Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

46ers Racing Team-33o Ράλλυ Παλλάδιο




Στο 33ο Ράλλυ Παλλάδιο που έγινε στις 17/11/2012 με έδρα την Νέα Πέραμο έλαβε μέρος η ομάδα μας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με ένα Nissan Micra 1400 της κατηγορίας Α5  το οποίο συντηρεί άψογα η KRTeam (www.karabalisracing.com) και πλήρωμα τους Γιάννη Λιλλή και Κώστα Κοσκινά.
Μετά από ένα δύσκολο αγώνα λόγο των καιρικών συνθηκών, και χάνοντας πολύ χρόνο στο 2ο σκέλος από λάθος επιλογή ελαστικών καταφέραμε να τερματίσουμε στην 3η θέση της κατηγορίας μας και στην 38η στην γενική κατάταξη. 
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε την τοπική αυτοδιοίκηση της Μήλου(www.milos.gr) για την χορηγία της και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κύριο Γεράσιμο Δαμουλάκη που μας άκουσε και τον Αντιδήμαρχο κύριο Στέλιο Τσιριγωτάκη που κίνησε όλα τα νήματα για να πραγματοποιηθεί η χορηγία, την KARABALIS RACING(www.karabalisracing.com)  για την προετοιμασία και υποστήριξη του αυτοκινήτου στον αγώνα και ιδιαίτερα τους ιδιοκτήτες  κύριους Κώστα και Στάθη Καράμπαλη και τον μηχανικό τους κύριο Γιάννη Τσίγκα και φυσικά τον όμιλο Ξενοδοχείων ΑΙΡΟΤΕΛ(www.airotel.gr) που είναι μαζί μας τα τελευταία 5 χρόνια.  


Σας ευχαριστούμε όλους!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου που θα διοργανωθεί στην περιοχή της επαρχίας Αγιάς. Οι αγώνες ράλλυ επιστρέφουν μετά από χρόνια στο νομό Λάρισας και οι διοργανωτές έχουν ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς τις προετοιμασίες για να προσφέρουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Την ευθύνη έχει αναλάβει η Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (Λ.Α.Μ.Κ.Ε.) με συνδιοργανωτή το Δήμο Αγιάς ενώ τελεί και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Κέντρο του αγώνα θα είναι η πόλη της Αγιάς. Το Σάββατο 18 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος και η πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία της πόλης ενώ στο δημοτικό Parking θα εγκατασταθεί το Service Park. Την Κυριακή 19 Μαΐου τα πληρώματα θα αγωνιστούν στην ειδική διαδρομή των 12.3 χιλιομέτρων η οποία θα επαναληφθεί τρεις φορές, φτάνοντας έτσι συνολικά τα 36.9 χιλιόμετρα. Αντίστοιχα το σύνολο των απλών διαδρομών 61,2 χιλιόμετρα (20,4 Χ 3). Η απονομή των κυπέλλων θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Μελιβοίας, ένα πρ

Nissan Formula E Team ...

Η Nissan Formula E Team πηγαίνει στο Βερολίνο, αυτό το Σαββατοκύριακο, για τον 9ο και 10ο Γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της ABB FIA Formula E 2023/24, με τους Oliver Rowland και Sacha Fenestraz να είναι έτοιμοι για την μάχη. Έχοντας φιλοξενήσει περισσότερα E-Prix από οποιοδήποτε άλλο χώρο, το Tempelhof Airport Circuit μήκους 2,355 χιλιομέτρων αποτελεί ένα κομβικό σημείο στο ημερολόγιο της Formula E, καθώς προσφέρει μια ποικιλία διατάξεων. Η πίστα, στην οποία δεσπόζει ένα αεροσκάφος Douglas DC-3 στο εσωτερικό της στροφής 6, αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για οδηγούς και ομάδες υποστήριξης, λόγω της λείας επιφάνειάς της, κάνοντας ακόμα πιο επιτακτική την προσπάθεια βέλτιστης διαχείρισης στην ενέργεια και τα ελαστικά. Τα προκριματικά ξεκινούν στις 11:20, ενώ οι αγώνες ξεκινούν στις 16:00 ώρα Ελλάδας.

Αιμοληψία Α.Ο.Θ. ...

Το ΔΣ του ΑΟΘ ενημερώνει τα μέλη του ομίλου, ότι θα πραγματοποιηθεί η εξ αναβολής πρώτη οργανωμένη εθελοντική αιμοδοσία μας.  Σας υπενθυμίζουμε ότι έχει δημιουργηθεί ‘’σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών ΑΟΘ’’ και η αιμοληψία θα γίνει από συνεργείο του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, απέναντι  από τα γραφεία του ομίλου στην ΔΕΘ, στην αίθουσα ΚΥΤΤΑΡΟ, την Κυριακή 12 Μαϊου από ώρα 9:00-13:00. Όποια/ος επιθυμεί να συμβάλει σε αυτή την ύψιστη ανθρώπινη προσφορά παρακαλούμε να προσέλθει. (Για επιπλέον πληροφορίες - διευκρινίσεις τηλ 6937100013 Δημήτρης Κουμποτής.)