο 18 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος και η πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία της πόλης ενώ στο δημοτικό Parking θα εγκατασταθεί το Service Park. Την Κυριακή 19 Μαΐου τα πληρώματα θα αγωνιστούν στην ειδική διαδρομή των 12.3 χιλιομέτρων η οποία θα επαναληφθεί τρεις φορές, φτάνοντας έτσι συνολικά τα 36.9 χιλιόμετρα. Αντίστοιχα το σύνολο των απλών διαδρομών 61,2 χιλιόμετρα (20,4 Χ 3). Η απονομή των κυπέλλων θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Μελιβοίας, ένα πρ

Ανάβαση Τσακώνας ...

Συνεπής στο ραντεβού της με το… θέαμα ήταν και φέτος η Ανάβαση Τσακώνας, η οποία την Κυριακή αποζημίωσε με τον καλύτερο τρόπο τους πολυάριθμους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που παρακολούθησαν την μεγάλη διοργάνωση που προσμετρά στο Πανελλήνιο Κύπελλο Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος. Η 4η Ανάβαση Τσακώνας πραγματοποιήθηκε με 37 συμμετοχές ενώ τα έργα βελτίωσης που είχαν γίνει στη διαδρομή το προηγούμενο διάστημα αλλά και ο καλός καιρός βοήθησαν τους οδηγούς να συνδυάσουν καλό χρόνο και θέαμα. Ο αγώνας έκλεισε με τα αυτοκίνητα drift που... έκαψαν αρκετό λάστιχο και έδωσαν την δική τους ξεχωριστή νότα στην διοργάνωση. Ο πρόεδρος της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Καλαμάτας Γιάννης Πολυχρονόπουλος και τα μέλη του Δ.Σ. της ΑΛΑΚ έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι τόσο από τον αριθμό των συμμετοχών όσο από το θέαμα και ανανέωσαν το ραντεβού τους με τον κόσμο για την επόμενη χρονιά και την 5η Ανάβαση Τσακώνας. Παράλληλα, η αναβάθμιση της διαδρομής και συνολικά της διοργάνωσης διατηρούν ζωντανό το

Μάχες μέχρι το τέλος ...

Η Λαμία φιλοξένησε το διήμερο 11 και 12 Μαΐου τον τρίτο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift, με τους συμμετέχοντες να χαρίζουν πλούσιο θέαμα στους φίλους του αθλήματος που επισκέφθηκαν την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας. Η ατελείωτη πλαγιολίσθηση και οι μάχες και στις τρεις κατηγορίες κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών μέχρι το τέλος. Διοργανωτής του αγώνα ήταν το Σωματείο Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας (Α.Λ.Α.Λ.), σε συνδιοργάνωση με την ΠΕ Φθιώτιδος, τον μεγάλο οικοδεσπότη Δήμο Λαμιέων, αλλά και το Επιμελητήριο Φθιώτιδος. Την Κυριακή, το πρόγραμμα ξεκίνησε με τα ελεύθερα περάσματα στις κατηγορίες Drift 1, Drift 2 και Drift 3 και στη συνέχεια ακολούθησαν τα βαθμολογημένα περάσματα στην Drift 3, τα οποία καθόρισαν τα ζευγάρια της φάσης των 16. Η αγωνιστική δράση του διημέρου ολοκληρώθηκε με τις μάχες που ανέδειξαν τους νικητές του αγώνα. Στις μάχες των επιμέρους κατηγοριών, στην Drift 3, νικητής αναδείχθηκε ο 24χρονος Νίκος Κασάμπας (BMW 3 E36), έπειτα από συγκλονιστική μάχ